גבי אסרף=תוכי מדבר

מיקי 100

New member
גבי אסרף=תוכי מדבר

לכל ה"חוכמולוגים" של גבי אסרף אשר תרבות השקר היא נר לרגלם תפסיקו לבלבל את המוח בלוד לא סובלים את גבי אסרף והוא בחיים לא יקבל יותר מ-25% .(כמות הקולות שקיבל בבחירות הקודמות) לכל מי שרוצה לשמוע אותו מוזמן לעשות זאת ואז באמת יוודע ל"אישיות" אבל בקשה קטנה לי אליו בעצם בקשה גדולה כל מי ששומע אותו שישמע אותו פעם נוספת במקום אחר האיש פשוט למד טקסט מסוים שמישהו הכתיב לו והוא מדקלם מילה במילה. רוצים דוגמא "אני למכון הגריאטרי הזה לא הולך" "אני מוכן להציע לכם עכשיו וילה מפוארת עם בריכה בפרדס שניר מי מוכן ללכת" נ.ב שלשה מילים בשפה גבוהה שהוא למד וחוזר עליהם כמו תוכי רק תשימו לב אנמי,לתעל,אנומליה תקנו אותי אם אני טועה.

rachel v

New member
תגובה לתוכי מדבר../images/Emo123.gif

תרשה לי לתקן אותך - אתה טועה...... ו ב ג ד ו ל

אכן צודקת

ואומרים חכמולוגים ולא חוכמולוגים אז תלמד לדבר אתה בעצמך ואחר כך אולי תהיה לך הזכות לתקן

מיקי 100

New member
גבי אסרף=תוכי מדבר../images/Emo118.gif

גבי אסרף הוא המעמד הכי גרוע לעיר לוד עדיף כבר השליח שלו (ניסים דהן). מעניין אם שמעת אותו ולא מצאת שום טעות אז כנראה שגם את לא מבינה עניין בכלל אלא הולכת פתי אחרי סיסמאות ריקות מתוכן. לדוגמא ה"תוכי" אומר שבירוחם הדרומית ובאופקים יש חינוך יותר טוב יותר מלוד כי שם יש 100% הצלחה בקרב התלמידים שניגשו לבחיונות הבגרות. מעניין מאיפה הוא הביא את הנתון הנ"ל בכל אופן תמסרי לו שיגלוש באינטרנט ויבדוק באתר של הל"מס (אם הוא יודע מה זה?)ויבדוק ש: א. אין דבר כזה 100% הצלחה כי זה לא ריאלי. ב. הנתון האמיתי הוא כי בירוחם יש 73% הצלחה (שזה יפה) אבל למי איכפת העיקר לשקר העיקר לזרוק סיסמאות ולהבטיח הבטחות שווא . גבי סליחה תוכי הציבור בלוד חכם ולא יטעה כמו שהוא לא טעה לפני שנה ולפני שלוש שנים כשהתמודדת עם בני רגב. הפעם אפילו יו"ר האופוזיציה לא תקבל.

למעלה