גברים יקרים

גברים יקרים

איזה קטע היה לי לא מיני ,שיהיו בריאות נשים יקרות ,במקרה הזה היא מחול אבל גם פה אני נתקל בלא מעט שלא רושמות כלום על הסטטוס שלהן ,מצד אחד את יכול לראות ילד ולנחש שהיא חד הורית כי אתה לא רואה תמונות של בן זוג ,ומצד שני אם אתה לא מכיר ממש טוב מהמציאות ממש קשה לך לדעת ,אז כאן הבן זוג שלה כותב בתגובה לסטטוס ,היא בתחביב אהוב של שנינו ,אז הוא כותב היא אימא טובה עקרת בית אשה ואני צוחק לי,עשיתי לו לייק ,מבין לליבו כנראה קינא קצת ,זה סטטוס עם 3 תמונה שלה שהיא תורמת לא מעט מה שנקרא!

יוצא לא מעט לראות שלא רושמים באודות עלי כלום,אני מכיר במציאות ,אבל ראבק תרשמי בכדי שנדע גם אך לנהוג,היו זורקים לי מחמאות כל יום ויקירי ומתוק וכו לא מיני בתגובה לסטטוסים,זה הרגשה כייפית ובהודעה פרטית ביקשתי אך אומרים שאין צורך להחמיא ושכולם יראו!אז אם אתן בסטטוסים עם הכרות בן זוג יזיז בעל חבר תרשמו ,וככה יהיה הכי נוח לכולם ולא בני זוג שיהיו בסצנת קנאה קלה:)

גברים יקרים לומר לבני הזוג לרשום סבאיזה סטטוס הן נמצאות איתכן ככה יהיה טוב לכולם

יש

קטע בפייס שלא רושמים מה הסטטוס באמת אם יש בן זוג או ילדים או בעל ,ואז את מגלה שמישהו כותב לך תגובה עם קצת קנאה והיא אישה ואימא ובלה בלה ,וזאת שאין לך מצב לחשוב עליה בתור חיזור,הבן הזוג שולח רמז שיש לה מישהו:)

אז ראוי לציין ליד הסטטוס במערכת יחסים או חד הורית עם חבר ועוד ,בכדי שלא יהיה נעימות גם לבן הזוג וגם לכותב

נמצאים

שם כקידום עסקי וקריירה ולא לפטפט עם נשים,יש לא מעט יתרונות במדיה הזאת ,אני למשל הרווחתי מטיפולי ספא חינם ועד לינה ואירוח חינם באירופה וביבשת אמריקה וברוסיה!
אם נדלקים עלייך שם כמועמד לעבודה אז זה אחלה,בדרך כללרוב הלייקים שעושים ,אלמלא היו האנשים בתפקיד כזה לא היו מקבלים לייקים.

בסך הכול אם אני מכיר מישהי,אני מסתכל על הפייס שלה בכדי לקבל רקע עליה ולא יותר מיזה!

ותלמדי כלל נשים בארץ בגלל המנטליות והתרבות כאן לא ממש כיף לפטפט איתן ,בחול זה אחרת יפרגנו יעזרו כשצריך ועוד ועוד,פה התהפכות היא לא מוסברת והכפיות טובה ועוד

מה הקטע עם טיפולי ספא?

רק המחשבה על זה כבר עושה לי רע.
ככה אנחנו פה בארץ, הנשים, הפכפכות וכפויות טובה.
תתמודד.

:)

מה את לא אוהבת ספא וטיפולי ספא? חחחחעם המטפל מקצועי מאוד זאת חוויה עילאית :)
באמת הנשים כאן לא קלות ברמה הכללית ,אתה מצד אחד עוזר מפרגן תומך רגשית מכבד ומקבל סטירה כזאת שאתה לא יודע מהיכן זה בא,ולפעמים יוצא שאתה אומר לעצמך לפחות הייתי עושה איתה סקס עם התהפכות כזאת,כאחד שעובד צמוד 6 שנים עם נשים ,באמת לא קל בכלליות עם הישראלית ,לעומת האירופאיות פחות דברניות ויותר מכבדות אותך כאדם,דרום ומרכז אמריקה מאמינות יותר אוהבות מאוד לדבר ואת הדיבור ולשמוח ושמחת חיים :)אחד הסיבות שבגלל התהפכות והתנהגויות הישראליות אצלי בסטטוס מכרים,והשאר חברים קרובים שרואים את הפרסומים שלי!
מקווה לראות שיפור כאן בארץ במהרה

אתה משעשע.

