גבירותיי ורבותיי..

ב ז ו ק ה

New member
גבירותיי ורבותיי..

תנו מזל טוב לרגל שחרורו של הלוחם די ג'יי מייס משורות צבא ההגנה לישראל. 3 שנים של לחימה זה לא צחוק.משתחרר השבוע. אחי, שיהיה לך שחרור קל ונעים, תמשיך להקליט ולהופיע - DO YOUR THING. STILL G.PRO ועוד כמה דברים: *) לא לפספס את הקליפ הברזילאי של סנופ ופארל - Beautiful. יופי של קליפ. מה אתם חושבים על השיר. *) דאנסהאל משתלט על מצעד הבילבורד האמריקאי - Get Busy, Sean Paul - מקום 14 No Letting Go, Wayne Wonder - שיר ענק של ווין וונדר הענק - מקום 19. - רמיקס ענק של שון פול עם באסטה ריימס - make it clap. חובה. וזהו. שבוע שקט ומוצלח לכולנו.

mc bige

New member
מזל טוב על השחרור מייס

ובאמת שיר ממש יפה של סנופ... ושון פול ממן אמן גדול וזה באמת יפה הראפ והרגאיי והרמיקס עם באסטה גם ענק וגם באסטה עשה איתו רמיקס לשיר גיממי דה לייט גם מומלץ :)

Da Judge

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובהצלחה בהמשך הדרך!

Super - Girl

New member
Beautiful ../images/Emo20.gif

בקשר לשיר - אין ספק , אחד האהובים עליי ביותר. בקשר לקליפ - כתבתי עליו כאן מזמן. (ואם הייתי קודמן הייתי גם שמה לינק להודעה שלי
) נראה לי שחסר משהו בקליפ , חבל שלא הוסיפו עוד כמה ברזילאיות מדהימות בבגדי-ים...
קטן - בפרסומות החדשות של נייק אפשר לשמוע ברקע את הקול של פארל על ביט של הנפטונז.

Grandmaster KC

New member
לא אהבתי את השיר, אבל...

הנשים. הברזליאיות פשוט מדהימות. אולי אפילו משתוות לתימניות

אני מוכנה להתחתן עם פארל וויליאמס.

דבר שני מזל טוב למייס דבר שלישי לשון פול יוצא ממש בימים אלו קליפ חדש שמצולם במועדון קטנטן וחמים, עם הרבה מציות דלוקות באוויר (מזכיר קצת את המחוגה שלנו..או..)

kodman

New member
האאאאמ

נראה לי שיפית כבר התחתנה איתו לא?
(הוא משפיע עליה להתאפק לא לשים לינקים להודעות ישנות ולהזכיר אותי בעניין
) ואת בטח מתכוונת לקליפ של Make It Clap Remix. kodman

לא, הקליפ הוא של שון פול בלבד.

ועם כל הכבוד לסנופ, אני אוותר מראש. אם מישהו יכול לארגן לפארל כרטיס לארץ שיודיע לי מראש, תודה.

mc bige

New member
ומה עם סנופ?מסכן את לא רוצה

להתחתן איתו גם?תמיד דופקים את השחורים!!!!

אז...

beautiful שיר ממש נחמד וגם קליפ נחמד (גורם לי לרצות לחזור לברזיל
לא בגלל הבנות... עולה קשר אסוציאטיבי לבנים
) את make it clap ראיתי ושמעתי הרבה, אבל אני כבר לא בטוחה אם זה היה עם שון פול או לא.. אני מניחה שכן, אבל לא מצליחה להריץ לי את זה בראש... ותגידו, ידיד שלי אומר שיש איזה קטע בסגנון הודי על טרק של באסטה, מישהו יודע על מה הוא מדבר?

למעלה