גבירותי ורבותי

• פותח הנושא ASHY
  • פורסם בתאריך

ASHY

New member
גבירותי ורבותי

שמעתם עליו... חשבתם איך הוא יהיה.... ועכשיו הוא מגיע! הצוות החדש של האתר גאה להציג בפניכם: משחק המאריו של התנועה! הלחצנים: חצים - תזוזה control - קפיצה m - מפה אז שחקו! דבר נוסף - אפשר לבנות שלבים בעזרת התוכנה הזו לחצניה: גרירה עם העכבר control+s - שמירה control+l - טעינה כמו כן תמצאו בלינק מדריך לבניית שלבים ידנית, כדי לקרוא אותו כי הוא יתן לכם טיפים נוספים לבניית שלבים. אנחנו מקווים להוציא עוד משחקים בעתיד, אז אם יש לכם רעיון - שלחו אלינו. כמו כן אנחנו זקוקים למעצב למשחקים, אז אם אתם יודעים לצייר במחשב ויש לכם את הכישרון והרצון, צרו איתנו קשר. דבר אחד אחרון - מי שרוצה לעיין בקוד של המשחק יכול למצוא אותו כאן זהו קוד C++ עם שימוש בספריית SDL וSDL_gfx. צור איתי קשר אם נתקלת בבעיות.

THE sky angel

New member
זה לא פייר.. אני מנסה להיכנס אבל

הוא לא נכנס לי.. מש עם הווינזיפ ואלוים יסביר לי מזה .. :( אוף!

ASHY

New member
לעוד מישהו יש בעיה?

כי כבר יש לי אחת שגם אמרה שיש לה בעיה ופתאום היא נפתרה אם כן, ציינו את: מערכת ההפעלה (בד"כ ווינדוס, אז איזה) והאם יש לכם winzip או winrar (אם אתם מורידים את הקובץ ויש סמל/צלמית/אייקון/איך שתקראו לזה של ספרים, אז יש לכם winrar אם יש סמל תיקיית עבודות במין דבר כזה שדוחס אותה, אז יש לכם winzip)

THE sky angel

New member
יש לי ווינדוס 98 ככל שידוע לי..

ונראה לי שיש לי ווינזיפ... אני מגיעה למין חלון כזה ואז יש בו הרבה תיקיות כזה ובתוכו יש מין דבר כזה את כל התמונות של הדבר הזה וכן הלאה... ?

fresh mishmesh

New member
יש לי ווינזיפ

רק שהוא פותח את כל הקבצים שמרכיבים את התוכנה בנפרד ז"א- יש לי את כל התמונות, למשל... מה עושים?

משחק אדיר!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הגעתי לסוף
כל הכבוד!! זה באמת מעולה! עכשיו רק נשאר לראות את הבחור שאחרי העבודה הזאת..
באמת כל הכבוד.. =)

מצחיק ומטומטם בו זמנית!!!

הוא עם רגליים ישרות... אהבתי את הרעיון תפתחו את זה...

just stav

New member
טוב, זה תקע לי את המחשב 3 פעמים...

אני מוותרת
יום טוב לכולם Love סתו

ASHY

New member
אנשים אם יש לכם בעיות

וזה מוזר כי אני הפעלתי את המשחק על 5 מחשבים שונים בלי בעיות, אבל מילא. אם יש לכם בעיה, אל תבוא לצרוח "יש לי בעיה" ולהיסתלק, ספרו מה עשיתם? מה קרה? איזו הודעה המחשב נתן? ובקשר לזה שהוא לא מזיז את הרגלים, סתכל בהודעה הראשונה, יש בקשה למעצב כי כפי שראית אין לי כישרון רחב במקצוע, אז תעצב משהו אחר ואז נדבר.

kedeman

New member
שאלה אחרת

יש אפשרות לעשות ריסטרט? או שצריך לצאת ולהיכנס?

