גבע הוא אהבל.

Gevakumon

New member
גבע הוא אהבל.

גבע חלם היום בבוקר שיש בב"ש סקייט פארק והוא מחליק שם בסבבה והכל טוב, ואז גבע התעורר והתבאס כי אין באמת סקייט פארק, ואז הוא נרדם שוב, ושוב היה בסקייט פארק, וחשב לעצמו "רגע...לא סיכמנו שאין סקייט פארק בב"ש? ואז, משום מה, גבע התעלם לגמריי מהפקפוק שעלה בראשו לפני שניה והמשיך להנות (וגם התחיל עם איזה בחורה...), אבל למה? למה? למה הדפוק הזה התעלם מזה?!?! זה היה חלום צלול על מגש, סעמק!@#%@! טוב, לפחות הוא נהנה בסקייט פארק...

זה קורה לכולם

היה לי חלום שאני מדמיינת איזשהי פעולה שעשיתי באותו יום, וכל הזמן חשבתי: "רגע, כבר עשיתי את הפעולה הזאת" וגם שחזרתי אותה בראש. רק שההבדל הוא שלי כן יצא חצלול. די, כמה אני אוהבת לדבר על החצלול המפחיד שהיה לי. החצלול השלישי שלי בכל החיים, כשחושבים על זה.

Gevakumon

New member
פחחח, לא מעודד!

היית צריכה לתת מקרה שלא יצא לך חצלול, מה הקטע אם את נותנת לי מקרה שלך כן יצא חצלול?!
אם אני נראה כועס אני לא

אוקי דוגמה מהיום

אבל זה לא ממש דומה. היו כמה קטעים בחלום ששיניתי אותם לפי רצוני, אבל זה נראה לי משהו טבעי בחלום, ולא הבנתי שזה חלום.... אממ..
הבנת מה ניסיתי להגיד?

Brurya

New member
אתה רוצה דוגמה? הא! הנה לך

אני חושבת שכתבתי את זה לפני כמה זמן אבל בכל זאת... :) אני יושבת במין מיניבוס עם לא אחד מאשר נפוליאון! והוא אומר לי שזה לא בריא לאכול שוקולד עם נמלים כי זה הורס את השיניים... מרתק אז אני חושבת לעצמי, מאיפה אני מכירה את נפוליאון בכלל? ואני שואלת אותו שאלה זו בדיוק.. ומה הוא עונה לי?! הא? הוא אומר לי שזה חלום! אלוקים אדירים! ומה אני אומרת לו בחזרה? אה.. אוקיי... סבבה ואני ממשיכה בחלום כרגיל! דלךגחכתשלףךרדזגכ, החיים קשים והעיקר שהתעודדת, נכון? ברוריה

t@li

New member
היי, אפילו אני התעודדתי

רגע, יש פה מישהו שלא התעודד מזה? <סליחה על זריית המלח, אני פשוט נקרעת מצחוק>

Brurya

New member
זה נראה לכם משעשע?!

הא? אתם מעזים לצחוק עליי? ככה זה הולך?! טוב נו... פאקינג שיט.. לאוריה (Queen of light) קראו דברים יותר נוראיים... :) איך עושים פה חתימה? מישהו? עזרה? ברוריה

The Sandman

New member
וואי גם אני רוצה חצלול על סקייטפארק

ורגע לא הבנתי מי זה גבע
אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי
מה
מה
מה

SMOLANIT1

New member
אתה לא לבד גבע...

אני חלמתי שאני בהריון בחודש שישי ולא הייתה לי בכלל בטן של אישה בהריון (רק שלא שמתי לב לזה בחלום...) ואז חלמתי שאני יולדת (רק שזה בכלל לא כאב) ואם זה לא מספיק אז בסוף הייתי עם תינוק שנראה לפחות בן שנה... זה היה רצף של מאורעות בלתי הגיוניים, שמתי לב בחלום שלי שזה קצת לא הגיוני ואז הבנתי שאני חולמת, אבל לא היה איכפת לי שזה חלום והמשכתי כרגיל! (כי רציתי לראות את ההמשך...לא ידעתי מי האבא) עד ששכחתי שזה חלום... בכלל, זו הבעיה שלי. אני תמיד מגלה שאני בעצם חולמת באמצע החלום אבל אף פעם אין לי כוח להתחיל להתעסק עם לשנות את החלום וכאלה... הדבר היחיד שאני כן עושה זה לגרום לעצמי להתעורר אם החלום לא מוצא חן בעיניי (כמו לפני כמה ימים שחלמתי שאני עושה בגרות בהיסטוריה...)

היום בלילה

שני חלומות. 1) אני "משחק" עם מפסק של אור בחדר ולא משנה אם אני מכבה או מדליק האור נשאר דולק קבוע! 2) אני במעלית והמעלית רק עולה ויורדת כל הזמן מקומה 12 לקומה מינוס 19 או משהו כזה -המספרים לא השתנו (סביר להניח כי לא ניסיתי לבדוק אותם)- אבל זה היה מצב אבסורדי לחלוטין. בשני המקרים לא זיהיתי שאני חולם... מה שכן פעם קודמת שזה קרה לי אחרי כמה ימים היה לי מצב שבו כן זיהיתי שאני חולם.. אבל זה נגמר די מהר לפני שהבנתי בשל צלילות נמוכה והתלהבות יתר.. בעסה

Gevakumon

New member
היום בבוקר

חלמתי שמעירות אותי שתי חברות שלי, ומשום מה תהיתי למה החדר הרבה יותר גדול משזכרתי אותו, אפילו ישבתי שניה ואמרתי לעצמי שהדלת נראית הרבה יותר רחוקה משאני זוכר אותה, והתפדחתי לשאול את האחרים בסביבתי אם גם הם שמו לב :) לא נורא, חפיף
אני נוסע מחר ליוון לשבוע, אז לא תראו אותי שבוע (לא שככה אתם רואים אותי כל כך הרבה...) אז יאללה, ביי

Real Dream

New member
זה יותר טוב ממה שקרה לי פעם

זה קרה די מזמן.... אני כבר לא זוכרת מתי. בכל מקרה, אני חולמת לי בהנאה, סתם ככה, חולמת, נהנית, ופתאום - אני מגלה שני אני חולמת. זה לא הזיז לי! כלומר - אני חלמתי, אני ידעתי שאני חולמת, ואני התעלמתי מזה! זה היה כל-כך מעצבן לחשוב על זה, אחרי שהתעוררתי.

למעלה