גברים וירטואליים

michaly44

New member
גברים וירטואליים

גברים וירטואליים - פרק ממצה,ויש את השורה התחתונה...השווה קריאה. מה דעתכם? ותיראו מי מאחורי המיקלדת....

יהודה א

New member
מיכלי

ראשית אודה שלא קראתי את הכתבה המצורפת שנית אני חושב שכבר דיסקסנו כאן את הנושא של וירטואל ואכן יש גם גברים וגם נשים שלא תמיד אוהבים לומר את האמת כאחד שנמצא די הרבה באתרי ההכרויות גם אני נתקלתי בנשים שתיארו את מבנה הגוף שלהן כ"חטוב" ושנפגשנו הן נראו כחטיבה שלמה אז יש מכל הסוגים והמינים כמו בכל דבר בחיים סוף שבוע רגוע

michaly44

New member
יהודה : שווה קריאה...

למרות שנישפכו המון מילים. גם דיברנו על: אהבה, געגועים, בליינד דייט,,ומה לא? זה אומר שלא מדברים יותר? לא ניראה לי. הכתבה עצמה היא מאתר מאוד מעניין וכתובה יפה. מי שירצה יקרא. אני אהבתי. לכן הבאתי את הכתבה. חוץ מזה, אולי כולנו נילמד משהו חדש? לא?

יהודה א

New member
מיכלי

חלילה לא אמרתי שהכתבה לא מעניינת או שלא חוזרים על דברים ציינתי שהנושא עלה ואפשר תמיד להעלות נושאים מחדש סופ"ש רגוע

amigor

New member
אוי, איזה כתבה! מיכלי

בגלל אחד תיקצוף על כל העדה? זה לא ממצה, לא יאה ולא יפה.

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך עמי בדיוק כמו שיאמרו שהנשים הוירטואליות טיפשות, מכוערות ושמנות

michaly44

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifנכון, כתבה צינית|כן

לא כל כתבה היא : מקסימה, מדהימה,ענקית יש כתבות שהן ציניות, לא כולם מסכימים איתם ולכן הבאתי אותה. הכותבת מספרת על ניסיונה באתרים ולבטח בצ'ט. לא מדובר כניראה בפורום שיש בו מיפגשים. לצערי בחדרי הצ'טים? הגברת צודקת לגמריי ויש כאן מין הציניות..ומין האמת.. התאור לא רחוק מהמציאות. גם ראיון העבודה הבנאלי שעוברים עם כל שיחה פרטית, היא די מדוייקת. וזה נכון גם לגבי הגברים המרואיינים ע"י הנשים. לא אחת אני שומעת..כמה נימאס להם מהחקירות לעומק...שנעשה ע"י הבחורה עוד ליפני שמכירים קצת .. אז אמיגור..אתה לא חייב לאהוב..או להסכים..יש לכאן ולכאן, והכתבה די כוללנית ומאוד צינית..אך יש בה גם הרבה אמת.

שיחת צ'אט

בחור אחד משוחח בצ'אט עם בחורה שלעולם לא ראה. הבחור שואל:"מה את אוהבת בך?" הבחורה:"אני אוהבת את הגיזרה הדקה שלי,את הטליה הצרה שלי ואת החזה המוצק והזקוף." הבחור:"מה את לא אוהבת בך?" הבחורה:"את שכבת השומן העבה שמסתירה את כל זה."

michaly44

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יש לך מצלמה...?????? תפתחי..על תהיי כזו..מה יש? רק אסתכל עלייך.. מה קרה? מה אני מבקש...מקסימום אפשר לכבות. לא בא לך? אז מה את עושה בחדר מצלמות? תגידו משהו אמר פעם שזה נועד רק לערום?????

למעלה