תזמין לך כלה מחו"ל לפי מפרט מוכן מראש. אחת שתוקה ויפה.
ולא, אני לא אוהבת שזרים מלטפים לי את הגוף עם שמנים. למרות שלא ניסיתי.
כי לא בא לי לנסות אפילו.
מבחינתי זה משהו ששמור לבן זוג.

FrankBlack

New member
הקטע

שזה מה שהוא עשה
את לא מכירה את כל החפירות שלו על התחביב ספא והדף פייסבוק שלו?

זה לא עיסוקי

זה תחביב אני לא חופר אני מספר וכותב!
אני פעיל באתר ובפורום חדש לא כאן

טוב רגזני

לך תקנדס איזה קינדוסון
יותר טוב מזה, לך לספא לטיפול רגליים בפירנאיה.

לא מזמינים

כלה מכירים מהחיים ואז רואים ,ולפעמים גם רצוי משהו שונה כאן בהנחה שהגיור הוא לשם שמיים ולא בשביל תעודת זהות או זוגיות!
ספא זה בריאות לגוף ,אנו לא מתכונים להתענג אירוטית בטיפול, בשביל זה יש בני זוג,ואני לא מטפל במקצועי ונשים נוגעות לי רק בפנים !מעדיף גברים בטיפול בחמאם בגלל החוזק

ALIsuperstar

New member
צריך הרבה יותר מלפרגן ולתמוך

כדי שתהיה לך זוגיות, הנחמדות והפרגון והפלרטוטים שלך לא יעזרו. עלייך להיות הרבה יותר מזה, עלייך להיות סבלני, עלייך להשקיע מאמצים. ובלי קשר, ואין קשר בין ספא של אירופיות לספא של ישראליות, הכל זה עניין של תקציב

בכל מקרה, שים תמונה שלך, ונראה במה מדובר. אם אין לך במה להתבייש, ואתה בחור כנה מאוד. אולי הבעיה אצלך דווקא במראה, אולי אתה לא מטפח את עצמך. יש כל כך הרבה דברים שמשפיעים על הנשים בעולם. אתה יכול להיות הכי מפרגן בעולם, הכי נחמד בעולם, אבל מה לעשות שהנחמדות שלך יכולים דווקא לפגוע בסיכויים. אל אל תחשוב שאני אומר לך אל תהיה נחמד, תהיה שמוק וזה, פשוט תהיה אתה, ואם אתה זו הבעיה, אז תנסה גישות אחרות, אל תתחיל עם בחורה, היא תגיד לך לא, תנסה להבין למה... קרה לי פעם שהתחלתי עם מישהי והיא אמרה לי לא, והמשיכה ללכת, עצרתי אותה לשנייה, והזרמתי אותה לשיחה, של למה לא בעצם, אבל לא הטרדתי אותה, אלא שמתי לב שהיא לא ממהרת, אז לא היה נורא לדבר, כל עוד אני לא מתחיל איתה שוב... הפסיכולוגייה ההפוכה תמיד עובדת, כשאתה לא רוצה, היא רוצה, כשהיא רוצה, טוב אתה תמיד תרצה...

ממה שאני מבין, קשה לך להשתחרר, קשה לך לעבור הלאה, להמשיך קדימה, להבין בטעויות. אני לא אומר שאתה מלא בטעויות, ועושה כמה שגיאות חסרות אחריות, ורק בגלל זה לא הולך לך עם נשים...
תפוס ביטחון, תשנה גישה, ולך תדע אולי תתחתן...

ודי לספר סיפורי סבתא... נראה לך הגיוני להתחיל עם אם חד הורית, כשבפייס לא כתוב לה שהיא במערכת יחסים, הדבר הראשון שעושים זה לךהכיר קודם, ולא בפייס, יש אנשים שהפרטיות חשובה להם. אז תתרחק מהפייסבוק, ותימנע מלהטריד נשים עם סטטוס רווקי או סטטוס אחר...
אתה יודע זו גם הטרדה לכל דבר, אז תמנע מזה...

