גברים נשים ו... סקס

JILSER

Member
גברים נשים ו... סקס

לא כל העולם סובב סביב הסקס, או אולי בעצם כן. הרי גבר ואישה נמשכים אחד לשניה בדרך כלל בגלל הסקס ורק אחר כך לומדים להכיר צדדים אחרים.

במקרה שלי ושל שילה המצב היה הפוך. את שילה הכרתי דרך העבודה ובמשך כחצי שנה היינו מתכתבים במיילים ולעיתים רחוקות בטלפון. מעולם לא התראנו והשיחות היו עינייניות בלבד, מרוב ריכוז בעבודה מעולם לא התייחסתי אליה כאל אישה, תמיד רק כעמיתה לעבודה. מאוד הערכתי את כושר העבודה שלה, מעולם לא שאלתי לגילה, תארתי לעצמי שהיא מבוגרת לפי מעמדה בחברה, חשבתי שהיא בעלת משפחה וילדים. מעולם לא שוחחנו על שום נושא מלבד העבודה.

ואז הגיעה הכנס ההוא, אני הגעתי בשעות אחר הצהריים כשהתאספו עובדים מכל רחבי הארץ. לקחתי לי צלחת עמוסה בכיבוד ומשקה קל וישבתי על ספסל מחכה לבאות.

בלונדינית חתיכה משכה את תשומת ליבי, היא היתה קצת רחוקה ממני, בחורה בסביבות שנות השלושים המוקדמות שכל גבר לא יכול להשאר אדיש אליה. היא שוחחה עם עוד שני גברים שלא הכרתי, לא יכולתי לשמוע על מה הם מדברים, אבל על מה היה כבר לדבר אם לא על עינייני עבודה.

סיימתי לאכול והתקרבתי אליהם, הצגתי את עצמי והבלונדינית נעצה בי מבט משונה, לא כל כך הבנתי למה.

אחרי כמה דקות שני הגברים פרשו לדבר עם מישהו אחר ואני נשארתי עם הבלונדינית שחייכה חיוך גדול. אני נמסתי, התרגשות אחזה בי.

"מדוע את מחייכת?" שאלתי אותה. "אני שילה" היא אמרה ואני הרגשתי את רגליי רועדות, חיפשתי משהו להאחז בו.

ההתאהבות היתה מהירה מאוד בעוצמה שלא הכרנו, הרגשנו שאנחנו מכירים שנים אבל היתה התפרצות של סקס ויצרים אדירה ששנינו נאלצנו לקחת יומיים חופש מהעבודה, להשלים פערים.....
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2334659&r=1

למעלה