גברים של פרק ב

גברים של פרק ב

יש כמובן גם נשים של פרק ב, אבל לי כייף יותר לדבר על הגברים.....

אז מה יש לנו
א. מודל הברווז, כבר לא ילד, מסודר בחייו, ילדים יש, והרבה הרבה נשים שמוכנות לסידור הנוח שלו
את בביתך, אני בשלי , נפגש בשמחות.
רק מה, הבריכה החביבה שהברווז שוחה בה, תהפך עם השנים לביצה עכורה, גם נוצתיו ישרו להן מעט, והברווז ישאר בודד ועלוב.
ב. מודל האייקון, זה בכלל מצחיק, כי לראיה , היה צריך להיות ברווז, אלא מאי, פגש הנ"ל ארצות הקור, כנראה יפה ומספיק שווה לבנות לה בית.
הוא ("החליטה" ) שלא רוצים ילדים, גם לא חזקה שתגרום לשבץ, ובינתיים החיים דבש, אהה מה, לא לעולם חוסן, והאייקון יזקין, או יחלש, ואז הקור
תנפנף אותו , האייקון בטח יגיד לנו שהכל כלול בהסכמים שערך, אבל אם הקור מוחה לא קפא מראש בארץ מוצאה בטח מאורגנת נפלא.
ובינתיים האייקון מגדל ילדים לו לא, שירשו את רכושו במקום ילדיו שלו, העתיד נראה נפלא....
ג. מודל המסכן, זה אחד שבאמת אין לו, גם לא היה לו מעולם ולא יהיה לעולם,הוא מרמרת מהלכת,לברוח מהר.
ד. מודל הפגוע, אישתו בגדה בו, לא חשוב למה, אבל יקח לו שנים ו200 נשים שיזיין עד שיעבור לו, תבדקי איזה מספר את ברשימה, לפני 199 תברחי.
ה. מודל הציני, הוא ספג כבר כל כך הרבה שהציניות הפכה לתמיכתו היחידה,לא שהוא בחור רע, אבל הוא כבר שרוף, לברוח מהר.
ו. המבולבל, לא יודע איך לתפקד, מה בדיוק לעשות, לנקום באישה, או לשתף פעולה, לקנות לילדים או מספיק מזונות, בקיצור מתלבט כל היום,
אין לי בעיה שיתלבט, אבל שהוא מערב אותי אני בחררה, מתאים לסבלניות, יש פוטנציאל.
ז. מודל המשלים, זה אחד שהתגרש לפני יומיים, כבר רוצה להתחתן איתך, להקים בית, ילדים, מערכת חדשה, חייב לעשות מהר ווי על הכל
צריך לבדוק בזהירות, לפעמים יכול להיות מעניין.
ח.מודל החרא, זה אחד שתמיד היה חרא, אבל עכשיו הוא חושב שקיבל הרשאה מיוחדת , קולטים אותו ישר, לברוח מהר.
ט. מודל התכמן, זה יעשה הכל להשכיב אותך, ישר ידבר על מגורים משותפים וכמה הילדים שלך נפלאים וכולי וכולי ליקוקים,
שומר נפשו יברח, זה טיפוס שניחא ייזין אותך, אבל יגרום לך עוגמת נפש, במיוחד בתקופה פגיעה שלך.
י. מודל התקווה, גברים נורמליים, שיוצרים קשר לאט , לא מסמסים, מדברים בטלפון, אמינים, לא מתחייבים ולא מבטיחים,ושמבטיחים מקיימים.
קשר שנבנה על יושרה , כבוד, והזמן עושה את שלו.

סתם הגיגים.

וואי, פסימית. כמעט אפשר לומר שנדבקת מהגברים כאן

והפכת גם את לממורמרת.
&nbsp
מזל שיש את השורה האחרונה

היכן קראת , או ראית פסימיות?

כל מה שכתבתי הוא תאור של גברים שניתקלתי בהם.
את ראית אחרים?, הועילי נא לכתוב עליהם....
ומכיוון שהכתרת אותי כממורמרת, אעניק לך תואר משלי, את שפוטת גברים קלאסית.
כל הפלצה נגד נשים של האייקון וחבריו הקפוצים זוכה אצלך( האישה ) להשתפכות טוטאלית.
אז אני מבינה את הצורך שלך כמנהלת הפורום לשמור על הבודדים שעדיין כותבים כאן, ( אגב , כמעט לא ראיתי נשים כותבות) אבל קצת כבוד יקירה.
שפוטה אמרתי כבר?......