אני מרגיש שאתה פזיז מידי, מאוד מידי, שהדבר הראשון שאתה עושה כשאתה מדבר עם מישהי בפייס זה להתחיל איתה...

יש אתרים בשביל זה, LOVEME וכל השיט הזה, תנסה טינדר גבר, אם עד כדי כך לא הולך לך... היה לי חבר שפתח חשבון בטינדר, שם פשוט תמונה של ביצה, לא אחת הביצים שלו, אלא ביצת קיהדר, וגם הוא זיין... בזכות ביצת קינדר...

קיצר, שתחרר.

תהיה בריא

איזה מסקנות הגעת שתהיה בריא!
ידידי אני העלתי נושא שחשוב לדעתי לרשום סטטוס בפייס בכדי שנדע אך להתנהל,הסקת מסקנות כאילו אך אומרים הפכת אותי למטריד בפייסבוק כאילו מה כבר קרה ידידי,אז קודם כל אתם מתחרפנים מכל נושא הטרדה לגמרי ידידי!
אתה בכלל יודע מה זה הטרדה?החברת פייס עשתה לי לייק וחייכה מי שקצת קינא זה כנראה הבן הזוג לא אני ,אז על מה אתה מדבר לגבי הטרדה בכלל שתהיה בריא באמת!
תשב עם חוקר משטרה לשיחה חברית ותשאל אותו על הנושא של הטרדות והוא יסביר לך.
מי בכלל התחיל עם חד הורית בכלל?מדובר על סטטוס של פרסום ומיתוג בכלל!

אני כותב כאן באנונימיות בכונה תחילה ,אין לי רצון לחשוף את עצמי בכל פורום ומדיה למי שלא יקר לי

ALIsuperstar

New member
הסטאטוס שלה לא אמור לעניין אותך אם כך

אם היא רק עשתה לך לייק נחמד...

אל תשחק איתי משחקים, אני קורא טוב טוב מה שאתה כותב. אל תהיה תמים.
אני מבין שכבר חקרו אותך בנושא בעבר? לגבי הטרדות? שאתה כל כך בקיא מה היא הטרדה ומה היא לא?
ובכל מקרה, אתה בתור כותב ופותח השרשור בנושא זה, אינו יכול להביע דיעה אובייקטיבית על הנושא, אלא רק מה שקשור אלייך אישית...

מסטאטוס של פרסום ומיתוג, הפכת למערכות יחסים ואימהות חד הוריות...
אתה אולי אנונימי, אבל האופי שלך לא.

אז תשמע

אני אחזור על זה זה היה סטטוס פרסום ומיתוג ותיוג,מי שהציק לו קצת זה הבן זוג,אני חושב גם כשאתה וירטואלי אולי תרשום ,אצלי רשום הכול והסר דאגה לגמרי היא גויה ואני לא נוגע בגויות בכלל גם אם היא מזמינה !
יש לי חבר טוב מהבית הכנסת והוא הסביר לי הכול בנושא ולעוד כמה חברים!תלמד כלל מי שלא רוצה להיות מוטרדת או מוטרד לא יהיה ,הכול אך אתה מוביל את הדברים,אני 6 שנים עובד עם נשים צמוד ראיתי הכול,ולא סתם הישראלים אצלי בסטטוס מכרים בפייסבוק,והמבין יבין ,אני ציינתי שלא משנה מה הקשר וירטואלי וכו יש דברים שצריך לדעת ,היה לי קשר יפה כמעט חודש,והבחורה ציינה בפייס שהסתכלתי אנו לא חבריםב פייס שהיא רווקה ,הכרתי אחרי כמעט חודש היא זרקה שיש לה 2 ילדים מחבר ללא נישואין ,ברור שזה עשה לי שוק ולכן אני דוגל בלרשום הכול ,שלא בטעות בן הזוג יגיב לסטטוס עם קצת קנאה זה הכול!

אני מקווה שהבנת אני פה לא בשביל להתנגח על נשים מערכות יחסים ושתהיה בריא אך הגעת להטרדות !שיהיה לך בהצלחה אני מסודר עם הכרות ,ורק שתדע 1200 חברים בעבודה משותפת 80 אחוז נשים אתה לומד להתרחק וטוב שכך!

למעלה