גבינת קוטג'

גבינת קוטג'

נשאר לי גביע של גבינת קוטג'. מה אני יכולה להכין איתו: רק פשטידה? אני מעדיפה עוגה. האם יש מתכון לעוגה (מתוקה) מגבינת קוטג'?

effyba

New member
עות תפוז ושוקולד צ'יפס עם קוטג'

מתכון: עוגת תפוז ושוקולד צ'יפס רכיבים: 1/2 1 כוסות סוכר 3/4 כוס שמן 4 ביצים קליפה מגוררת מתפוז אחד 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 1 חפיסת אינסטנט פודינג וניל 350 גרם קמח תופח (שקית קטנה) 1 גביע קוטג' תנובה 9% 1/2 גביע שמנת תנובה אורגינל 150 גרם שוקולד צ'יפס לעיטור: אבקת סוכר תבנית קפיצית משומנת בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות באורך 25 ס"מ משומנות ומקומחות אופן הכנה: 1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.) 2. שמים בקערה סוכר ושמן ומערבבים, מוסיפים את הביצים וטורפים היטב במטרפה ידנית. 3. מוסיפים קליפת תפוז ומיץ, פודינג וקמח ומערבבים. מוסיפים גבינת קוטג', שמנת ושוקולד צ'יפס ומערבבים לבלילה אחידה. יוצקים לתבנית ואופים כ- 50 דקות עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 4. מצננים, זורים אבקת סוכר ומגישים. הערות: מוסף שף לאישה 3.2.03 מקור המתכון: תפוז-בני סיידא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

אנאבל 1

New member
פשששששש

אני נשבעת שכמעט שאלתי את השאלה הזו היום אבל לא יצא חשבתי על לביבות קוטג' יש מתכון?

מיכל63

New member
והנה הודעה שנייה....

הנה עוד הודעה שכתבת בפורום הזה.... הכל נמצא פה... אף אחד לא מחק ולא העלים לך אותם... צריך פשוט לקרוא את הכל!

למעלה