גבעת שמואל

גילי בת.

New member
גבעת שמואל

גבעת שמואל

אני אוהד שרוף של גבעת שמואל שהולך לכל משחקי הבית של גבעת שמואל ולפי דעתי האחראים אלו שכותבים פה ממש לא מבינים שום דבר בכדורסל ומקומם אינו כאן בפורמים של תפוז.... התאפשר לי בשבועות האחרונים לקרוא כמה דברים שמנהלים אלה כתבו ואני ממש חושב שאין להם שום מושג. כך למשל שאורן כתב שגליל מנצחים כיום את מכבי תל אביב ובקלות אז לפי דעתי הוא כזה דפוק כי דבר כזה לא ייתכן כי לגליל אין את הכלים שיש למכבי לנצח כל קבוצה בארץ ובאירופה וחוץ מזה בכתבה של אוהד חולון בכתבה שלו בקשר למשחק של גבעת שמואל אז...לפי דעתי הוא חושב שגבעת שמואל סתם קבוצה...אבל הוא טועה כי קבוצה הרבה יותר טובה מחולון... .

RedMan

New member
אולי אתה צודק, אבל...

למה להשתמש במילים כמו ``דפוק``?לא חבל? גבעת שמואל על הנייר קבוצה מצויינת, קשה להבין מה לא עובד בקבוצה הזו, שהצליחה לנצח עד כה רק פעמיים.

גילי תיקרא את זה

שמע עונה שעברהב משחק של אליצור אשקלון נגד גבעת שמואל, משחק העלייה, אז כתבנו שמה בכחול על אחד היקרות בצד איפה שיש חולות עם אני זוכר נכון כתבתנו: ``אליצור אשקלון אלופה``. זה עדיין קיים שמה או צבעו את זה? אני מתכוון למגרש באור יהודה או אבן יהודה הקיצר איפה שאתם משחקים. תבדוק ותגיד לי אם זה שמה תודה אחי יאללה ביי תחזיר לי תשבוה עם בא לך באיי סי קיו 61863666

גילי בת.

New member
תשובה בשביל יוגב

תקשיב שניה יוגב דבר ראשון לא קוראים לי גילי פשוט לא היה לי מושג איך משנים שם או משהו כזה, אז פשוט תקרא לי בשם אוהד גבעת שמואל זה יותר נשמע מאשר שם שלא מתאים לי. ובקשר למה שכתבתם שם אז אני בא תמיד למשחקים של גבעת שמואל כאילו זה קבוע וזה נמחק ממזמן נראה לי עוד שבוע אחרי זה. וגם רציתי להגיד לך שאתם אחלה קבוצה ובהצלחה שיהיה לכם לפי מה שאתה אומר אני מבין שאתה אוהד שרוף אז בהצלחה להפועל אשקלון ואני מאחל לכם שתסיימו בין הארבע הראשונות רק חבל שאנחנו לא היינו חכמים ולא היסכלנו לנצח את המשחקים ההחשובים שלנו השנה והפסדנו משחקים שהיינו אמורים לקחת ככה למשל בצפת שהפסדנו בהארכה ממש ביאוס וגם הפסדנו פה באור יהודה להפועל חדרה ותתפלא שם גם הפסדנו בהארכה ובגלל שני הפסדים אלו לא נעלה לליגה העליונה ככה הנראה. ודרך אגב כמו שאמרתי אז המגרש שלנו זה לא אבן יהודה זה אור יהודה וזה איזה 10 דקות מגבעת שמואל, אני גר בגבעת שמואל ומסדרים לנו הסעות מיוחדות לאור יהודה. אז....אם אתה רוצה אפשר לדבר באיי סיי קיו השם שלי זה...טוב כבר תראה לבד ביי גבר

למעלה