ASHY

New member
תשובות

SDL היינה הספריה שהשתמשתי בה לפיתוח המשחק. הוספתי את הקובץsdl.dll לתקיית zip אבל אם עדיין ישנה בעיה אפשר להוריד את הקובץ מכאן: http://www.libsdl.org/release/SDL-1.2.7-win32.zip צריך לפתוח את הzip לתוך תקיית המשחק או לחלופין לתקיית c:\windows\system לא שי, אין אפשרות לעשות ריסט, עכשיו שהזכרת לי כדי שתיהיה אחת (ותיהיה במשחק הבא (או בגירסה הבאה של המשחק הזה) יחד עם תפריט מלא). צריך לצאת ולהיכנס מחדש. יש מישהו שמתנדב להיות המעצב של המשחקים הללו? צור איתי קשר באייסיקיו מספר 164443281.

WillbiTe

New member
גועל נפש הייתם משקיעים עוד 2 דקות

ועושים משהו נורמלי...

תגיד תודה יא חוצפן!

הם השקיעו והוא בעצמו אמר שהוא לא טוב בזה! איפה המשוב והביקורת בונה שלמדת במדצים? איפה היית בק"וף הזה?

kedeman

New member
הצלחת להגעיל אותי!

הבנאדם השקיע - בנה משחק, עיצב אותו ונכון, זה לא משחק שהיית קונה בחנות - אבל זה גם לא משחק שפיתח צוות ענק או שפיתחו אנשים שעושים את זה כל הזמן - מישהו בהתנדבות עשה את זה!!!!! לעומתך שלא ניסית לעשות שום דבר כזה - באת לפה ואמרת שזה מגעיל בשביל מה????? תן לו כבוד! הוא השקיע! אז מה אם זה לא המשחק הכי טוב בעולם? אתה יכול לעשות יותר טוב? - בכייף תעשה! אתה לא יכול? אז למה סתם לבאס מישהו שכן עושה?

ASHY

New member
עזבו זה באמת לא משנה לי מה

WillbiTe הזה אמר. אני מודע שזה לא משחק השנה, ושאפילו אני לא הייתי שם עליו חצי שקל בחנות. אבל זה המשחק שלנו - של התנועה! ונכון הוא לא יפה, והוא לא שיא התיחכום. אז אומר לכם את האמת, כמעט שהשלמתי אותו לפני כחודש ואז נעצרתי ללמוד עוד תיכנות וראיתי מה אפשר לשפר במשחק (לשפר כלומר להפוך את כל הקוד up-side-down). ובקשר ליופי, זו הפעם הרביעית שאני מבקש מישהו שיעצב... ואני מודע שאין לי כישרון בכלל בנושא. טוב לא משנה. עד שנוציא משחק חדש (ואני מקווה יותר יפה) אני קורא לתחרות עשיית שלבים! כל אחד יעשה את השלב שלו ויעלה אותו לפה (אגב שמתם לב ששלב ארבע נראה כמו איש ושלב חמש הוא חולצה כחולה). נו אז למה אתם מחכים? תתחילו לעשות שלבים!

Hilaloosh

New member
אני רוצה לנסות לעצב.....

אז את מה צריך?! את הרקע? את האנשים? את הכל???? חחח

Hilaloosh

New member
יש לי הצעה לחולצה כחולה...

גזרתי את זה מתמונה אז זה לא משו... אבל אפשר אולי...

WillbiTe

New member
זכותי להגיד מה שאני חושב

ואני חושב שזה לא קשור פשוט יכולת לעשות משהו יותר טוב ויותר מושקע אם כבר השקעת את כל הזמן הזה בזה......ומה אתם בוכים איי איי כולה אמרתי שאנלא אוהב תמשחק...אני יגיד מה שאני חשוב גם אם אתם לא אהבתם את זה ...כמו שאתם אומרים דברים שאני לא אוהב ואל תתחילו לבלבל תמח עכשיו עם השקיע לא השקיע..הבנתי שהוא השקיע מגניב וזה....אני רק נותן לו הערות שלפי דעתי אפשר עוד....כמו שאם אני הייתי עושה והוא היה נותן לי הערות הייתי אומר סבבה...בכיינים כאלה

למעלה