גברים

קליט

New member
נראה לי ש

לא קוראים לזה "סטיה", קוראים לזה "ניצול" "התמכרות לריגושים" או משהו כזה . הבחור הוא פושע בן בליעל מגעיל ופורק עול, הוא נסחף אחרי תאוות ליבו ולא בטוח שהוא אדם רע במהותו, נראה שהוא תמיד היה שקרן ולא הכי מוסרי . קשה להגיד כמה אחוזים מהגברים/נשים הם מהזן הזה . יתכן שהוא באמת אהב אותה והיה מתחתן איתה בהתחלה, רק שהיא לא מתאימה לו... הבחורה תמימה - וזה קורה, ואין לה מה לייסר את עצמה . ב"ה שהיא קלטה מה קורה כאן, זה לא קל מה שהיא עוברת . טוב שיש לה עכשיו את הדחיפה להתנתק מהזבל הזה . חיזקי ואימצי !

אמ

לדעתי זה סטיה כי אם הוא רק בגדר נצלן ומחפש ריגוש שקרן ולא מוסרי היה מספיק לו לעבוד על בחורה אחת ולקבל ממנה מה שחסר לו אך כשזה נהפך למשו סיטונאי זה סטיה למהדרין!!

זלא דומה אחד לשני..

סטיה מדובר בד"כ על משהו מיני...גניבה לא קשורה למין לעניות דעתי!

קליט

New member
גם לגבר נשוי

יש את הפיתוי לנסות מישהיא חדשה, ויתכן שזה גם אצל בנות, אני לא יודע . ברור שיש סיבות כבידות משקל שלא נעשה את זה, אבל היצר הזה קיים אצל כל אחד, וזה לא "סטיה" . "סטיה" פירושו משהו שהוא לא נורמלי . (בעצם זה לא משנה, מניאק נשאר מניאק)

שםאנילא

New member
סטיה זה כל דבר השונה מהנורמל בחברה...

ההשוואות שלך הן אינן נכונות... לא שמעת על תאונה שקרתה בגלל שהנהג "סטה" מהנתיב? אז לשיטתך הוא סוטה מין?

קליט

New member
יופי, ב"ה, מקוים לטוב

נשמח לראות אותך פותחת כאן איזה שירשור מענין . מותר כבר לכתוב על כל נושא . בהצלחה בחיים :)

שםאנילא

New member
תלמדי כלל בחיים...כל נגיעה מרחיקה חתונה

כשהוא יקבל את שלו הוא לא יהיה איכפת לו מחתונה שהרי הוא מקבל מה הוא רוצה ויש כאלו שמנצלים את הפירצה הזאת... כשנדלקת נורה אדומה בורחים לא מנסים להישאר...

יש לזה נוסחא?

אולי זה מקרב חתונה למשהו פחות ראוי? מנין לך למה זה גורם? אני לא מצדיקה ניצול מיני של אף אחד זה שאלה מסקרנות

למעלה