סורי שאני דוחפת את הנושא
אבל זה בגלל שטובת התוכי בראש אז... לפי השאלה הקודמת שלך מה ההבדל בין תוכי פראי להאכלת יד אני מבינה שאתה חדש בתחום. אז אני ארשום כמה פרטים על הג'אקו שהוא תוכי מאוד חכם ובין התוכים הכי מושכים שיש שגם אני כמעט וקניתי שהייתי חדשה בנושא... זה לא שאני עכשיו לא חדשה אבל בכל מקרה זה תוכי שחי ל 50-70 שנה עם טיפול טוב, בגלל שהוא תוכי עם רמה שיכלית של ילד בן 5 (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לגיל...) אז הוא נוטה יותר מתוכים אחרים לדיכאונות ובעיות נפשיות, הוא מאוד מורכב נפשית התוכי הזה ולדעתי הוא צריך לפחות 5 שעות ביום להיות עם הבנאדם שהוא בוחר ושאר היום להיות מועסק עם משחקים ואוכל. ככל שהתוכי יותר חכם הוא יותר בנוי נפשית ויותר נוטה לדיכאוניות עם טיפול לא נכון, הוא כמו ילד קטן אי אפשר להשאיר אותו כל היום סגור בכלוב כי אפשר להשתגע מזה. הייתי ממליצה שתחקור על עוד סוגים של תוכים, הכי טוב שתרשום באתר את הקריטריונים שלך לגבי התוכי ונוכל להמליץ לך על עוד סוגים, לא פחות חמודים וניפלאים, אני בהתחלה ננעלתי על הג'אקו כמוך עד שקראתי על עוד תוכים ומרוב סוגים מדהימים כבר לא ידעתי מה לבחור, ובסוף לקחתי קוואקר. ובקשר לשאלה על המחיר ג'אקו עולה בממוצע 3500 אצל מגדל.