"גבירותיי וחיידקיי"

יאקומו

New member
"גבירותיי וחיידקיי"

איזה פרק מהמם!!!!! ('יפה' לא יספיק כדי לתאר...) קוג'י היה כה מאמי!!! איזה חמוד!!! אני מצטערת, אני פשוט לא יכולה להפסיק להלל אותו!!! איזה חמוד הוא היה כשטאקויה אמר לו "אתה פשוט לא מסוגל להיות נחמד, הא?" ואז שניהם חייכו ועשו מן סיסמא כזו
Xמיליון פעם!!!!!!! הוא היה כזה חברותי ונחמד! אין על קוג'י (ובגלל זה הוא שלי, וכבר אמרתי את זה!!!) טאקויה כזה חמוד בלי כובע (ראו את זה כשהם ישנו). אני לא מצליחה לדבר על הפרק מרוב שאני מתה על קוג'י וטאקויה!!! זה הפרק השני אהוב עליי לבינתיים (כמה שיותר טאקויה וקוג'י!!! [לא ביחד! אלא שיראו אותם!]) ציטוטים: "העוד קצת הזה הורג אותי!" (ג'י.פי) "כפי שאתם רואים אין שום דבר בשרוול שלי" "או בראש שלו..."

Apikachu L

New member
פרק נהדר

אני לא אוסיף אבל זה היה פרק מדהים...... רק חבל שלא ראיתי חצי - מילא אראה שידור חוזר...

Digi Lista

New member
אני מסכימה עם יאקומו...

מלבד כמובן שטאקויה(וגם קוגי אבל פחות)שלי ולא שלה. הפרק הזה היה נחמד ביותר,טאקויה מקסים,הוא רגיש,הוא נחמד,הוא קולט דברים,הוא נער משקפת,אין עליו!!! וקוג'י באמת היה אחלה היום,אהבתי את הכיף ביניהם ואת השיחה ליד המדורה ואת זה שבכלל הראו את שניהם באותו הפרק ועוד ביחד(וגם את ג'יי.פי,אני אוהבת את השלישייה הזאת!)
נהניתי לאללה היום מקאזו-קנטה גירסת הדיג'ימונים הם פשוט מעולים
כשהם ישבו ודיברו(אני מתכוונת לכולם,בעיקר לטאקויה וקוג'י) נזכרתי בסיום העונה הראשונה כשהילדים ישבו וחשבו איך זה להישאר עד סוף החופש בעולם הדיגיטלי... הקטע עם טעמי התפוחים הזכיר את הקטע עם הכרובים מיום שני נראה לי(או שזה היה ראשון),קלטנו שלכול דבר יש טעם אחר לפי מה שהטועם רוצה(נניח,זה לגמרי לא מדוייק מה שאני אומרת עכשיו),אבל למה לחזור על זה ועוד בהפרש פרקים קצר כול כך?... טאקויה היה מדהים כשהוא השתלט על הסיוט והזכיר לעצמו שזה לא אמיתי,בדיוק כמו דיוויס בסיום העונה השנייה וכולם ביחד |ראש משקפת||ראש משקפת|ראש משקפת|(חייבים אטומיקון כזה!) הסיוטים היו קצת...לא יודעת,לא חזקים מספיק לדעתי...ראיתי את זה בתמונות וזה נראה מצחיק בזמנו כשראיתי היום את הפרק הרגשתי שהסיוטים היו חלשים ומגוחכים יחסית. ומשהו שעיצבן אותי-חייבים לעבור לאויבים חזקים יותר,נמאס לי מהרכיכות האפויות האלה שמתקיפים ואז נהיים סוכריות,רציני הגיע הזמן לאויבים כמו שאויבים צריכים להיות(וגם צריך להחזיר את אימפמון וריקה אבל זה לא קשור וגם לא יקרה...)!!!אני רוצה קרבות קטלניים,משהו רציני,אין לי מה לדאוג הם עוד יגיעו... הפעם יהיה רק ציטוט אחד של דמות(בערב יהיו השאר)... ג'יי.פי:"תפוח,אתה החבר הכי טוב שלי"(כול אחד והחברים שלו...
) ו...אתם כבר יודעים מה הולך להיות כתוב כאן...את המילה "אופייני" היה הכי כיף לחקות היום!!!