נו שתפי, אחד , בבקשה

את הרי המנהלת !!
תתרמי קצת לנושא
במיוחד אם ראית,אם אינך רוצה, אז איך אחרים ירצו לשתף בפורום בהנהלתך?

קסם שכמותך, ממש ז'אן דארק של הנשיות

אני משתפת פה הרבה, אך לא חייבת לשתף את הכל, בדיוק כמו כולם.
הצבע הכחול המתנוסס על שמי לא הופך אותי לרכוש של אף אחד.
מי שרוצה לשתף בפורום - מוזמן.
וגם מי שאינו רוצה לשתף בפורום ומעוניין רק להגיב ולהתנצח - כמוך למשל, גם מוזמן

גם את שמת לב שאני קסם?, יפה לך.

אז אל תשתפי לא צריך
אני למשל כן שיתפתי ולא התנצחתי, אבל שפוטה מה לעשות , לא רואה....
דוקא חבל, אני מתה להכיר עוד טיפוסים מנסיונן של נשים מנוסות ומבוגרות כמוך.

חביבתי המתנצחת, לטנגו צריך שניים

את מחפשת ריב ומדון, חכי לYE. אני בטוחה ששניכם יחד תהנו להתנצח פה.
&nbsp
אני לא ממש מעוניינת.
&nbsp
למעשה, אני הולכת עכשיו לקבל צ'ק על סך 40,000 ש"ח, וזה קצת יותר חשוב לי מההתנצחות איתך - תהני

&nbsp
&nbsp
ביי בינתיים

לא יפה

אני ריב ומדון?
כולה ביקשתי לחלוק מנסיונך.
לכי תהני מהצ'ק השמנמן שלך, מסכימה איתך שזה יותר חשוב.
את רואה שאני נופת צופים?

דף חדש4

New member
דווקא מצחיק ומוצא חן בעיני

אנחנו הנשים עוברות כל כך הרבה קשיים בשוק של הגרושים שמגיע לנו להתמודד עם קצת הומור עצמי
וגם להזהיר ולהעצים זו את זו. כי בחוץ- מלבד חופן גברים טובים- זה קשה ולא מוגן ומתסכל.
והדבר הכי חשוב שיצרת כל השנים- ילדים- עומד לך לרועץ כשאת מחפשת זוגיות עם גבר שאינו אביהם.
והגוף שהשתנה בעקבות הריונות והגיל- עומד במבחן מול עיניים בלתי סלחניות של גבר שלא הכיר אותך בצעירותך
כשאת מתחרה מול נשים צעירות ממך ונדמה שהן מתרבות משנה לשנה ולא בוחלות בגבר מבוגר מהן.
כשהיית רווקה וצעירה- התחרית מול קבוצה מצומצמת של נשים בנות גילך- כיום, כולם בשוק, גם הילדה של השכנה
כשהיית רווקה וצעירה- הגברים שחפשו אותך חיפשו להקים איתך בית. ראו אותך כאמא- והכבוד אליך היה בהתאם.
הוא לא פגע באמא העתידית של הילדים שלו. הוא לוקח אותך ברצינות. הו א מתחייב.
כעת- כשהגברים כבר סיימו את שלב הלהביא ילדים בחייהם- את עכשיו בשבילו רק גוש בשר. את לא אמא פונטציאלית של ילדיו
הכספים שלך, אם יש לך כאלה- לא יכלו אליו אלא רק אל הילדים- ומה שיש לך להציע לו מבחינתו זה רק גוש בשר
והוא מתיחס אליך בהתאם.
השוק מאד מאד קשה לנשים גרושות
וחוש הומור עצמי והתאחדות של הנשים שהן בעמדת חולשה ומנוצלות- מול הגברים המנצלים, האבודים וחסרי המוסר- היא חשובה ומעצימה
בעיני.
חייבים לשלב ידיים ולפתוח חזית.

אני לא חושבת שצריכות להיות חזיתות בכלל. לא נשית ולא גברית.

