גבירה
שחורה....

levona

New member
גבירה ../images/Emo47.gif שחורה....

אל תראי אותי ככה.. לי יש כבוד!!! לכל מקום שאני מגיעה.. כולם קמים..!!! והולכים... (טוב, עד שאני מוצאת את המקום -כבר נגמר הערב). בקיצור.. מאז ביקורי האחרון בצ'ט המתקדם, אני עוד אוספת את שאריות הכבוד האבוד שלי...ולא רק כבוד אני יש לי אני - יש לי גם ריגשי <---- (איך משתלבת יפה המילה "אני" אה אה)? והנה.. כולם עדים... (מורחת אצבע על הלחי - סימן שבועה) ... אני עם המתקדם גמרתי!!! אין!! זהו!!! מה היה? - החזרתי ביקור נימוסין? -החזרתי!!! כותב לי מישהו, בכללי, לעיני כולם עוד (מה יגידו השכנים)? שאני.. (כן.. אני) מבוגרת בשבילו!!! ר-ג-ע!! זה לא הכל.. מה עוד כותב? (נו,מה)? שהוא בן 53... (כמעט 20 שנה מבוגר ממני) ואני.. אנימבוגרת בשבילו! בחיים! אבל בחיים!! (רגע.. הולכת להביא מטאטא לאסוף את שברי התרסקות האגו שלי)
בוקר טוב
מותק.

ממתי יש למרוקאי כבוד??????

עד כמה שאני יודעת הם דורשים את הכבוד מה מקבלים זה כבר שונה .ויודעת למה אמר שאת מבוגרת ממנו? זה בגלל שלקחתי לך ת'שיניים הכניסה לחדר, ראית משהוא מדבר פעם בלי? אז תסתכלי במראה שאת מדברת אצלנו ארץ הציבעונים=מתקדם אנחנו עושים כבר השתלות להבדיל מהבסיסי שנשאר עם תותבות,ואם כבר את מחפשת כבוד ניראה אותך בששבש איתי, כבוד יש לערקים בשקט בלי לדרוש הם מקבלים זה דבר שהמרוקאים צריכים ללמוד ואני מקווה שאני לא מקוממת עלי אף אחד
נכון אני חמודה אל תריבו איתי הכל בגלל לבונה , ומה זה סימן על הלחי סליחה על הבורות הייתי שמחה ללמוד זה משהו מחכים?

SuPerliNuX

New member
כנסו ותראו לאן שומרי הבסיסי נכנסים

[16:38:24] <i_SuPerliNuX> :O &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : חחחחחחח משעמם לי אני מטיילת &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : שקט אתה [16:38:39] <i_SuPerliNuX> חחחחחחחח כמוני הא &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : חחחחחחחחחחחחחח &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : איפה אני כעת? &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : מה זה החדר הזה? [16:39:03] <i_SuPerliNuX> חחחחחחחחחח איזה? [16:39:09] <i_SuPerliNuX> שניה נעשה חיפוש [16:39:36] <i_SuPerliNuX> :X [16:39:09] <i_SuPerliNuX> bdsm &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) :מה? [16:39:47] <i_SuPerliNuX> חח &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : מה זה? [16:39:52] <i_SuPerliNuX> חדר בי די אס אמ [16:39:53] <i_SuPerliNuX> :| &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : נו מה זה? [16:40:09] <i_SuPerliNuX> חדר סקס &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : יש פה כמה מהבסיסי לפי הניקים &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) :יו &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) :חחחחחחחחחחחחחח [16:40:17] <i_SuPerliNuX> :| &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) :אוי ואבוי &#3;12 <fhAfmee> (חתולהה) : רגע בורחת מפה [16:40:22] <i_SuPerliNuX> מה את עושה שם הא? [16:40:24] <i_SuPerliNuX> חחחחח כמובן שיש המשך אבל לא בא לי לפרסם :) אגב,גבירה שחורה נותנת הסבר לכל זה

../images/Emo4.gif סופר כאילו אני בקטע ? אוקי. ...

חדר ה-BDSM הוא לא חדר סקס בכלל לא הוא חדר העבדים שלי ואני מבקשת להתנהג בנימוס שם אל תקלקלו ת'שם ,
סופר היקר BDSM זה חינוך ושליטה מנטלית של יחסים בין אישיים של שולט ונישלט ובעיקבות הניק שלי נחשפתי לנושא המזוויעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הזה, אבל האמת יש הרבה מה לספר בנושא ולא ניראה לי שפה יסכימו שאפרט , אז מי שרוצה שיעור פרטי שיפני אלי יש מילים מאוד חריגות שהוונילים לא יבינו ,(וונילים=נורמלים)ככה אנחנו נקראים בפי אנשי הBDSM יש מאסטר, גבירה,מלכה, סאב/ית, (עכשיו אני מבינה למה ענת התלהבה שאמרתי לה שיש לי ניק כזה)טוב אני עוצרת פה שאם לא כן הדף לא יספיק .

levona

New member
אההה.. ../images/Emo24.gif

הנה הגדולה...
(הכי כייף לשחק איתה "מחניים")

רק אני שמתי לב למשהו מוזר?

למה הקידוד של הצאט הישן הוא כמו של החדש? האם מישהו שידרג משהו? ממתי שומרים בישן יכולים להכריז שהם לא זמינים או לא ליד המחשב?

למעלה