הריצה של אניס על
Hellblazer מצוינת, ויש בה את הסיפור שממנו התפתח Preacher, שזה די מגניב לראות. ואם לא בא לך כל הריצה אני ממליץ בחום על האוגדן Dangerous habbits, שזה חתיכת סיפור מעולה, ואני חושב שמהטובים מקורותיו של קונסטנטין.
The boys מתחיל אדיר, ואז דאריק רוברטסון(הצייר) מתחיל להיעלם, ואת רוב הסדרה מציירים חבר'ה שמנסים לחקות אותו. כמובן שלא הולך להם, וזה מגיע לרמה של אומנות פשוט זוועתית(דמויות פוזלות, פרצופים עקומים, דמות אחת שניראת שונה לגמרי מפאנל לפאנל).
באמת שעד שקראתי את הסדרה הזאת לא היה לי מושג כמה שאומנות רעה יכולה להשפיע על ההנאה מסיפור טוב. במיוחד שזה בא בקטעים של דיאלוג ארוך בין שתי דמויות, בקטעים כאלה חשוב(לדעתי) שתהיה אומנות שתאזן את השיחה ושתגרום לך לרצות להמשיך להסתכל על העמוד.
אני אומר את זה כי ב-The boys הגעתי למצב שפשוט מתתי להעביר כבר את העמוד בגלל אומנות מחורבנת ויצא שהיה לי נורא קשה להתרכז בדיאלוג.
הבעיה היא שאי אפשר באמת לשנוא את הסדרה, כי הסיפור טוב, וכשרוברטסון עושה איזה הופעת אורח(והוא כאילו ה"צייר הראשי" של הסדרה) אז זה פשוט נהדר.
גם הבנתי שהסדרה העלתה הילוך לקראת הסיום, אז אם יש לך כוח לסבול את המגרעות זה בטח ישתלם.