גברים בצ'ט..

גברים בצ'ט.. ../images/Emo5.gif

איפשהו, כאשר אני קורא על הגברים המתוארים בכתבה הזו, אין אני יכול אלא להתפלא. זו תערובת של טיפשות ותמימות. זה כמו להתעקש לפתוח דלת ע"י סיבוב המנעול לצד ההפוך. מעולם לא ידעתי שיש כ"כ הרבה טיפשים בעולם עד שהגעתי לצ'ט וראיתי במו עיני. אבל מהצד השני של המטבע, האשה אמורה לברך את מזלה על שהטיפש חשף את עצמו מהר ובצורה גלויה; וגם זה לטובה. זאב

אטיוד5

Active member
שקרנית מגעילה

קודם היא מספרת שהנושאים קלחו והיתה תחושה שהיא מצאה את מה שחיפשה, ואח"כ היא מדברת על חמש דקות ורבע. היי, הלו, בחמש דקות ורבע - כמה נושאים בדיוק קלחו? ואחרי כמה דקות בדיוק הגעת סופסוף לתובנה שמצאת את מה שחיפשת? שקרנית מגעילה. דיסקים וסרטים. חה.

אורמור

New member
מה בדיוק הסקופ?

זו לא טיפשות ולא תמימות זה בסך הכל זן, סוג של אנשים, ואם עדיין יש כאלה, אז זה סימן שכנראה גם להם יש ביקוש, יש מי שיכול להיות פרטנר לריקמה עדינה של מערכת בטעם ועם ריח, במתינות, ויש את מי שיגיע צ'יק צ'אק לשאלה-אצלך או אצלי?.... מה הפליאה? ומה היא מיתממת? תמיד היו, ותמיד יהיו גם מאלה וגם מאלה ולנו נותר לבחור מה שמתאים לנו ותו לא. כמו בחיים גם בצ'ט יש מזה ומזה בצ'ט פשוט ההעזה מוגברת אולי בחסות המסך ואז הדברים צפים מהר יותר, (לטוב ולרע) לה (לכותבת) הייתי מציעה שתשתה כוס מים ותרד מהמוד המתחסד,מתאים לך? קחי, לא מתאים לך, -לכי. הרבה מאד אנשים חיוביים נכנסו לחיי דרך המדיות האלה <כולל צ'ט> כך שלומר שכולם שם זבל, יהיה קצת כמו בעיטה לעצמך ברגל שהרי גם אתה\אני והיא שם... טוב היא לא אמרה זבל, היא בכתה שאין רומנטיקה, (לפחות העירה את אטיוד
) ואני גלשתי ל"זבל" לא נורא- נכון? אור

מה הקטע בקטע שצרפת?...

...לעניות דעתי, סטנדרטי עד כדי פושר. מה היא רצתה? שיכרון חושים אינטלקטואלי. מה רע בבחור שמחפש זיון? למה אין בחורות כאלה? יש!...ויש...

למעלה