גאס וואט?

~*~gaL

New member
גאס וואט?

אולי זה לא יעניין את כולם, אבל עדיין. לנוח יהיה ילד, ואני בטוחה שמגיע לו ולטרייסי (אישתו) מזל טוב.. ..מזל טוב!

Gloria_Nathan

New member
אוי איזה מתוק!

(זה בקשר לתמונה...) בקשר לילד- מצד אחד זה יכול להיות הכי חמוד בעולם לראות את נוח אבא, מצד שני זה שיהיה לו ילד אומר שיהיה לי יותר קשה להפריד אותו מאשתו (כדי שהוא יהיה שלי...:) אז אני לא יודעת איך להתייחס לזה. לא, סתם... נוח, חמוד שלי! מתוק שלי! יפה שלי! מזל-טוב!

QuEeN oF mE

New member
מזל טוב!

אויי..עכשיו נזכרתי שהיה בתוכנית האלף של גיא פינס..את נוח שהגיע לארץ..ואני לא ידעתי על זה..:( בעע..אחר כך הוא אמר שהוא חטף קילקול קיבה בארץ..

~*~gaL

New member
כן. :)

וקווין, את בטוחה שזה היה בתוכנית האלף?.. כי לא נראה לי. זה היה ממש לא מזמן. יכול להיות בעצם שאת מתכוונת לראיון אחר.. כי אם אני לא טועה היה עוד איזה ראיון עם נוח פעם אבל לפני תוכנית האלף.. לא?

WizMaster

New member
זה באמת היה מזמן...

ובגיא פינס ראיינו אותו והוא אמר שהוא מצטער בכלל שהוא אמר את זה בתוכנית של ג´יי לנו, הוא אכל חומוס באיזה אוהל בדואי, שכנראה היה מקולקל.

QuEeN oF mE

New member
חחחח..../images/Emo6.gif

כנראה הוא באמת אכל יותר מדי חומוס.. ובקשר לתוכנית..אממ..הראו את זה שהוא היה בארץ לפני בערך חמש שנים משהו כזה.. זה לא היה משהו מהתקופה האחרונה..

~*~gaL

New member
רגע,

את מתכוונת שהראו את הקטע הזה שוב בתוכנית האלף?.. לא הבנתי פשוט.. תתרגלו לזה שאני לא קולטת מהר כל כך.

QuEeN oF mE

New member
כן..

בתוכנית האלף היו כל מיני נושאים נבחרים. אחד מהם היה סלבריטיז שבאו לארץ, אז הראו משהו לפני איזה חמש שנים כשנוח הגיע לארץ.

QuEeN oF mE

New member
לא יודעת..

אבל לא נורא! אני ראיתי את זה בפעם הראשונה רק לא מזמן.. ותמיד מראים את זה בחגים או וואטאוור..אז בטח תראי איכשהו.

guy15

New member
כולכם טועים../images/Emo70.gif

אני די בטוח שכולכם טועים! עד כמה שאני זוכר היה ביום ראשון שעבר ראיון עם נח בסט של אי.אר, שאז הוא אמר שהוא מצטער שהוא אמר את זה, ושיש כאן אוכל נהדר (למרות שהוא חטף קלקול קיבה מהחומוס שלנו), אנשים נפלאים ושהוא כבר מת לחזור. באותו ראיון שהיה לפני שבוע הראו קטע קצרצר ממה שהיה כשהוא היה כאן לפני כמה שנים, ועוד קעט מהראיון אצל ג´יי לנו כשהוא דיבר על החומוס.

למעלה