יאקומו

New member
אה נכון... שכחתי להזכיר את זה!

כתבתי את מה שזכרתי בראש (בהודעה הראשונה), ושכחתי להזכיר את ה'אופייני' של ריקה! לא שמתי לב כמה התגעגעתי לציניות שלה עד ששמעתי את זה! (כמה קטעים של העונה השלישית המילה המסכנה והקטנה הזו הזכירה לי!) כל עוד יש את טאקויה וקוג'י- לא אכפת לי שלא יהיה קרבות! בואנה, התלהבתי מקוג'י יותר מדי! הוא הזאב הבודד האהוב עליי!!!!

lori4

New member
סןף-סוף מישהו עם ראש על הכתפיים../images/Emo70.gif

מישהו שרוצה קצת אקשן אמיתי, אני מחכה לזה כל כך הרבה זמן(אוקיי בסדר מהיום ששידרו את "אי הצעצועים", אבל חיכיתי יומיים שלמים לא?). הפרק הזה נורא הזכיר לי את ההתנהגות של מאט בשני הפרקים של העונה הראשונה, שהוא תקף את טאי והכל, אותו הדבר אם טומי הוא היה כל-כך שקוע בחלום שלו עד שהוא האמין שהוא אמיתי, בקיצור שניהם עברו הרעלת מוח(זאת הייתה הנקודה של כל המשפט). ואני שוב מצביעה על השחיקה של העונה הזאת וחלק מחוסר המקוריות שלה, למרות זאת זה היה פרק לא רע במיוחד קוג'י וטאקויה.

איזה פרק יפה!!!!!!!

כל-כך הרבה קוג'י!!!!*-* קוג'י מושלם שלי!!!!אההה...P: אל תשימו לב אליי..ואלונה צודקת,קוג'י של כל מי שאוהב אותו,ובגלל שאני שווה לכולם אז הוא רק שלי ^^,סתאאאם..\: ממממ..מצידי שיהיה קוג'י וטאקויה ביחד(זוג!זוג ^^)או רק קוג'י לבד וטאקויה לבד..רק שיראו אותם ^^(בעיקר את קוג'י ^^) זה באמת היה פרק יפיפה,לקוג'י יש צד חברותי.. מממ..אני לא זוכרת ציטוטים P:

Light woman

New member
הציטוט האהוב עליי: ../images/Emo99.gif

ג'י פי: למה טאקויה תמיד נופל עם זואי?!?!

Apikachu L

New member
היה פרק יפה

עכשיו אני מבינה איך ג'י פי עשה את ההרצאה בבית הספר! איזה פרק נחמד, טוב ליראות שהנער מישקפת והילד זאב מיסתדרים סוף סוף! איזה מיסכן טומי! מיסתבר ששומר המיכנסיים יותר חכם משומר הספר.(הדף הכפול) "נידמה לי ששלי בטעם צלעות" "קח את שלי טומי זה בטעם נקניקיה" וכו'......

יאקומו

New member
בדרך כלל, הזאב הבודד ונער המשקפת

תמיד מסתדרים ביחד, אבל רק במצבים "ספציפיים" למשל: עונה ראשונה (טאי
ומאט)- הקרב נגד פיידמון, שמאט ישר רץ להציל את טאי, והוא (טאי) חשב רק על מאט ומתי הוא יגיע... . עונה שנייה (דיוויס
וקן)- בפעם הראשונה שווימון ו-וורמון התמזגו לפאילדרמון. עונה שלישית (טאקאטו וריקה)- טוב כאן... הם לא ממש דוגמא טובה, אה?

