גברותיי ורבותי!!

ofird2

New member
גברותיי ורבותי!!

עוד שבועיים התאריך יוצא לערכתי ה28 אנחנו מבצעים פעולת "רצים לדירה"בכל רחבי ת"א אנחנו אני מתכוון בת חפר אתם מוזמנים לצפות בחוויה הראשונה מסוגה, אנחנו הולכים לצבוע את ת"א בכחול!!

spraizler

New member
מגניב..

אופיר תן עוד פרטים.. מי מארגן? למי זה מיועד?

אין עליך !

אופיר.... אחי בדם ! כל הכבוד... אני מוריד בפניך, ובפני כל בת חפר את הכובע... את הדברים שאתם מצליחים לארגן, אני אפילולא חושב להעלות אצלנו... חחחחחח

כן אופיר...

ספר קצת על המבצע הזה.... שאנשים ידעו מה קורה.... וחוץ מזה - מה קורה??

dikla528

New member
ואללה מגנייב==]]

פששש שיחקת אותה=] מה איזה רמת הגולן ביחד?

דורד

New member
אז ככה זה בעמק חפר...

פעולות פתיחת שנה - תוכניות ריאליטי בעולותיים אנחנו עושים פעולת "סוף הדרך"... חחח... אני בטוח שלכם יצא יותר טוב, נו מה הפלא... טוב שלא... יש לכם צוות מעולה (וגם לנו... אבל שלנו עצלנים)

ofird2

New member
אז ככה:

זה יהיה בת"א המשתתפים משהו כמו שישים חניכים יתחלקו ל5 קבוצות של 12 חניכים כל קבוצה יעברו מספר תחנות כמו מביאים להם תמונה של דיזינגוף(הבן אדם) והם יצטרכו ללכת למקום שקשורה לתמונה הם יעלו על זה אחרי זה (אחרי הכל הם זיניקים) משהו מטורףף שעוד לא נראה!! והכל בסדר גסנר...

דורד

New member
א... אב... אבל...

אתם חולי נפש??? לתת לחניכים להסתובב לבד בתל אביב?! חשבתי שאתה סתם אומר תל אביב -- ציטוט: "בכל רחבי ת"א אנחנו אני מתכוון בת חפר" כנראה שלא הבנתי נכון... קיצר... ראית שהחמאתי בלי סוף... רעיון גאוני (אפילו שאנחנו עושים בדיוק אותה משימה... רק ברחבי עולש-בארותיים) כי אנחנו לא מורשים להוציא חניכים לערים גדולות או דברים כאלה... חוץ מזה כל הרעיון שלנו זה לתת להם תמונות תקריב של 6 מקומות במושב (אחד לכל קבוצה - ד, ה, ו, ז, ח, ט) והם צריכים לזהות את המקום ולהגיע לשם... כמובן שבדרך יש להם גם כמה משימות... לאן שכל קבוצה מגיעה, שם מחכים להם המדריכים החדשים שלהם... (שהם כמובן עוד לא יודעים מי הם)... ואז מתקבצים כולם ביחד... ועושים להם בישולי שדה וכאלה... קיצר... אני מקווה שלכם יש אבטחה וכל מה שצריך כדי להסתובב עם 60 חניכים בתל אביב... בהצלחה בכל מקרה!

spraizler

New member
לא יאומן חח

כל התנועה פחות או יותר עושה את ההפעלה הזאת לפעולה ראשונה.. גם אנחנו עושים :S נודע לי לא מזמן

אנחנו עשינו כזה דבר מאגניב גם...

רק לשיבוצים של צוות ההדרכה. זתומרת במקום שהקבוצות עברו את זה - המדריכים עברו את זה ובסוף חיכה להם פיינטבול עם השבעה מאגניבה.

ofird2

New member
כל חניך משלם משהו כמו עשרה שקלים

כל חניך משלם עשרה שקלים יוצאים איתם כ עשרה מדיריכים לכל קבוצה שני מדריכים הם מקבלים חמישה שקלים כל ילד ועם זה הם צריכים להסתדר לארוחת בוקר אם הם יהיו חכמים הם יאספו עם כל הקבוצה שלהם את הכסף (15) בכל קבוצה וביחד זה 75 שקל ואז הם ילכו ויקנו לעצמם בגטים גבינות וכל מיני כאלה

למעלה