גברים מרוקאים

orly buba

New member
גברים מרוקאים

למה גברים מרוקאים כאלה מדהימים חכמים חדים עוצמתיים וחמים ומנגד קנאיים בצורה בלתי רגילה עד שאי אפשר להשאר איתם במערכת יחסים כי הם באים לעבוד לבדוק את עומק המחשוף של החולצה שאת לובשת? אני שואלת באמת. orly buba

orly buba

New member
שלום אמרוקאי

אם תפגוש אחד כזה שמשלב את כל התכונות המדהימות האלו בלי הקנאה האובססיבית אני פה ולא רק אני, בטוחה שיש עוד כמה נשים שחושבות בדומה אליי. אורלי בובה

אלמרה

New member
נו באמת. אורלי בובה...

את שמה לב למה שאומר לך אמרוקאי? את מכלילה!!! זהו האסון הגדול הקורה לנו בתור בני אדם בכל תחום גם בסוגיות מיגדריות ובנושאי שויון הזכויות בין גבר לאישה - השימוש בהכללה - הורס, מקלקל את הטעם והסיבה וההצדקה שבטיעונים הכי טובים. אנא. חישבי לרגע בעצמך עם עצמך ונסחי מחדש את השאלה? כמו למשל: מדוע לדעתכם האיש שאני מכירה/בעלי/ידיד/חבר הינו..... את בודאי תקבלי תשובה טובה יותר ואולי אפילו מעצמך.

orly buba

New member
גברים מרוקאים אלמרה חביבי דיילי

שתי אחיות שלי נשואות למרוקאים יש לי לא מעט חברות שיוצאות עם גברים מרוקאים ואני ממרומי גיל 30 יצאתי עם לפחות 2 ולאחר שצרפנו את הנתונים ובדקנו את החוויות המשותפות הגענו למסקנה פה אחד שרוב הגברים המרוקאים מתנהגים בדפוס דומה, ושלא תבין לא נכון הם מדהימים חמים לבביים מקסימים מצחיקים ותשוקתיים עד בלי די אבל קנאים מאוד. ברור לי שאתחתן עם יוצא מרוקו לבסוף אני רק אצתרך למצוא אחד פחות קנאי. דרך אגב שוחחתי עם מספר יוצאי מרוקו על כך והם נטו להסכים איתי. אך אני מדגישה הרוב ולא כולם גם אני איני אוהבת הכללות. אורלי בובה

אמרוקאי

New member
אורלי בובה, מה זאת אומרת "יצאת"?

לאיפה יצאת ומאיפה היית צריכה לצאת?
יש לי הרגשה שאת כבר "נעולה" על גברים מרוקאים ושום דבר לא יזיז אותך מזה, אבל רק למקרה שעדיין נותר סדק דרכו את עשויה לשנות את דעתך, הרי לך עצתי: אל תשפטי גברים (וגם נשים) על פי מוצאם. שפטי אותם על פי אישיותם והתנהגותם. כך תבטיחי לעצמך את בן-הזוג המתאים ביותר.

RANOFROY

New member
השאלה מיהו מרוקאי../images/Emo124.gif

אני מסכים איתך שאין לעשות הכללות אך נשאלת השאלה מי כלול בהגדרה של גבר מרוקאי ?אחד שנולד וגדל שם,אחד שעלה בגיל צעיר וספג את מאפייני המשטר הפטריארכלי,דור ראשון ושני שהשתכנזו בהתנהגותם וממשיכים לשמור על מסורת בית אבא עם המטבח הטעים של אימא ולבסוף כיצד יחשבו ילדי התערובת דוגמת ידידנו אלמרה?

RANOFROY

New member
אתה לא מחדש לי nada../images/Emo49.gif

אין עליך אלמרה !גם תערובת אך יותר מרוקאי מפולני

אורלי היקרה שלום

אומנם יש קנאה ולאו דווקא רק גברים מרוקאים בכל עדה יש, הקנאה היא לדעתי היא בריאה.... אבל..........לא קנאה שאת מתארת זה כבר חולניות לבדוק את עומק המחשוף או עוד כהנה וכהנה

למעלה