גארי אולדמן -חלק ב`

js42

New member
הוא יכול להיות יופי של סנייפ

אבל לדעתי, בתפקידים הראשיים עדיפים שחקנים מוכרים פחות, ודווקא לתפקידי המשנה עדיף ללהק שחקנים ידועים וטובים, שיעשו את הדמות, אחרת היא תלך לאיבוד. לדוגמא, שחקן כמו בילי קריסטל הפך את המכשף מהנסיכה הקסומה לדמות המדהימה ההיא.

יפעת28

New member
רעיון יפה

ששחקנים ידועים יגלמו את תפקידי המשנה,ככה הם יוצאים גדולים ושמים את האגו בצד, ומפרגנים לבלתי מוכרים שיכולים להיות תגליות (אם כי אז הם מסתכנים להיות מזוהים לנצח עם הדמות שמגלמים). בכל אופן, לדעתי רופרט אוורט יכול להיות סנייפ נפלא, כי הוא יכלו לשחק את הרשע האולטימטיבי (הוא מאד נאה אבל יש לו יופי רע כזה) כמו באינספקטור גאדג`ט, או ב``בעל אידאלי`` והוא גם בריטי. הנה הוא בתמונה עם חברתו הטובה, מדונה.

Padfoot

New member
רופרט, הו רופרט

לא, לא ולא! אני מסרבת לראות את רופרט אוורט בתפקיד הרשע! הוא פשוט חמוד וחביב מידי בשביל להיות רע לעומת זאת, אני יכולה לראות אותו מגלם את סיריוס או לופין מה דעתכם?

אוורט כרשע?

אני מסכים עם פאדפוט, כי קשה לראות בן אדם כזה כרשע, לא כוולדמורט, ולא כסנייפ. כלופין, האמת גם די קשה לי לראות אותו. כסיריוס, אני לא רואה אותו, מכוון שסיריוס, כפי שאתם זוכרים, הוא לרוב עצוב, ורופרט אוורט נראה לרוב כדמות שמחה. אני חושב שלתפקיד האגריד או פרופ` דמבלדור היה כדאי לבחור את רובין וויליאמס. תארו לכם את וויליאמס בגובה למעלה מ3 מ`, אם אני ממיר נכון מFT. למטרים, או כבן +100, עם זקן לבן ארוך. יש כאלה שאומרים בספר שדמבלדור משוגע. זה תכונה שרואים ברוב הדמויות של וויליאמס, לא? דרך אגב, אם אני לא טועה, בתקופה הקודמת שבה הייתי כאן, לא קרה שכולכם שנאתם את הסרט?

bagman

New member
גארי אולדמן מתאים לקווירלB-)

הוא פשוט מה זה מתאים. הוא שקט, לא מורגש כמעט ונורא מתאים לו להיות הרשע. וחוץ מזה זה תפקיד שולי

Padfoot

New member
רובין :cool:

שיו! אני לא מאמינה שהצעת את רובין וויליאמס לאחד התפקידים בסרט-- אני מסכימה איתך לחלוטין! מלא פעמים חשבתי על כך שרובין מתאים להיות האגריד או דמבלדור. הבעיה עם האגריד הוא שהוא ענק- גם גבוה וגם שמן, ואילו רובין לא זה ולא זה, וגם אפקטים ממוחשבים לא יעזרו במיוחד אלא רק יקלקלו. לעומת זאת, תפקיד דמבלדור נראה לי תפור עליו, יש ברובין מעין מבט כזה שיכול להעביר הרבה הבנה וחוכמה, ממש כמו אלבוס יקירנו. הבעיה היא שקודם כל, הוא שם ``גדול`` ובטח ידרוש הרבה כסף, וזה יהפוך פתאום לסרט של רובין וויליאמס במקום לסרט על הארי פוטר. ודבר שני- הוא לא בריטי, ולכן הוא לא יבחר, אלא אם כן הוא יכול לזייף מבטא אנגלי מעולה חוץ מהפרטים הנ``ל, אני אישית הייתי שמחה לראות אותו בסרט Padfoot

רובין2

כנראה את צודקת בכך שזה יהיה ``סרט של רובין וויליאמס`` אם הוא ישתתף, אבל למרות זאת, מותר לחלום... אם אני לא טועה, גם הרבה אחרים מאלה שהוצעו הם לא בריטים, וגם נראה לי שחלק מאלה שהתקבלו הם לא בריטים. אך בקשר לטיעון שהוא לא מתאים להאגריד בגלל שמימדי גופו לא ``מספיקים``, ישנם 3 מקרים, שרזה הפך, שלא בעזרת טכנולוגיה, לדמות שמנה. הראשון הוא ``אוסטין פווארס2- המרגל שתקע אותי``-מייק מייארס, מלבד הדמויות הקודמות ששיחק, דר. איוול ואוסטין פווארס, שיחק הפעם גם את פאט באסטרד, בשיטה שכל השלושה השתמשו בה, חליפה מתנפחת. השניים האחרים הם ``הפרופסור המטורף`` 2+1.בראשון שיחק אדי מרפי את שרמן קלאמפ, ורק מאוחר יותר הופיע בדמות הדומה לעצמו, באדי לאב. שם הוא שיחק גם בחלקים קטנים את אימו, אביו, סבתו, ואחיו של שרמן. את אותן הדמויות והפעם ברובו של הסרט, שיחק מרפי בסרט השני בסדרה, ברובו של הסרט. מדוע וויליאמס לא ישתמש באותה השיטה?

js42

New member
אה, אבל כאן הקאץ`...

כי לדעתי, סנייפ איננו הרע האולטימטיבי. להיפך - הוא דוגמא קיצונית לאדם שנחזה להיות הרע האולטימטיבי, אבל יש לו יושרה בלתי מתפשרת, וניתן לראות אותו כטוב האולטימטיבי באותה המידה (תלוי לאן יתפתחו הספרים). כוונתי, שאם יתברר בסוף כעוזרו האישי של וולדמורט, זה לא יהיה מפתיע. אבל אם יתגלה כאוייב הרשע ונציג הצדק עלי אדמות - גם אז זה יהלום היטב את הדמות. מעניין בעניין השחקנים שאת הסתכלת על הצד ההומאני, בעוד אני ראיתי לנגד עיניי את הצד האומנותי גרידא.:)

sarah

New member
אהההה

ראיתי אותו באלמנט החמישי-שחקן ענק! בכל מקרה...כנראה וולדומרט או בעצם... יותר מתאים ול שלחק את פיטר פטגרו לא?

גארי אולדמן- דמות רשע

לדעתי, אולדמן מתאים לשחק את סנייפ, או את וולדמורט. למרות ההצעה כאן שהוא ישחק את קווירל, קווירל הוא פחדן, ואולדמן מצטייר ככזה ש: א. בטוח בעצמו. ב. דמות של רשע. ראיתי כאן שתי תמונות שלו: באחת, שאני לא זוכר איך נראתה, הוא דומה מאוד לוולדמורט, ובשנייה, בה הוא נמצא בשדה פרחים, הוא מאוד מאוד מאוד דומה לסנייפ. מה דעתכם?

למעלה