אני לא חושבת שכולם מביטים ובוחנים אותי כגוש בשר. ממש לא.
לא מרגישה בכלל מנוצלת - מה שמתאים לי עושה ומה שלא - לא.
ואני ממש לא חשה שהעובדה שאני אמא - מורידה מערכי כהוא זה.
&nbsp
הגישה שזה כך - זו אם הבעיות לדעתי.
&nbsp
אני יוצאת מנקודת הנחה שאני שווה. מאוד שווה. יש לי הרבה מה להציע חוץ מסקס. מי שמחפש סקס נטו - אני זאת שמסננת אותו. ולא להיפך. נכון שאין "היצע" גדול. עם זה אני מסכימה. אבל זה היה כך גם בסיבוב הראשון, לפחות לעניות דעתי. עכשיו אולי זה חריף יותר, אבל לא כל כך נורא.
&nbsp
וחוץ מזה, לפחות אני, כשהתגרשתי, החלטתי מראש לוותר על זוגיות. לכן, אין לי אכזבות קשות ובדרך כלל אני מופתעת שישנם אנשים שניתן להתחבר אליהם.
&nbsp

דף חדש4

New member
בגלל שהחלטת לותר על זוגיות את לא פגיעה. כנסי למים ותרגישי

כנסי למים ותרגישי את הכרישים

לפני שעזבתי את בעלי, חשבתי לעצמי, מה הסיכויים שלי למצוא

בן זוג אחר.
הסתכלתי סביבי.
ראיתי כמה חברות גרושות ואת התנהלות חייהן.
הבטתי על עמיתים גרושים מעבודתי - וראיתי את התנהלות חייהם.
היה לי ברור, שהסיכוי למצוא מישהו כלבבי - אפסי. לא כי כולם לא בסדר, אלא כי לי כבר ממרום גילי יש דרישות כמעט בלתי אפשריות. ומשום שאני כבר איני מוכנה להתפשר על מספר דברים.
&nbsp
ועדיין, רציתי להתגרש.
לכן, החלטתי מראש, שאני מוותרת על זוגיות.
&nbsp
זה לא שאני לא מנסה, אבל מראש אני חסרת ציפיות.
מי שלא נראה לי - מראש סונן
עד שהגעתי לזוגיות שישנה כיום. להגיד שהכל נהדר ומקסים? ממש לא. וגם לא בטוח שזה יחזיק מעמד. אבל זה מה שיש לעת עתה.
&nbsp
כשמצאתי את עצמי גרושה, פתאום גיליתי דבר מדהים: כבר יש לי ילדים, אני מפרנסת את עצמי מעולה, כיף לי ממש שאין לי בבית בן זוג שמבלבל את המוח - ויצאתי לעולם הדייטים מנקודת מבט שמה שנעים לי - סבבה. מה ומי שלא - סלאמאת. וכך היה.
&nbsp
אני כשאישה, קובעת את הקצב ואת הפעילות. מי שמתאים לו - יופי. ומי שלא - גם יופי.
.

דף חדש4

New member
את באת ממקום טוב

אני לא יכולה להגיד שאני הרגשתי ככה. אני הרגשתי "חרום" ועד שלא התחתנתי מחדש המשכתי להרגיש "חרום".
היה לי קשה מאד להיות אשה לבד. העולם היה לי קשה הרבה יותר. הרגשתי פחות מכובדת בחברה, פחות מוגנת.
עד כדי כך ששכחתי מי הייתי. איבדתי גובה. בעלי בא והציל אותי. החזיר לי מכובדות, שפיות. פתאום יש שוב מישהו שדואג לי
שאכפת לו ממני. אין לך מושג כמה זבל יש שם בחוץ וכמה אשה יכולה ללכת לאבוד ולאבד את עצמה בתוך החפוש הזה כשמה שהיה
נראה לך נורמלי- נשחק והקווים האדומים שלך- נשחקים ואת כולך בבהלה מול האפשרות האפסית והשוק הבלתי אפשרי הזה והלא הוגן
ואת ממש לא מבינה מה קורה.
אז לא, לא באתי מהמקום שלך.
יחד עם זה- לא קבלתי את הגבר הראשון. פגשתי המון גברים. חפשתי בקדחתנות 3 שנים ומצאתי את מי שחיפשתי.
כשהזכרון של כמה היה קשה למצוא בן זוג- קיים ברקע- אין סכוי שאעשה משהו שיסכן את הקשר הנוכחי.
אני מעריכה כל יום שאני בזוגיות הזו. וזה הדבר הטוב שיצא לי מכל השוק גרושים הזה.

אחותי, נראה לי שקו-

רצנו מאותו החומר ...
...

"חיי ותן לחיות "... ככתוב: "וְיָשְׁבוּ, אִישׁ תַּחַת גַּפְנוֹ וְתַחַת תְּאֵנָתוֹ--וְאֵין מַחֲרִיד"...

אולי באמת תספרי לנו מדוע החלטת לוותר על זוגיות?

הברווז למשל שטח את טענותיו.
יאללה שתפי אחותנו......

למעלה