Digi Lista

New member
ציטוטים...

ג'יי.פי:"רק עוד קצת?רק עוד קצת הורג אותי!"(לא מתים כול כך מהר...) ג'יי.פי:"זה אומר שאני אוכל לאכול,לשכב קצת ולאכול"(גם הלאכול זה קצת?...לא נראה לפי זה שהמילה חזרה פעמיים...) טאקויה:"אוי אוף,זה כמו להתחיל מההתחלה"(ממתי נערי משקפת נגד התחלות חדשות?ובכלל נגד התחלות מהירות וסיומים באמצע?...) ג'יי.פי:"אני מאוד אוהב דובדבנים,כשחושבים על זה אני אוהב כול אוכל שיש"(כמה טוב שלא חשבנו על זה...) קוג'י:"להירדם?מזל שאני לא משועמם עד מוות"(מה שנכון נכון,לישון זה משעממממםםםםםםם!!!) ג'יי.פי:"אני פשוט מחוק מכול ההליכה,אני צריך להתעלף קצת"(הכול אצלך קצת,אה?...אם אתה צריך אז אתה צריך,לא נפריע לך...) טאקויה:"אוי אוף,פיספסתי את העוגה והגלידה"(רחמנות...) טאקויה:"זה דובון כועס מאוד"(אבל סך הכול הוא רק דובון לא איזה דובי ענקי,אין מה לדאוג לפחות לא מדובר הפעם בפספוס העוגה והגלידה...) ג'יי.פי:"קדימה זואי,מהר קחי את היד,אני אגן עלייך"(תגן עליה קצת,רק קצת,נכון?...) קוג'י לג'יי.פי:"רוץ כבר,אידיוט!"(רוץ בין סוסי,רוץ ודהר,רוץ במדבר,טוס בהר...אני לא אשמה שהשיר הזה עלה לי לראש
) ג'יי.פי:"היי!,חשבתי שקבענו לא לבצע התפתחות נשמה,לפעמים אני ממש שונא אותו(את קוג'י)"(מזל שרק לפעמים...) ג'יי.פי לזואי:"אני רק יודע שהם הפרו את ההסכם ואנחנו חייבים להגן על טומי"(בשביל מה זה טוב?כולה דובון כועס מאוד...) טאקויה:"חזיר מגעיל אחד!חזירון דביל!"(כולם אצל טאקויה מקבלים שמות חיבה והקטנה,|ראש משקפת|
או לא?...) טאקויה:"תחזור הינה מיד חתיכת בשר מעופפת!"(אתם לא באמת רוצים לדעת מה עולה לי בראש עכשיו...) טאקויה:"דיי לא,זה לא אמיתי ועכשיו תרדו מהראש שלי!"(
) ג'יי.פי על קוג'י וטאקויה:"אני ממש לא בטוח שאצליח להבין אותם"(זה בסדר,אתה לא פסיכולוג...) ולמשפט השווה ביותר(זמן להתלהב...)"אז קוג'י חשב שיהיו לו את כול התשובות,אופייני,עוד הרבה חידות לפניו בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות"(אני מתלהבת,אני מתלהבת,כיף לי,נפלא לי,אני יודעת לחקות אותה במדויק ואני מתלהבת...) את שאר הדברים כבר רשמתם(מעולה מבחינתי)

יאקומו

New member
אחד הציטוטים שלך לא מדויק-

של טאקויה (ואת אמרת שאת אוהבת אותו! אם כן, היית זוכרת!) זה: "תחזור הנה מיד יא פשטידת בשר מעופפת!" הנה עוד כמה: טומי: "לעולם לא אסלח לכם! לעולם לא אסלח לכם!" טאקויה: "אני יכול להפסיק עכשיו?"

Digi Lista

New member
....

