גבות וצבע שיער

כ ת ם

New member
גבות וצבע שיער

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם.... רוב הבחורות אני חושבת לא צובעות גבות בהתאם לצבע השיער, ז"א בדר"כ זה משתלב יפה ואם צובעים לבלונד אפשר להבהיר אותן טיפה. השאלה היא מה לגבי בחורות שצובעות את השיער בגווני אדום, ג'ינג'י או אפילו חום ששונה מהגוון הטבעי שלהן, מה שיוצר הפרשים בין צבע הגבות לשיער. זה יפה בעיניכם שהגבות יהיו צבועות באותו צבע בדיוק? האמת שנראה לי בלאגן להתחיל עם זה, ומצד שני תמיד שאני רואה בחורות שאצלן זה "מותאם" זה נראה ממש טוב. אז מה אתם/ן אומרים/ות?

daniela21

New member
דעתי היא

אני אוהבת שצבע הגבות מתאים לצבע השיער. זה ממש לא נורא אם הגבות קצת יותר כהות, אבל כשמישהי צובעת לבלונד והגבות שלה שחורות, לדעתי האישית, זה לא מחמיא. בת דודה שלי שנים צובעת לחום בהיר. הצבע הטבעי שלה הוא חום כהה וכמובן שגם הגבות. לפני כמה חודשים ראיתי אותה עם גבות בצבע חום בהיר יותר ואי אפשר לתאר כמה זה התאים לה! חוץ מזה שעכשיו הצבע נראה יותר טבעי (בהנחה שלא רואים שורשים כהים), זה ממש שינה לה את הפנים לטובה, היא קיבלה מראה יותר "רך" ופחות קשוח. לגבי ג'ינג'י ואדום - אני לא הייתי מוכנה לצבוע גבות בצבע אדום/כתום, עם צבע חום בהיר אפשר להגיע לתוצאה יפה לא פחות.

אם מישהי יודעת

איך כדאי לצבוע את הגבות לבלונדיני? אני לא מכירה אף אחת שעשתה את זה.

I Was Hoping

New member
במספרה

אמנם השיער שלי לא צבוע (רק כמה גוונים עדינים של שמש) אבל בכל פעם שאני במספרה אני רואה נשים עם צבע על הראש וגם...טיפה על הגבות. זה מאוד אסתטי בעיניי. זה דיי דוחה לבחורה שצובעת לבלונדיני שיהיו לה גבות שחורות פתאום. אני בעד. אם צובעים לצבעים "משוגעים" קצת, אז לא חייבים ללכת על אותו גוון בדיוק; אפשר להסתפק בגוון הקרוב ביותר מאותה משפחה, אך מה"רגועים", כמו - אם השיער צבוע לאדום-ג'ינג'י, אז את הגבות אפשר לצבוע לחום-אדמוני. הקונטרסט רק יחמיא לפנים, לדעתי.

mega sweety

New member
בתור מאפרת אני אומרת לכם...

(איזה פלצנית אני נשמעת? "מאפרת"...
) כדאי שהגבות יהיו בצבע זהה לצבע השיער, כיוון שפער גדול מדי בין צבע הגבות לצבע השיער יוצר בעיות בהתאמת איפור, ואפשר להתאפר רק בנטורל, וכל דבר אחר לא ייראה טוב. אם צובעים לצבע "משוגע", לי אישית נראה ממש מגניב לצבוע את הגבות באותו צבע, אבל אם אתן מעדיפות להשאיר את הגבות בקשת הצבעים שנחשבים לטבעיים ולא משוגעים, אז הרעיון של הופינג טוב, להשתמש בצבע טבעי אבל לקרב אותו לצבע ששולט בשיער. בעקרון, על כל צבעי השיער כתוב שהם לא מיועדים לצביעת גבות, וזה באמת מסוכן להשתמש בזה באזור העיניים, אבל אני, כשצבעתי, שמתי פשוט מאותה תערובת צבע (אצל הספר) על הגבות.

mega sweety

New member
דרך אגב (הנה אני ממשיכה את המסורת)

... הצבע שהשתמשתי בו היה בלונד כתמתם כזה, אז כל משפחת הבלונדיניים זה קצת בעיה על הגבות, כי אז גם לא רואים את הצורה היפה שלהן, לא חבל אחרי כל העיצוב שלי???
לאחרונה צבעתי ליותר "בלאנשש" (בלונדיני...) וגם צבעתי את הגבות עם צבע השיער, ואחיותיי היקרות, לא ראו ת'גבות שלי והייתי צריכה למלא אותן בצללית בצבע נס קפה על מנת שייראו. שייראו נקודה.
אז האמת, זה יפה שהגבות צבועות בצבע השיער, אבל מי שצובעת לבלונד צריכה לקחת בחשבון שאולי היא תצטרך למלא אותן בצללית אח"כ (כמו שעושים ליעל בר זוהר ומירי בוהדנה ההורסות
). מנסיון, מהצבעים שמוכרים בשפופרות הקטנות לגבות בחנויות האיפור המקצועי, הצבע החום למשל, יוצא כהה יחסית למישהי שהיא בלונדינית. אפשר לבקש מהספר שיערבב לך לחוד כמות קטנטנה של צבע חום בגוון נס קפה שיהיה מתאים לבלונד אך לא בהיר מדי. בכל מקרה, תזכרו שצבע לשיער לא מיועד לגבות/ לריסים, כך כתוב על האריזות ודרך אגב, למרבה האירוניה זה כתוב גם על השפופרות שמוכרים במיוחד כצבע לגבות...

כ ת ם

New member
תודה לכולן

האמת שצבעתי אתמול את השיער למעין חום נחושתי והגבות שלי די כהות. אז אני אשאל את הספר אם אפשר לצבוע אותן לגוון דומה יותר לשיער. תודה לכולכן...עזרתן לי מאוד

למעלה