גבירותי ורבותי!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא FABER
  • פורסם בתאריך

FABER

New member
גבירותי ורבותי!!!!!!!!!!!

לא הגיע הזמן להתעורר?? ולהעיר בדרך את הפורום?? לאן הלכו פתאום כולם?(נקמת הטרקטור) אני משוכנע שיש לכם שאלות/טענות/מענות/הגיגים/בדיחות/קושיות ושאר מיני ירקות בנוגע לג'אז ובלוז. פה ,גבירותי ורבותי,זה המקום להעלות את כולם/ן אני מצפה למצוא פורום יותר דינמי (ואני מקווה שגם רבים אחרים) אמנם אין לי ותיקות בפורום ועם רובכם לא היה לי הכבוד(והעונג) לדבר ולהעמיק בשיחות (חכו חכו) אבל ליבי מלא תקווה שהמצב ישתנה.

seafox

New member
אמממ....אתה בהחלט צודק אבל,

גם אני ניסיתי לעשות את זה ועשיתי את זה...רק שלא קיבלתי שיתוף פעולה.

FABER

New member
בוא ואנסה לעזור לך

הצעה קטנה להתחלה טובה: אם ישנה קהילה רחבה של אוהבי ג'אז ובלוז, אין שום סיבה שהיא לא תיפגש (באיזו תדירות? דבר זה יקבע על-פי חברי הפורום כמובן) . אנשים יוכלו לחלוק רשמים על מוסיקה להתפתח לכיוונים שונים להרחיב את עולם המושגים שלהם, לראות מי הפרצופים מאחרי המילים. לנהל שיחות,דיונים ויכוחים וכל הבא לראש. אין שום סיבה שדבר זה (אוטופי עד כמה שזה יישמע לך )לא יקרה כיאה לקהילה בעלת עיניין משותף,ונחמדה יותר תהיה החויה אם תצורף גם כוס בירה ובוטנים לכל הסיפור, אגב ראיתי שישנם חברה כאן בעלי יוזמה לפתיחת פאב ג'אזי- הרי לך מקום מפגש נאות.(בעלי היוזמה- פיינט גינס בבקשה ודיק אלינגטון) אולי אני נשמע חולם אבל אני לא היחיד-"ג'ון לנון" בתור אחד ממנהלי הפורום הזה, הבא אלינו אטרקציות ,ריגושים גם אם זה כלול בעבודת נמלים (אחרי הכל : אם אתה"תישן" כל הפורום ימהר בעקבותייך) את נסיונות ניעור הפורום שביצעת בעבר לא היה לי העונג לראות אבל הנה עכשיו אתה יכול לקבל את מלוא שיתוף הפעולה שלי ( במסגרת היכולות שלי כמובן) ובתקוה שיוזמה זו תוביל אחריה שיתוף פעולה של כל היפיפיות הנרדמות בפורום (תקראו לי ואני מבטיח להעיר אותכם בנשיקה) ואל נא מכם מלהתבייש או להדחיק את דברייכם בנושא : כל שאלה בכל רמה תתקבלנה במלוא הכבוד הראוי לשאלה/הצעה/המלצה הבאה מפיו של חובב מוסיקה ולו זה בעל הידע האפסי ביותר (אפסי זו מילה רעה מידי). בנוגע להצעתי לעיל: אין הדברים חייבים לקרות מחר כי אם תן למצב להתבשל ולקבל צורה , תן לאנשים פה לגבש החלטה בנוגע... אין אני כותב בד"כ הודעות מוטיבציה שכאלו (זהו התפקיד שלך seafox אם אינני טועה) אך בכדי להוציא אנשים מ"שאננותם" יצאתי מגדרי וכעת אני מרגיש כמתרפס ומתחננן, דבר שלא רציתי להגיע אליו.

seafox

New member
תשמע.

אני שמח שאחד חדור מוטיבציה כמו שלי הגיע הנה במטרה לעורר את הפורום. מפגש פורום זה קצת יהיה קשה כשלא יהיה איפה.כי הפאב ג'אז הזה הוא בתהליכים וכמעט בטוח שכשהוא יפתח אני ארוץ לשם ובמטרה גם לעשות שם מפגש פורום ראשון. אבל בעיה אחת למשל בשביל לשבת עם רובכם אנשי הפורום על כוס בירה ובוטנים היא שאני באילת...
אבל בכל מקרה,אין כאן עניין של רדימות שלי.כי אני לא רדום ואני עוקב אחרי הפורום וכשאני חושב שיש לי מה לתרום אני תורם.סה"כ התפקיד שלי כאן הוא לא לנסות לדחוף נושאים לשיחה אלא רק לשמור על הסדר ולתת רעיונות מדי פעם לפעילויות.אני מנסה לעשות אבל לא תמיד מצליח...אני מאוד עצוב על כך ומתנצל אבל זה מה שקורה.. בקשר לשאר הדברים,כשאני מרגיש שיש לי מה להגיד אני אומר.בזה תהיה בטוח.

