גברים ונשים

Urimel

New member
גברים ונשים

מהתבוננות ארוכה בהתנהלות יושבי הפורום אני מגיע למסקנה אחת: העולם שלנו נראה כמו שהוא נראה בגלל שגברים שולטים בו - כל היום מחרחרים מלחמה וקונפליקטים.

שרiןבן

New member
מה אתה רוצה להגיד בזה ?

יפה לך. להגיע לרמת תובנה כזו רק מלהתבונן בפורום, אתה כנראה אחד מני רבים. על אף עולמך המצומצם, הצלחת. אני גאה, הלוואי עלי. רק שעדיף שתשמור את התובנות שלך לעצמך, אתה הרי לא רוצה לפתוח מערכה בעצמך, זו שממנה אתה מנסה לברוח.

impetu

New member
גברים שולטים?

הגברים רק חושבים שהם שולטים בגלל שהנשים ששולטות באמת מתוחכמות יותר. והנה חמשיר בנושא: חזקה על המין שמוחזק כחלש לחלוש על המין שחזק הוא ממש כי במין החזק כל החוזק נחלש מחולשה הזקה אל המין החלש. (אולי משהו ילכין את זה בקצב טנגוס? אולי סגיריה יותר מתאים)

Shinkan

New member
אהבתי!

אוי, זה חמשיר (או ארבשיר? חחח) פשוט גאוני. אדיר! זהו, זה נכנס לרפרטואר המשפטים שלי.

La Vela

New member
להזכיר לך

מה הלך פה בעבר בין הבנות בעבר בנושאי ריקוד, תחרויות ומורות.....חחחח

Urimel

New member
וואלה

לא זוכר....אבל מקבל שהאגרסיות שלכן יוצאות החוצה אחרת

שרiןבן

New member
ראיתי את זה.

זה יכול ויעיל היה אם היה יוצא אחרת. אנסה זאת שוב. מר אורימל יקר וחבר פורום נכבד. הרשה לי להעיר תשומת ליבך להטחות שווא בתגובותיך כלפי חלק (אפילו אם רק לאחד) מהחברים בפורום, וכלפי הפורום עצמו. תרשה לי לצטט תגובתך לרתם: "מתחיל למצוא חן בעיניי - אתה פשוט עושה את זה בשביל תשומת הלב. לא מפתיע, אגב, שבפורום (הלצערי) לא כ"כ מוצלח הזה אתה מקבל במה". בעוד הפורום מתאושש מהפרות סדר של הימים האחרונים, אתה יוזם את הפתיל הזה, נצטט רק לצורך הנוחות: "מהתבוננות ארוכה בהתנהלות יושבי הפורום אני מגיע למסקנה אחת: העולם שלנו נראה כמו שהוא נראה בגלל שגברים שולטים בו - כל היום מחרחרים מלחמה וקונפליקטים" בתגובתי הראשונית הלא שקולה, צימצמתי את אופקיך לפורום זה. מבלי לשים לב לכך שאני משתמש באותה אנרגיית בלימה שתלונתי אליה. שאיפתי הייתה כזו שמי שרוצה פורום ברמה, יעלה את הרמה בתגובותיו וברור כי תגובות שליליות לא תורמות לכך. והואיל וככזה שבא ומבקש רמה גבוהה, בא ממנה (נאה דורש נאה מקיים), היה קשה לי לקבל את חוסר סבלנותך כלפי ה"מחוסרים" שבנינו. עקב כך חוויתי תסמונת ניפוח עורק עין שלישית שחסמה את השליטה בתכונות האופי השכונתית שלי. (אני עובד על זה) בנוסף, לא עמדת בהבטחתך לספק תמונה של ציפורן תחת השפעת משי ודבקים רעילים.

Urimel

New member
עזוב

אותך מלנסות לכתוב - תמשיך לנגן ולחרחר מלחמה.

שרiןבן

New member
אתה לא יוצא מזה הא ?

מה כל כך קשה לראות שאתה מגיב באותה צורה שעליה אתה מבסס את הטענות כלפי ה"פורום הלא כל כך מוצלח" ? אתה לא מבין את "נאה דורש נאה מקיים" ? צריך עזרה עם זה ? תגיד, מה עם התמונה ?

למעלה