גבעות לאן!

גבעות לאן!

אנחנו משקיעי גבעות כמו מטפס הרים שהיעד שלו בשיא גובה 5000 מטר, הגענו לגובה 4800 ,האויר דליל קשה לנשום הרוחות עזות ומנסות להפיל אותך מההר..האספקה קטנה והידלדלה.. מביטים למעלה ורואים את הפסגה.. והתחושה שכל מה שצריך זה רק להגיש את היד ואנחנו נוגעים בפסגה... אבל יש עוד 200 מטר של מצוק תלול.. הגוף מותש ,קר הדרך חלקלקה.. המוביל של השירה פרש ומושך את הכוח למטה.. המוביל החדש שועל קרבות ותיק עם ניסיון וידע רב ,אבל את ההר הזה הוא לא מכיר הוא מטפס עליו לראשונה, האם יוביל אותנו בביטחה לפיסגה?.. אני מאמין בכל ליבי שכן! אני מתכוון ללכת איתו עד הסוף, אני אעשה ככל שביכולתי שגם כל האחרים יצטרפו למסע, אני רון.. קנזי רון ,שם את מבטחי במנכ"ל הזמני, האלוף במיל גיורא איילנד ,שימצא את הדרך הטובה ,הבטוחה והקצרה ביותר בדרך לפסגה!
אני לא שוכח לקחת בתרמיל את דגל גולני, לתקוע אותו שם על הפסגה לצד דגלים אחרים.. מוזמנים להצטרף למסע ,ברכה והצלחה חברים! שלכם רון

oevus

New member
אני לוקח...

את דגל השק"ם...

jonyanay

New member
אל תזלזל בשלישים, הם בוחשים במחשכים

ותענה לי ל SMS

mar111

New member
רון

כל דבר שטוב למוגבל ולא חשוב מי האדם הפועל לטובתנו
מבורך מבחינתי
טירונות רובעי 5 נמשכת כחצי שנה....אנחנו פה כבר מעל ל 3 שנים
ועוד לא רואים את הסוף
בהצלחה....הרוב מאחורינו כבר

zur55

New member
מנהל
האמת רון

אנחנו יותר כמו זה
שמנסה לספור עד 100
ובדיוק ב 99 מישהו מפריע
ואז הוא שוכח לאן הגיע
וחוזר לספור מההתחלה

כולנו במסע
והנוף חד מימדי ומתמשך
ובינתיים גם המוביל משתלב עם הנוף

אני מקווה שנגיע לפיסגה
אבל עם דגל אחד
הדגל של גבעות

zionmd1

New member
בעזרת הקדוש ברוך הוא ושלוחיו המנהלים בגבעות .

הכל בסייעתה דשמיא .הצלחה גדולה בקרוב . השפע הכלכלי והאור הרוחני גודלים מאוד לפני הגאולה השלמה ,בקרוב .יתן הקב"ה שכל טוב והצלחה בידי שלוחיו גם בגבעות עולם המניה שלנו .

zionmd1

New member
התכוונת ל..."אמן ..כן יהי רצון"והים שמעתי מפי

רבי ומורי ש..אמן בגימטריה זה 91.כנגד שם השם שזה 26 ואדנות שזה 65 וביחד זה 91 .בשם ה" נעשה ונצליח .אמן.

למעלה