FABER

New member
אין ספק,ידידי, שדברים

שכאלו לא קורים "בין לילה". העלתי הצעה, לא ריאליסטית עד כמה שתשמע, בכדי לדרבן את חברי הפורום העיף הזה להעלות הצעות משלהם. עקב מגבלות גיאוגרפיות אני מאמין שלא יהיה לי את העונג לפגוש את אנשי הפורום, אבל פה מתבטא יופיו של פורום שכזה שאינו תלוי במרחבים גיאוגרפיים ובלחיצת כפתור אני פונה אל קהל של אנשים הפזור ברחבי מדינתינו התשושה. אם טעיתי ומיהרתי בניסיונותי לעורר פה משהו, אז אני מתנצל,מי אני שאשבור כאן את הסטטוס-קוו. אגב אל תמעיט בערכך כמנהל פורום, בנוסף לשמירה על סדר, כוחך גדול יותר (תעשה את החושבים לבד). ו"חדור מוטיבציה" לא יהיה התואר המתאים לי, כל מבוקשי הוא להיפתח לזוויות חדשות בג'אז שלא הכרתי לפני (אני מאמין שכל אחד בפורום יכול לתרום לי באותה מידה שאני לו). עד כאו דעתי בנושא ולא אוסיף לה אך ורק מפני שמהודעה להודעה אני חש עצמי "כמתחנן" יותר ויותר. " ירצו יאכלו,לא ירצו לא יאכלו..."

seafox

New member
טעות לא עשית כלל וכלל.עשית דבר טוב.

בין כה וכה אני רק יכול לאחל לך בהצלחה.ויישר כוח.כשיהיה לי מה לרשום אני ארשום. אין כאן עניין של מתחנן.אתה בכלל לא מתחנן,אבל תמשיך בעבודתך הטובה!

mickeym

New member
נושאים לדיון:

1. הרחבה על אמן מועדף. כל אחד יבחר את האמן המועדף עליו ורחיב עליו ועל יצירתו. מן "ביוגפיה" מקוצרת הכוללת שיאי יצירה, קשיים וכד'. 2. המלצות יומיות או כמעט יומיות של צוות ההנהלה על קטע/שיר אחד, כולל פירוט שיפתח לדיון... 3. המלצות ל מקומות נחמדים לשמוע ג'אז... 4. זמרים ולהקות חדשים שאתם רוצים לחלוק עם אנשי הפורום שאולי לא מכירים אותם. 5. דיונים על הג'אז והבלוז כמעצבי תקופה וכאבני דרך בהסטוריה... 6. מתי התחלתם להתחבר למוסיקה הזו ולמה? יש לי עוד כמה נושאים לדיון בקודקודי, אבל כדאי לנצל ראשית את אלו... שלכם, מיקי

ely1

New member
מועדון

יש תזוזה קדימה. ומועדון הבלוז/ג'אז/רוקנ'רול הראשון קום יקום ובמהרה בימינו. אשמח לראות שם מחברי הפורום, אני מאמין בהזנה הדדית. ואני מתנצל מראש אם מפאת חוסר הזמן נוכחותי בפורום תהה דלילה ואם התנסחויותי כמו בענין ה'פופ' הן קצרות מדי לטעמכם/ן. אז אני חוזר לעניני כי הזמן קצר והמלאכה מרובה...

FABER

New member
אני אהיה חוצפן בשם כולנו

ואנדב את כל חברי הפורום (בהסכמתם כמובן) לתת יד, רחבה עד כמה שניתן, בכדי לתרום לתזוזה קדימה של המועדון. ומי ייתן ונתענג על גינס לצלילי המוסיקה במועדונך. ישנם כאן בפורום הרבה אנשים,וביניהם אני, שישמחו לעזור לך בכל דרך, כמובן בגבולות יכולתם. עדכן אותנו בהתפתחויות וגרום לנו להרגיש חלק מהעשיה (לי לפחות אני לא יכול לדבר בשם כולם). סליחה מראש לכולם על החוצפה שלי אבל הרגשתי שזה הדבר הנכון לאמר.

Sir_Oscar

New member
מסכים בהחלט!

אבל למה שרק נרגיש חלק מהעשיה?! lets do something אם צריך את עזרתי הצנועה, אני פה.

mickeym

New member
התעוררתי, לא צריך ללחוץ! ../images/Emo13.gif

הבעיה היא שלמרות שקהילת הג'אז בארץ היא גדולה ורחבה (כך אני חושב) אין מספיק מוגעות לפורום הזה... אני אשתדל להעלות את המודעות בפורומים בהם אני חבר... בנוסף, כל יוזמהלהעלות מועדוני ג'אז היא ברוכה ואני מוכן לתת מזמני ומעזרתי לקידום יוזמה כזו. שלכם, מיקי מ.

FABER

New member
בוקר אור מיקי!

שתית כבר קפה? עישנת סיגריה? קראת עיתון של בוקר? אין ספק שישנה קהילת ג'אז/בלוז גדולה בארץ והיא רק הולכת ומתרחבת ובתור אחד שיורה מפיו קלישאות מטופשות מהר יותר מבייגה שוחט במסעדת אכול כפי יכולתך, אוסיף ואומר שלא תמיד "כל המרבה הרי זה משובח" אלא "האיכות ולא בכמות". (נדוש,כל כך נדוש....) אם יתווספו לפורום "מרבה" שהוא גם ב"כמות" אז- הרי זה משובח. ואם כבר התנדבת למשימה המיסיונרית, אז תמצא לי בבקשה אדם שמחזיק ברשותו את הקטלוג האחרון של verve כי עד שישלחו לי אותו מחו"ל אני אשתגע. תודה וקיצה נעימה faber.

למעלה