גבע בע בע בע עעעעעע

ESU Boscorelli

New member
גבע בע בע בע עעעעעע

בעעע ברגע זה אמא חזרה מהעבודה... עם כלבה שחורה בצמוד אליה!!!!

FDNYCarlos

New member
../images/Emo9.gifבכיף!

רק שההורים נגד

QsomeoneQ

New member
חחחח - שרוט ../images/Emo3.gif

אני הייתי קוראת לו בובי או בוסקו.... הלוואי שאמא הייתה נכנסת עם כלב..
תתחדש

QsomeoneQ

New member
יס, יס, איי נו..

התכוונתי שאם היה לי כלב הייתי קוראת לו בוסקו או בובי...

QsomeoneQ

New member
נ"ש - יוווו....

אני חולה (חיסלתי היום 2 וחצי חבילות משפחתיות של טישו, ובדרך לשלישית) ומחר לא הולכת לבצפר (כן, אני מהמסכנים שלומדים ביום שישי...) אז אני כנראה אעשה מרתון פרקים של משמרת, כי סוווףףף סוווףףףף יש לי זמן... מקווה רק שמחר אני ארגיש יותר טוב

FDNYCarlos

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gifתרגישי טוב!!!!

ועודדד נ"ש היום התחלתי לעבודדד יוווו איזה קשה זה!! שמונה שעות בלי לשבתתת !!! אבל מחר יהיה יותר טוב אני מקווה .. לפחות אני מרוויחה הרבההה

dottROMEO

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

רועי....קודם כל אהבתי את הכותרת של התגובה הראשונה, יא שרוט מאיפה הקרצת את זה? מזלט על הכלבה! כבוד! פרט איזה סוג, משהו שאפשר להתגאה בו כמו הכלב של DMX , קרוז הכלבה... למה זה לא פעם ראשונה ששמעתי את זה? רעות ...
כפי שאמרתי מחר צפויה הקלה, ועד סוף היום או מקסימום שבת בצהריים תרגישי כמו חדשה... עדי..... כיף לךךךךךךךךךךךך, את מתלוננת שזה קשה? אז צ'מעי..: קשה יש רק בלחם! וגם אותו אמא חותכת! נח יש רק בתיבה! זה קצת בלי קשר אבל זה אמור להגיד, עזבי להתלונן תעבדי , תרוויחי את שלך ותעשי חיים, להתלונן זה רק ביזבוז זמן

FDNYCarlos

New member
../images/Emo13.gifתודה!!!!!!

אבל כולי תפוסה עכשיו שאתה לא מתאר... מקווה שיהיה טוב מחר

ESU Boscorelli

New member
פרטים:

הכלבה היא מסוג שברולט דגם אימפלה מנוע 4 רגליים 3800 עם V6 ויש לה 300 כוחות כלב... אהה התבלבלתי... הכלבה ההיא? אין לי מושג

למעלה