גבול הטעם הטוב

גבול הטעם הטוב

שלום לדעתי חלקכם ואני מדגיש חלקכם עבר את גבול הטעם הטוב . אתם מתחבאים מאחורי כינויים ורק בוחנים צד אחד של המטבע. הוצאתם דברים מהקשרם ועוד. אני מציעה לכולכם לעצור לרגע ולקרוא את מאמרו של יאיר לפיד בעיתון של סופ"ש לפני שבועיים על "גישת המגיע לי כי אני ואני ואני". בכל מיקרה . אשתדל להמשיך לענות על שאלות . שבוע טוב.

dogli3

New member
יש לך את המאמר עדיין? אשמח לקרוא.

ורגע לפני שאתם נעלם שוב, בבקשה ממך - טפל בעניין משגיחי המבחנים שעושים את המוות. קיוויתי לתגובה ממך, קיוויתי שחשוב לך - הראה שאכפת לך מאתנו, אלה שגם בגיל 17 עוד רוצים ללמוד ושואפים להצליח. ואנצל את הודעתי כאן לשאלה בנוגע לעתידים: הייתה אתמול הרצאה/הסברה על מסלול העתידים של הנדסאים. ישנו גם מסלול עתודה שאליו אני שואפת להתקבל. במחשב (של הממ"ח שלי) כתוב שנמצאתי מתאימה לפרויקט, אך השאלה היא עם מי ואיך יוצרים קשר לגבי מסלול העתודה? והאם בית הספר יבקש ויעניק לתלמידים שעת הסברה גם על המסלול הנ"ל?

hjkl1

New member
משגיחי המבחנים

נושא כזה ראוי שתעלי לרכזת או אליי בבית הספר ולא בפורום. אם את מעוניינת להרשם לעתידים (ואת מתאימה ) או לעתודה פני לממ"ח או למפקד השכבה ואם לא קיבלת תשובה אנסה לעזור.

nirze

New member
.....

אני לא מתחבא מאחורי כינוי.... ואני לא רואה רק צד אחד של המטבע! ::/ יש דברים טובים בטכני ויש גם דברים גרועים... מה לעשות?! אלו החיים!

למעלה