גבול

05someone

New member
גבול

היי
חברה יצרה קשר לאחרונה עם בחור שטוען שהוא בדסמי. היתה ביניהם התכתבות סקסית בצ׳ט. בהתכתבות הם דיברו על קולר בעיקר ומילות השפלה וכו.
יום אחד הבחור הפתיע ונפגש איתה באמצע היום. היתה ביניהם הסכמה שכרגע הם לא מקיימים יחסי מין שכוללים חדירה. באותו היום, הוא ביצע בה חנק (לא זוכרת את המושג שהשתמשה בו) עד כדי שפרכסה. לאחר מכן, דחף את ראשה לאיבר מינו עד שגמר.
חנק לא היה ולא הוזכר בשיחות שלהם. לטענתי, זה היה חצי אונס, אך מכיוון שאני לא מעורה בכללים הבדסמים, נמנעת מלומר לה זאת.
מה דעתכם המלומדת בנושא?

DogsPCI

New member
מה את חושבת? השאלה המרכזית, שאת התשובה אליה אני לא

יודע היא - האם זה היה בהסכמה או בכפיה? וזה כלל שנכון לכלל האזרחים במדינת-ישראל, על נטייתם או העדפותיהם המיניות.

ואולי שאלת המשך - האם היא הביעה חוסר-הסכמה?

אלה לא נושאים שאני מבין בהם... מה שבטוח, זה שלפי התיאור שלך - הדברים נעשו עליה - ביצע בה חנק... דחף את ראשה...

לא הבנתי, היא הייתה קשורה או משהו?

בכל מקרה, גם תחת בדס"מ - ניתנת הסכמה להפעיל כוח. ויש יכולת להפסיק כל דבר - מיידית. לפחות בבדס"מ בטוח ושפוי ושנעשה בהסכמה.

מצטער לשמוע לגבי החברה שלך.
שתרגיש טוב
.

UltraL

New member
חשוב איך היא מרגישה עם זה

אם היא מרגישה שהוא עשה משהו בניגוד לרצונה אז הוא עשה משהו שכמו שאת מתארת היה לא בהסכמה.

חנק עד כדי פרכוס נשמע מעבר ל S ב SSC שהוא SAFE.

יש גם אחריות לשולט להעלות לדיון גבולות נושאים שונים שכל אחד מהם יכול להיות מתאים או לא במיוחד כאשר מדובר בשן ראשון ונשלטת לא סומכת של שולט פוטנצילי.

התיאור שלך נשמע על פניו קצת אגרסיבי מדי (יש שיגידו סתם אלימות)
יש נשלטות במיוחד חדשות שחנק זה לא הדבר הראשון להתחיל איתו.
ויש נשלטות שזה בדיוק מה שהם רוצות כי מניסין זה מה עושה להם את זה.

Sharoman

New member
אני נאלץ להסכים

כרגע אנחנו שומעים את הסיפור מהצד של אפילו לא הצופה מהצד אל השמוע מהצד.
אין לנו שום דרך לדעת אם ניתנה הסכמה לכך או לא, ואם כן אז מתי.
אין לנו גם דרך לדעת איך היא עצמה הרגישה לגבי הנעשה לה, באותו רגע ולאחר חשיבה ממשוכת.
חבר ונילי היה אומר לי שאם לא אומרים לי "לא" (או מביעים התנגדות) ניתן להמשיך.
אילו היא כן התנגדה, או הרגישה לא נעים מחניקה מוגזמת הייתי אומר שבהחלט נחצו פה גבולות שלא אמורים להחצות לעולם!
מצד שני, אם הכל נעשה בהסכנה, או לפחות ללא כל נסיון להתנגד, לא הייתי מצפה מהשולט לחשוב אף לא לרגע שאולי הוא מגזים.

DogsPCI

New member
אמממ... אישית ובאופן כללי,

כן הייתי מצפה מהצד השולט (גבר או אישה) לחשוב שאולי הוא מגזים.
ולמעשה, אני מצפה שיש אצלם קבוע מקום של - "בקרה"/שליטה - שבודק זאת.

מבחינתי זה חלק מה - Safe ב- SSC. רק שבמציאות - כל אחד בוחר לעצמו מהו ה - Safe שמתאים לו (וזה נכון לשני הצדדים).

כך, שמאוד רצוי לבדוק מראש אם ישנו תיאום על הדעות והעמדות לגבי מהו SS ( - בטוח ושפוי) בין שני הצדדים. ורק אם יש תיאום הדדי לגבי הנ"ל תיתכן - הסכמה-אמיתית (C).

