גבעון כספי חי

ExTrA RoNa

New member
חבר\ה

אנחנו איתך! חחח, גם אני חושבת ככה, ולא רק זה- נראה לי גם שהוא זה שכתב את המכתבים עם הפס' מיהושוע!

בזוקההה

New member
לא נראה לי..../images/Emo25.gif

כי שרון ואריאל אמרו "זה לכבודו"..כנראה כי הוא מת..לא?!

miamor18

New member
אוי נו באמת!

איך אתה רוצה שהוא יהיה חי שנינט אמרה שקברו אותו, שהאחים שלו גם מודים שהוא מת והם עושים את זה לכבודו, ובאופן כללי נעמי שחר נכנסה לכלא בגלל שהיא רצחה אותו

yotam 14

New member
היא ../images/Emo83.gif

נכנסה לכלא כי היא גנבה שיר,לא כי היא הרגה את גבעון.

miamor18

New member
לאלאלאלא שכחתם מה היה בפרק האחרון?

קלאדיו ירה בו אבל אז נועה שחר ונינט השאירו את האקדח ליד נעמי הקשורה והלכו, ונועה אמרה לנעמי "עכשיו תחשבי איך הוא ניסה להתאבד בירייה בגב..." בכל אופןןןןןןןןןן, הוא מת.

Michael jorden

New member
הם ניסו לפליל את נעמי..

קלאודיו הרג אותו אבל נעמי הייתה היחידה שנשארה בזירת הרצח, והיא הייתה קשורה אז ידעו שלא היא הרגה את גבעון וכולם ידעו שגבעון הוא פושע ואף אחד לא נכנס לכלא בגלל שהרגו אותו.. והרגו אותו בגלל שהוא ניסה להרוג את נינט נועה ונעמי וזה להגנה עצמית אז לא יכול להכניס על זה לכלא.. בכל מקרה נעמי שחר בכלא בגלל שהי גנבה שיר. אמרו את זה כבר הרבה פעמים במהלך העונה הזאת בסידרה, וזאת כנראה הסיבה היחידה שהיא בכלא

איפה אתה חי

גבעון כספי מת ולא שמעת שבסוף הפרק אמרו שבגלל שהרגו את אח שלנו ננקום בשלושתם.

no way ../images/Emo70.gif גבעון מ-ת ../images/Emo70.gif תפנימו ../images/Emo70.gif

שרון אמרה בסוף הפרק "תזכור בשביל מה ובשביל מי אנחנו עושים את זה" ואריאל אמר "במיוחד בשביל מי" ואז שרון לקחה ת'תמונה (חשבתי שיש שם כספת מאחורה חחח) וסובבה אותה ואמרה כשהיה קלוז-אפ על הפנים של גבעון "בשבילו" וכנראה (בטוח) שהם שלחו את הפסוקים
כי הם "התחילו במסע הנקמה"
זהירות ספוילר
נראה לי שבסוף אריאל יתחרט ולא ינקום בנינט, נועה ונעמי כי הוא מאוהב בנינט
ספוילר נוסף
נראה לי שאריאל יגרום לזוהר לעשות דברים מגונים במסיבת רווקים שלו (עם החשפניות) ואז בגלל זה נינט תיפרד ממנו

yotam 14

New member
../images/Emo83.gif

לפי דעתי הוא כן חי. אתם תחכו ותראו שבסוף הוא יחזור,בטח תפרו לו סיפור שיתאים לכל הדבר המוזר הזה (קברו אותו והוא חי..).

למעלה