גברים מעדיפים....סיליקון?

אנה123

New member
גברים מעדיפים....סיליקון?

בדיוק שבוע שעבר ראינו תוכנית על השתלות סיליקון והראו ניתוח שכזה...ניראה מזעזע, לא לבעלי קיבה רכה השאלה היא למה בנות עושות את זה לעצמן, ולמה זה כ"כ מלהיב גברים?

foruman

New member
זאת שאלה ללא תשובה אנה.

זה לאו דווקא שזה מלהיב אותנו כל כך לעומת חזה לא מנותח (והרבה פעמים להיפך) אלא שלרוב יש לנו העדפה לחזה יותר שופע. לא נראה לי שמישהו מאתנו יכול להסביר לך למה זה. זה משהו ביולוגי ואבלוציוני. אבל הנקודה היא אחרת - אלה מבינינו עם קצת שכל בראש לא יפסלו בחורה בגלל חזה קצת יותר קטן ממה שהם היו רוצים. בכלל לא בטוח שאין יותר בחורות סקסיות ומדהימות שלהן חזה פחות גדול מאשר כאלה שאינן מושכות אותי אבל שופעות. אני בטוח שאני לא מדבר רק בשמי אלא בשם רבים מהגברים.

אני לא כ"כ בטוחה שזה מלהיב אותם

אולי זה עושה להם את זה כשהם רואים את זה בתמונות, אבל אני מסופקת אם הם היו רוצים מסולקנת בצורה היסטרית כפרטנרית

Zlusik

New member
עוד שאלה באותו הקשר, בסיסית יותר

האם הם מעדיפים חזה גדול? למה?

כתומית10

New member
לא בטוחה בקשר לחזה הגדול ....

אני חושבת שהם מחפשים חזה "יפה" .... אבל את יודעת מה ..... שיילכו לחפש .... זה מה יש !!!!

אמיקה

New member
די ...אתם לא רואים ערוץ ה-8?

עובדה ידועה היא יקירותי שהמין הלא יפה מחפש גב' שתהא פוריה ומצויידת היטב להבאת ממשיכי דרך. מאחר ולא כולם בעיני רנטגן, ההנחה היא שגב' בשלה היא צעירה יחסית, ככה שהכל "עומד" אצלה, דליי החלב ערוכים כדבעי למילוי והזנה, ושאר האיזורים האסטרטגיים מרופדים באופן חינני, ז"א שהגב' לא מתפרקת כל דקה... זה הבלונד שלא ברור לי, החזה מובן לגמרי... (נ.ב. - מה קורה לילד שיונק סיליקון? הוא נחנק? :-8

למעלה