גבירותי ורבותי

גבירותי ורבותי

משינה! והנה הרשימת קניות ההמונית שלי של משינה לחודש ינואר: משינה 2 לפני ארבעה שבועות העמותה לחקר התמותה+מפלצות התהילה לפני שבוע ו2 ימים העמותה לחקר התמותה+מפלצות התהילה שחברים שלי קנו לי והוחלפו עם תוספת כסף קטנה ל - משינה 3 ושיא הרגש לפני שבוע והיום גבירותי ורבותי: משינה סה"כ 6 דיסקים ועכשיו יש לי את כל הדיסקים של משינה חוץ מהאוסף השני והאריזה המשותפת של האוסף השני וגבירותי ורבותי. הבעיה שיש לי את משינה 1 על פטיפון אז אני יצתרך לקנות גם אותו על דיסק (כי אני רוצה). תודה לתמוז רקורדס רעננה

האוסף השני

לא נכנס במניין דיסקים אמיתיים של משינה לפי קנה המידה שלי... מה, אין לך פטיפון לרכב?
תתחדש בכל מקרה.

sherennn

New member
אסף.. שאלה אליך...

הבנתי פעם ממך שאיכשהו היית קשור לסרט של מגמת קולנוע של בי"ס אומנויות... והסרט היה קשור למשינה תקן אותי אם אני טועה אם לא.. יש לי שאלה בקשר אליו

כן

בעקבות בקשה שפורסמה פה על ידי צלמת הסרט (עדי) נוצר קשר בין הבמאי (שיר) והמפיק (תום) לביני. הם ביקשו חומר על משינה לעיצוב החדר של הדמות הראשית. וקיבלו אותו בהשאלה ממני. הסיפור הכללי של הסרט הוא על שמיניסט שמזמין מישהי להופעת הפרידה של משינה בערד. אם לא הייתי נוסע ליפן, אולי גם הייתי מתארח באיזה יום צילומים... הקרנת הסרט תהיה בסביבות מרץ-אפריל.

sherennn

New member
תודה... ו..

בתקווה שתראה את ההודעה.. אתה יודע איפה יקרינו? (ראיתי שמקרינים סרטים של בית ספר אחר בסינמטק...)

למעלה