גבעות בעז"ה תעלה .

zionmd1

New member
גבעות בעז"ה תעלה .

בתנאי שהעבודה לא תופסק בגלל חוסר במזומנים .ולא משנה מהיכן יגיע הכסף מהלוואה או הנפקה או כל דרך אחרת .בינתיים ירדנו ביותר מ20 אחוז.בגלל חוסר ההנפקה .{כאשר אם היינו מסכמים להנפקה היינו היום בשערים אחרים וגבוהים הרבה יותר ....ונכון אולי היינו מדוללים בשבע אחוז .}לדעתינו ההנפקה היתה מזרזת את ההלוואה וכו.כדאי להיות חכם ולא צודק במיוחד בכביש ובערוגות החיים .אין המלצה לפעולה כלשהי במניות .חיזקו ואימצו ...ותשועת ה" כהרף עין .

ofek new

New member
ציון, באמת נראה לך

שהעבודה תופסק בגלל מחסור ב 10 מיליון $, ובן דויד בקר ולוסקין יקחו סיכון לאבדן הרישיון ?
לי ממש לא נראה !!!

minaeksh

New member
אריה אתה סותר את עצמך.

אם יש כסף יש עבודה. אם אין כסף אין עבודה. זה כל כך פשוט. ואם הכללי אומר שחסר כסף. אז אני מאמין לו. הרי אתה לא מאמין שיש קופה קטנה מוסתרת ליום סגריר.

minaeksh

New member
רק מה לעשות שלפי ההסכמים

חלקו של המוגבל הוא 99.9% וחלקו של הכללי הוא 0.1% . מה לעשות באמת?

zionmd1

New member
הכללי התחייב לממש את כל ההנפקה כמוני וכמוך .

כל דבר נוסף שאולי אתה מתכוון לכך היא סחיטה וכתבתי זאת גם בעבר .

ציון יקר

אני בתמימותי הרבה --כאשר קניתי
יחידות של שותפות גבעות עולם (והדגש כל שותפות)
חשבתי (האמת כמו טיפש) שכשמחלקים רווחים בין שותפים
אז שותפים נורמלים --יושבים בערך פעם בשנה --וכל אחד לוקח את חלקו
זה אצלי נקרא שותפות --כל דבר אחר זה רמאות

אז בבקשה ממך --ואתה אומר שהמוגבל סוחט את הכללי --זה ממש מעליב.

אפילו במצרים כשאבותינו היו עבדים אצל חברינו פרעה הגדול --היו לנו תנאים טובים יותר

minaeksh

New member
אבי אתה בתמימותך.

ואני לא רוצה להיות יותר בוטה. פשוט לא בדקת מה כתוב בהסכמים. נתחיל בזה. האם זו תמימות? או סתם תאוות בצע? או חוסר אחריות? כל אחד יחליט.
אזמי שבבעיה זה אתה הכללי נוהג בדיוק לפי ההסכמים. בהסכם הנאמנות יש סעיף שמראה מה חלקו של כל אחד בעיסקה. רק "שבתמימותך " אתה לא יודע או לא רוצה ליקרוא. אז למה שתתלונן.
"בכל מקרה שהצדדים יסכימו על הגדלת הון השותפות המוגבלת יהיה חלקו של השותף . ד
המוגבל 99.99% מההון הנוסף שיוכנס לשותפות וחלקו של השותף הכללי יהיה 0.01% מההון
הנוסף שיוכנס לשותפות המוגבלת"
מה לעשות זו המציאות.

מינה--כתבתי שהייתי טיפש

ולא קראתי את ההסכם (הלא חוקי לדעתי)

ואני עדיין מכבד את ההסכם (למרות שאחרי ששניסקי ההסכם לא תקף יותר)

רק כמו שאתה רואה ההסכם שהוא לא ראוי מיסודו
לא מתבצע --כי כשהכללי בא לבקש כסף מהמוגבל
בשביל להמשיך לפתח את השדה -ושהכללי יוכל להמשיך לקחת (או לרשום זה בשבילי אותו הדבר)תמלוגים

אז המוגבל יכול לפי ההסכם להגיד לכללי לא

ואז אנחנו נתקעים

ועכשיו תגיד מה עושים---ותחשוב שרוב רובו של הכח נמצא אצל הכללי

minaeksh

New member
מה לעשות שזה ההסכם.

גם אני לא מרוצה ממנו. אבל להבדיל מיכם אני מאמין שלמרות ששינסקי ולמרות התמלוגים הגדולים של המוגבל. עדיין בעבודה נכונה ומהירה . ישאר גם לי לא מעט כסף. זה בקיצור ההבדל בינינו. ולכן אני גם מוכן להשקיע בפיתוח. וזה לא כי אני טמבל. אלה שמה שיש לדעתי בשדה. גם ה25 עד 30% שישארו לנו הם הרבה כסף.
יש אחד שחושב מה הכי ריוחי בשבילו. ויש אחד שחושב איך לא לצאת פרייר. האמת אני מוכן לצאת פרייר אבל עם כמה שקלים בכיס.
והאחרים לא רוצים לצאת פריירים. ולא משנה עם יהיו להם כמה שקלים פחות בכיס. אז תחשוב מה עדיף לך. אני בחרתי. ואני במיעוט.

ofek new

New member
מינה, 2 התייסויות לציטטה שהבאת

1. כתוב במפורש "יסכימו" הווה אומר, חד משמעית 2 הצדדים חייבים להסכים לגיוס הון.
2. הסעיף שהבאת לא מתייחס לגיוס אלה לחלוקת "השלל" שבוצע הגיוס.

minaeksh

New member
אריה בכל הצניעות בוא נסכים.

