גבע 12 - יום שבת - 15:55

fireman

New member
כנראה האירוע ברמלה

כאמור שריפת מפעל ברמלה גבע הייתה אחת התחנות שיצאה לתגבר

Max M

New member
השריפה היתה בלוד

אני ניתפקתי אמרו לי להישאר בתחנה

Max M

New member
פרטים על השרפה

כפי שאני הבנתי זות היתה נגריה. מתל-אביב יפו יצאה ה-61 ועם אני לא תועה גם ה-66 למקום הגיאו כבאיות מהרבה מקומות בארץ. הארועה לא היה משו רציני ה-61 חזרה בדיוק 5 דקות אחרי סיום המשחק של מכבי תל-אביב

FIRE 911

New member
אביב 61 יצא לארוע אחר

הרצל קבלו שרפה של קרוונים בתל אביב ליד ב. הקברות ק. שאול מכיון שאביב יצאו לסייע לאייל אז הם היו צוות מצומצם בתחנה אז יצאו מאביב שני צוותים ומהרצל צוות אחד יש שאלות?

FIRE 911

New member
בקשר למפעל בלוד

"אייל" קבלו הודעה על שרפת במפעל ליצור רהיטים בלוד אז הם בקשו סיוע מכל אזור המרכז רם,גבע,ברק,אביב,ירקון,הרצל,ציון,חולות,פרדס. יצאו מהתחנה שלי רם 5 כבאים תומר עדי וצופה יותם היו משהו כשעתיים ו. מה שהם עשו שם זה הספקה לגבע 12 .למה אני לא יצאתי כי אצלינו יש סדר יציאות שצופה או מתנדב בא לתחנה אז אם הוא בא ראשון הוא יוצא ראשון ומי שבא שני כנ"ל אבל אם הוא כבר יצא אז הוא הופך השני כלומר היה היום גם שרפת קוצים אם יותם היה בתחנה והיה יוצא אז אני הייתי בסיוע אם יש שאלות אני אפרט יותר ברור

bluefire

New member
גבע 12 יצא......

אירוע ברמלה שריפה בנגריה הגבע 12 הותיק שלנו עזר רבות בפעולת הכיבוי הנגריה כרסה . אני כרגיל הפסדתי גם את האירוע הזהההה. (תמיד זה קורה לי אני לא יודע כבר מה לעשות יש עליי כניראה מנכוס רציני)

למעלה