גברים לומדים

StreetLight

New member
גברים לומדים

אני לא יודע אם הרבה פה מודעים לתופעה. יש מורים ובתי ספר שמלמדים גברים על איך להתחיל עם נשים, ואיך ועל מה לדבר ואיך להתנהג. מעניין אותי מה הדעה הכללית על המצב, אני יודע שהרבה חושבים שזה לא אתי ושצריך פשוט "להיות עצמך", לדעתי אין שום דבר רע בגבר שמנסה לשפר את היכולות החברתיות שלו, ושילמד איך להציג את עצמו בדרך מעניינת ומאתגרת. ולא להיות מציק.. שלא לדבר על זה שיש המון אנשים שפשוט מפחדים מלגשת למין השני

זיקן

New member
מנהל
סליחה האחראי על הלימוד פה זה אני!

אם אתה רוצה להחליף אותי בבקשה תעשה הצבעה אם תיזכה אפנה לך תמקום בשימחה הולך ?

זיקן

New member
מנהל
גמני , אז יאללה נסה להדיח אותי,

רק תבטיח לשרת נאמנה את החברים, שלב ראשון קנה כמה בקבוקי ציקו, מוצצים מעולים, חיתולים חד פעמיים, תשיג מיינקת חליפית רצוי עם פזזים ענקיים, אח"כ פרסם פוסט תחרות, אם תזכה סבבה ברוך הבא,

זיקן

New member
מנהל
תגיד תודה שלא היית מאחור

היא היתה אומרת שתקעת נפיחה

goldy

New member
הינה מה שאני למדתי עד היום

נשים לא שוכבות עם אינטיליגנציה. לנשים יש מכ"ם שמאפשר להן לדעת מייד אם העומד מולם הוא באמת גבר, או שרק כתוב לו "זכר" בתעודת זהות (תמיד ידעתי ש"חיזור" לא משפיע, לא ידעתי עד כמה אני צודק). "שלא ייראה כאילו הוא מתחיל איתי".

StreetLight

New member
בודאי שחיזור משפיע

נשים שוכבות עם גבר שיודע להיות מושך -מינית- בעיניהם... ולהיות מושך מינית זה שונה ממה שרוב הגברים שונים שזה ולפעמים, האמת בדרך כלל "שיראה שהוא מתחיל איתי" רק שיעשה את זה כמו שצריך

goldy

New member
אני חושב בדיוק ההפך

קודם הן נמשכות למישהוא ע"ב רושם ראשוני בלבד, אח"כ הן מחפשות תירוצים לחזק משיכה זו. "שיעשה את זה כמו שצריך"?! יש דבר כזה אישה שמרוצה מהיותה מרוצה?

זיקן

New member
מנהל
צודק אתה אחי

אבל אני לא חושב שלנשים יש את המוח לחשוב על "שיעשה את זה כמו שצריך"?! ואח"כ לחפש תירוצים לחזק את המשיכה הזאת זה בא להם בגנים בלבד הן עושות את זה אינסטיקטיבית מאחורי המעשה לא מיסתתרת שום בינה ואפשר לשבור אותה ציק צאק בלי בעיות אני לא מבין למה זה כל כך קשה לך. אך איפה סוקי אולי הוא יכול להסביר לך שאצלו הזיין מדבר ולא הפה

Moris777

New member
משפט ענק ../images/Emo42.gif

חבל שלא הפנמתי אותו לפני יומיים.. הסיפור הוא : מישהי שכבר נענתה להודעה ותמונה ששלחתי לה, ואז שלחתי לה מכתב נוסף שהיה אמור להיות "מצחיק" ושונה , ובעצם הפגנתי בו "יכולות נוספות" מעבר לאופי ששידרתי במכתב הראשון, וזה גרם לה לא לחזור אליי יותר..

goldy

New member
שיעממתה אותה

קשה להן להחזיק קשר ע"ב כתב בלבד.

למעלה