שמא שאני יודע על ההסכמים. אתה לא יודע . לך תיקרא טוב את פרק 7 בהסכם השותפות המוגבלת. ואז אני מוכן להתוכח איתך. כרגע פשוט חבל על המאמץ הקטע שהבאתי הוא מתוך אותו פרק. אחרי שתיקרא כמה פעמים אני בכיף אהיה מוכן להתוכח.
והכנסת הון לשותפות להוה ידוע לך יש רק ב2 צורות. 1) בגיוס ו2) במימוש אופציות.. תאמין לי שאני יודע בדיוק מה אני כותב.
ואם כבר המלצה תיקרא את כל הפרק סעיף אחרי סעיף ותגיד לי מה דעתך? זה שלא מוצא חן בעיניך אוקיי . גם בעיניי הייתי שמח לשנות. אבל מה לעשות זה ההסכם.

ofek new

New member
זכותו המלאה של המוגבל עפ"י ההסכם לא לאשר

הנפקה במידה ואינה לרוחו.
במצב כזה בין שותפים החפצים חיים יושבים מלבנים ומגיעים לפשרות.
לצערי זה לא קרה כאן והמסקנה המתבקשת היא שיש אלטרנטיבות זולות יותר לכללי, או שהפך לראות את המוגבל כאוייב, וכך נוהג בו.

minaeksh

New member
נכון זכותו של המוגבל לא לאשר גיוס.

אתה צודק. אבל בשביל זה יש המשך להסכמים מסעיף 7.5.2 עבור ל7.5.3 וכך הלאה. אתה מתוכח על משהו שאפילו לא קראת ולא בדקת את הלוגיקה שלו. אז על מה הויכוח לך תעשה שיעורים במקום להיות ניזון מפורומים ואחרי זה תגיד לי אם תוכל לתקוף את ההסכם משפטית. אין מצב. אלה אולי בחקיקה. וגם זה אני לא מאמין כי יש הון מיכשולים. לא לחינם ההתארגנות תבעה את הנאמן. כי זו האופציה היחידה. היא אפילו לא יכולה לתקוף את המפקח עצמו. ובטח לא את השותפות.
כאמור תעשה קצת שיעורי בית ואז יהיה על מה לדבר.

ofek new

New member
אני מניח שאתה מכוון למכירת חזקה מהשדה

באישור הנאמן.
לכך יש לי את התשובה הבאה.
1. אני מניח שהוא ניסה ומנסה לעשות זאת, ולא נראה לי שבינתיים כל כך מצליח למצוא גוף כל כך מטומטם שיסכים לתנאיו.
2. לא חסר תקדימים שבית משפט ביטל הסכמים מקפחים.
3. מקווה שדרך ההיגיון בסופו של דבר תגבר.

minaeksh

New member
אוקיי תחשוב מה שאתה רוצה.

אבל אני אומר לך לא לחינם ההתארגנות פעלה כפי שהיא פעלה. ותהיה בטוח שהם קיבלו יעוץ מישפטי. ניראה לך שאם היו יכולים לתקוף את ההסכם לא היו עושים זאת.? הרי כולם מתים לעשות זאת.אז כנראה שיש סיבה שכנראה לא כדאי.
ודרך אגב הכללי ובמיוחד לוסקין התנגדו למכירת חלקים מהחזקה. תישאל את גולני. לשמחתי הכללי לא הגיע לשלב הזה. ואני מקוה ש"החכמים" לא יאלצו אותו להגיע למלחמה כוללת. כי אז אוי ואבוי לנו. לכולנו.

ofek new

New member
לדעתי ההתארגנות פעלה כפי שפעלה ולא תקפה

את ההסכם מהסיבה שהכללי עדיין לא סיפק להם הוכחה לקיפוח כגון נסיון מכירת חזקה.
לעצם העניין כששותפים פועלים לפי הסכמים ולא לפי הוגנות והסכמה אז חבל"ז.

נכון מינה --הכללי סגר על המוגבל מכל הכיוונים

הכללי עשה הסכם לא ראוי מלכתחילה

ועד שי למוגבל דבר אחד בלבד--וזה לומר לא לגיוס
אז אתה אומר לנו גם לוותר על זה.

להזכיר לך ובמידה שהכללי נותן למוגבל את כספי ההשקעה
באותו הרגע --הכללי ימשוך לעצמו תמלוגים מידי חודש
ואני ואתה עם כספי התמלוגים שלנו נפתח את השדה שנים רבות

למעלה