גבירותי ו רבותי!!!

D SHADY

New member
גבירותי ו רבותי!!!

אני טס מחר לרוסיה ועקב כך אצטרך לנתק תנט באמת כולכם פה אחלה חבר"ה ואני דיי אתגעגע,אני טס עד סוף ספטמבר עם אפשרות להארכת כרטיס עד חצי שנה,אוחח סאמאגונאצ"קה,בילאשי חכו לי אני עוד מעט מגיע... להתראות לכולם לבנתיים:)

EMILY666

New member
בהצלחה לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

אי מקנא.... חחחחחח

eMiFrEaK

New member
יש מצב שלא תהיה פה...

חצי שנה?????????????????????????. :(((((( דימקה.. אני אתגעגע..... תהנה ברוסיההההה!!!! אחלה מקום!! חח (כאילו שאני יודעת ... הפעם האחרונה שהייתי שם היתה בגיל שנה וחצי =) ) קבל
לדרך =)

D SHADY

New member
חח תודה מותק...

חצי שנה זה המקסימום שאני יכול להאריך וככה כנראה אהיה חודשיים,ואם לא היית שם מגיל שנה וחצי אף פעם לא מאוחר מדיי מכדאי לטוס לבקר את השורשים,אתגעגע אליכם חבר"ה מקווה שאחזור עם הרבה הרפתקאות וחוויות טובות והכי חשוב שאחזור חח איזו אופטימיות.

eMiFrEaK

New member
בטח תחזור!!!

בריא ושלם... והכי חשוב עם המון מתנות !!! :))) אני מתה לטוס לשם.. אבל עדיין לא יצא לי.. אבל אני יעשה את זה מתישהו.. אני חייבת את זה לעצמי =) תצטלם הרבה!!!! ויאללה תסע כבר!!! איך שתסע יותר מוקדם תחזור יותר מוקדם!! אני כבר מתגעגעת =(

Zot ani 1

New member
שיהיה המון בהצלחה!!!!

למה אתה טס בכל מקרה לכל כך הרבה זמן?

D SHADY

New member
אני אביא אחי...

במיוחד איזה 2 ליטר של סאמאגונצ"קה כפרית טובה,טס לחודשיים עם אפשרות עד חצי שנה זה הכי טוב כי אם פתאום יהיה בא להישאר תמיד אוכל להאריך את התקופה בסכום סימלי ודבר שני כל קרובי המשפחה שלי מצד האמא ברוסיה ותאמיני לי שבמוסקבה יש הרבה מה לעשות:) ובכל זאת אלה שורשי והמולדת שלי,אנה בפעם הבאה אקח אותך איתי כבר לא תהיי באשדודיק רוסיה הקטנה אלה במוסקבה רוסיה הגדולה:)חח

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחח

זה התחיל אצל היפנים כמובן חחח אמא ארה"ב לקחה את החסות על כך.... נו וכמובן הילד ישראל מקבל הכל בסופו של דבר.. (אל תתייחסו לדימויים המוזרים.. אין לי מושג מה יש לי בזמן האחרון חח)

wasted years

New member
חחח אבל שם..

קפה אינטרנט זה בדיוק כמו "מכוני הבריאות" אצלנו במדרחוב של נווה שאנן:))

datiza

New member
תהנה../images/Emo70.gif

אגב, לאן בידיוק ברוסיה אתה נוסע?

Janem

New member
מה שמזכיר לי.

הייתי בברוקלין לפני שנה וזה בול כמו רחוב הרצל אצלנו: מלא חנויות רוסיות (של יהודים רוסים), ממש שילוב של אנשים מאודסה ברחוב כמו ביפו, רק גדול יותר...חח

למעלה