כן,למרות שכידוע נערי המשקפת שלי הרי שאני בן(בת)אדם ואני טועה לפעמים,אני משתדלת לדייק בכול אופן וגם ככה אני סנילית
...

star_female

New member
פרק 9 - ברוכים הבאים לסיוט שלי

(מישהו צריך לזכור איזה מספר פרק זה, לא?) פרק טוב ^_^ כבר ראיתי אותו פעם ביפנית אבל הוא עדיין היה נחמד. הרבה טאקוייה/קוג'י (ביחד! זוג *-*) קוג'י הלך איתם, זה אומר שהוא הצטרף אליהם באופן רשמי? ^_^ בוקומון גרר את נימון מהמכנסיים... ^^; טאקוייה וקוג'י ישבו לבד בצד ליד האש~ *-* (רומנטי..
) אהבתי את הציורים והצביעה בפרק, הם היו ממש מושקעים ^^ פריחת עצי הדובדבן באמת יפה.. *-* אמא של טומי חמודה.. דרך אגב, זה רק אני או שטומי נשמע ממש כמו גוהאן מ-DBZ כשהוא צעק "אמא!!" (.. גוהאן צעק "אבא!!"..) החבל כביסה של ג'יי פי... XD זה לא נראה הגיוני כשקוג'י ירד על ג'יי פי כי הוא חייך. o.o; ג'יי פי היה חמוד כשהוא ישב ליד האש ^^ .. לא היה לבקומון שם אחר בעונה השנייה? טפירמון? או שאני סנילית שוב? קוג'י השתמש באלמנט שלו - אור ^^ ציטוטים: "אסור לאכול אותם לא מבושלים" "למה לא אמרת לי קודם?!" "בלי ידיים, שמעת?!" (...) "מעניין איך היו נראים החיים בתור חיה" "ניתן אותך כאוכל לחיה ותגלה מבפנים!" "היי, למה תמיד טאקויה נופל עם זואי?!" (ג'יי פי מקנא.. ^^; ) "מהר זואי, קחי את היד שלי, אני אגן עלייך!" *נופל* (^^;;; מסכן) "אתה ממש שונא להיות נחמד, הא?" *טאקוייה וקוג'י מחייכים אחד אל השני* ג'יי פי: "אני ממש לא בטוח שאני אצליח להבין אותם" (דבר ראשון: *_* דבר שני: אתה בטח לא חושב בכיוון...)

meytar

New member
מסכימה, אבל תודו

שזה פחות יפה כשהדיג'יגורלים הופכים לדיג'ימונים, מאשר שלדיג'יגורלים יש שותפים והם נלחמים ביחד... וגם מעצבן שעכשיו אומרים בסדרה 'התפתחות' כמו בפוקימון, ולא כמו פעם שאמרו 'דיג'יגדילה'

star_female

New member
זה ממש לא קשור לפוקימון...

ביפנית זה התפתחות (shinka) והם פשוט עכשיו התחילו להבין את זה גם באנגלית (ועברית). תמיד עיצבנה אותי המילה "דיג'יגדילה", זה נשמע נורא מתלהב שמוסיפים לכל דבר דיג'י בהתחלה, לדעתי הם היו צריכים להשאיר ככה רק את המילים שהן במקור עם דיג'י (דיג'ימון, דיג'יביצה ודיג'יכלי. אני חושבת שזה הכל). ואולי אין דיג'ימונים, אבל עכשיו אנחנו רואים את הילדים מתפתחים (קוג'י *-*) וחוץ מזה שזה אומר שיתמקדו יותר ביחסים בין הילדים לילדים, ולא בין הילדים לדיג'ימונים. לכל דבר יש יתרונות וחסרונות... נראה אם זה היה יותר או פחות טוב בסוף הסדרה. ^^

Apikachu L

New member
נכון

כדי להיתפתח מבחוץ הם צריכים לעבור התפתחות פנימית - ניראה לי

למעלה