דעתי האישית הנכתבת בכללית.
שבת-שלום :).

אני עדיין תקועה בקטע

שהוא הפתיע אותה.
מה זאת אומרת הפתיע?
&nbsp
הפתעה !!! - סשן (??)
מה לגבי גבולות ברורים? מה הוסכם בינהם מלבד לא לקיים יחסים מלאים? האם היתה גם מילת בטחון?
&nbsp
ובלי קשר לכל זה - מה היא מרגישה? שנעשה משהו בניגוד לרצונה? שלא היתה לה אפשרות להתנגד?
&nbsp
אשמח להתייחס אחרי שיהיו כמה תשובות/הבהרות

A לוןA

New member
לטעמי יש פה בעייתיות רצינית מאוד

ראשית, חנק היא פרקטיקה מאוד בעייתית (בלשון המעטה) ורבים הרואים בה פרקטיקה שאינה בטוחה, וככזו אסורה לביצוע.
אם אתה מתכוון לבצע כל פרקטיקה שהיא במסגרת יחסים בדסמיים- החל מסקס רגיל, הצלפות, קשירות כאב השפלה וכלה בפרקטיקות אקסטרימיות יותר כמו חנק, אש , חשמל וכו'- דבר איתה על זה לפני זה.
&nbsp
לטעמי, אם ביצעת פרקטיקה שלא סיכמתם עליה קודם, על אחת כמה וכמה כשאתם עדיין לא מכירים ויתרה מזאת התחלת אותה בעוצמה כזו שגרמה לה לפרכס- מבחינתי סומנת כשולט עם פוטנציאל מסוכנות גבוה.
&nbsp
אני הייתי ממליץ לה להסתלק משם כמה שיותר מהר- יש כאן יותר מדי אורות אדומים מהבהבים.

על מי באמת חלה האחריות?

על מי חלה האחריות לעצור סשנים?
על השולט - שאמור להיות ה"מבוגר האחראי" {לפחות לדעתי המאוד לא מלומדת ולא מנוסה} ולדעת להבדיל בין מה שמקובל על הצד הנשלט ומה שלא.
ואלון כתב יפה פעם באחד הפוסטים, שלפעמים נשלטות לא רוצות אך נאלמות או קופאות ולא מסוגלות להביע התנגדות,
או שמא האחריות היא דווקא על הנשלטת שעם כל הרצון שלה לוותר ולרצות את האדון {מלשון ריצוי} אמורה לדעת מהם הגבולות שלה?
הרי גבולות נועדו על מנת שיפרצו אותם.
ואיך יודעים מתי לעצור?
אין לשולטים פחד מפגיעה בגוף וגרוע מכך - בנפש?

UltraL

New member
גבולות נועדו להגן לא לפריצה.

הקישקוש הזה שגבולות נועדו ע"מ שיפרצו אותם הוא משפט שכיח אצל שולטים בגרוש שלא מוכנים לכבד כלום ואף אחת.

אז לא. ובטח שלא בפגישה ראשונה לא עוברים על שום גבול בלי הסכמה מפורשת ומודעת..
מה כבר יהיה בפגישה הבאה? עוד 3 חברים לעשות עליה אורגיה?

רצוי שבחורה תומר "אדום".
יותר רצוי ששולט ידאג לה מרצונו ויהיה בהקשבה מלאה.
עדיף להתקדם לאט מאשר לפגוע.

מילים בסלע - אבל איפה

איפה פה העונש??
שמעתי כל כך הרבה סיפורים ממקור ראשון על בחורות שפשוטו כמשמעו הגיעו לסשן ונאנסו בניגוד לסיכום ובניגוד לרצונן....
אולטרא, תגיד אולי משהו על זה?!

UltraL

New member
לא מכיר אישית בסשן ראשון

לאומת זאת היה כאן לא מזמן "המדריך הכללי לזיהוי דום מסוכן" שנותן כמה כללים לדמותו של דום מסוכן וכדאי לנשלטת ראשונית לשים לב על הסימנים האלה.

לאומת זאת מכיר אישית יותר מקרים של בחורות שסבלו לאחר שכבר היו בקשר בדסמי עם דום מסוכן.
גם מקרים של דום מסוכן באופן ברור שהניח את הקרקע לפעילות שמראש הייתה צריכה להיות פסולה כבר במפגש ראשון ונופל תחת הקטגוריה של "שימי לב, זה לא הגעיוני שרוצה להעניש אותך עם קיין כאשר את עוד לא נפגשת איתו".

באשר למקרה שבחור שעל פניו נחמד והגעיוני הופך לאלים ומסוכן הרי שרק כדור בדולך יכול לעזור.

עונש? אני לא שופט עליון.
תלונה במשטרה? שיימינג?
לא קל לביצוע.

BezBog

New member
מה ש Aלון אמר

בגדול כרגיל מסכים וכו'.
עם זאת מסכים שחסרים פרטים.
אני לגמרי מאמין ב-SSC
ומעבר לזה תהליך בניה. הפתעות זה בשלב מאוחר יותר.
אך זו דעתי בלבד כמובן

עולה לי הראש לדם

כשאני קוראת את הפוסט ואת התגובות השקולות של כולם.
ברור לדעתי - כשמש - שקרה פה אונס. מה לא ברור פה?!
הגיע בהפתעה + לא סיכמו מילת ביטחון + לא ביצעו את הפרקטיקה שסוכמה + לא היתה לה שום אפשרות לעצור את זה..!
ברור שהיא חייבת לצאת מזה, אבל גם מותר לומר פה במילים ברורות (מופנה לחכמי וותיקי הפורום הזה שאני קוראת שקטה שלו) - זה אונס, ומגיע לו עונש.

Dan_Kap_

Active member
אכן זה אונס

והבחירה לפנות למשטרה ולהגיש תלונה או למרכז סיוע נמצאת בידיים שלה.
&nbsp

A לוןA

New member
התגובה שלך נחרצת מדי לטעמי

ראית באיזשהו מקום שהיא לא הסכימה למה שנעשה? אמרה מילת ביטחון?
עזוב, היה כתוב איפשהו שהיא לא נהנתה ? רצתה להפסיק?
&nbsp
לדעתי אתה מבשל כאן מרק עם מעט מאוד ירקות והרבה מאוד מים.

DogsPCI

New member
היי, צהריים טובים. אני לא חושב שמישהו פה מנסה לעשות הנחה,

&nbsp
&nbsp
רק ש... אנחנו לא חוקרי-משטרה ולא שופטים בבית-משפט.
וכן כמובן לא מכירים את כל הפרטים, וכן שמענו רק צד אחד (חלקית).
&nbsp
&nbsp
אנו בהחלט יכולים להביע דעה... אבל שוב, לא שמענו את כל הפרטים. ואני ולפחות עוד מישהי אחת פה - ממתינים לשמוע יותר פרטים ולקבל תשובות לשאלות שבעצמינו שאלנו כדי להבין יותר טוב מה קרה שם.
&nbsp
בכל מקרה, ואם זה לא היה ברור... BDSM לא נותן הנחות בחוק לגבי אונס. ואם מבחינתה זה נעשה בכפיה, אז זה נעשה בכפיה! לא משנה אם זה BDSM או כל דבר אחר.
&nbsp
וזו הייתה מהות השאלה של הפותחת... האם תחת בדס"מ - יש הנחות או מקום לדברים שכאלה - והתשובה שהיא קיבלה היא - שלא! ושאכן נשמע שמשהו לא-תקין לחלוטין בסיטואציה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הרבה דברים לא ברורים פה

מה זה "חצי אונס"?
זה כמו "חצי הריון?"
&nbsp
ולמען הסר ספק, אני מאד זהירה בדבריי כי הסיפור הובא כאן מצד שלישי.
לכן גם שאלתי כמה שאלות לפני שאני מביעה את דעתי.
&nbsp
כל דבר שנעשה ללא הסכמה הוא אונס. מהדברים שהובאו כאן זה לא חד משמעי.

cosmo15

New member
זה נפלא שאת עצבנית

מעיד על אינסטינקט בריא של השרדות,
אבל עם כל הכבוד לעצבים שלך הם לא יכולים להוות ראיה לאונס כשכל מה שיש לך הוא פוסט מגומגם מקנה שני בפורום בתפוז.

אונס זו מילה חריפה והרגשות שלך בנושא לא מאששים או מוכיחים דבר.

Sharoman

New member
ברור כאור השמש

שכותבת ההודעה לא נכחה באירוע ומספרת מה התרחש ע"פ הבנתה שלה.
אם וכאשר תגיעה חברתה, שעליה מדובר כאן, ותצהיר שבדיוק כך התרחשו העניינים, ושאכן כל הנעשה נעשה ללא כל הסכמה ובניגוד לרצונה, אגיב אחרת.
עד אז, תגובתי, ודעתי ישארו כפי שהן.

למעלה