גאנס אנד רוזס

גאנס אנד רוזס

מישהו כאן אולי יכול להפנות אותי לאתר שבו אני אוכל למצוא את הדיסקוגרפיה המלאה של הלהקה? כולל רשימת השירים בכל אלבום. כבר ניסיתי באתר הרשמי שלהם, אבל משום מה אין שם דיסקוגרפיה- אין שם כמעט כלום! שומם... ניסיתי גם באתר של סלאש, ויש שם דיסקוגרפיה, אבל אין פירוט של השירים... יש אתרים אחרים של הלהקה שתוכלו להפנות אותי אליהם? או שאולי מישהו יואיל בטובו לתת לי את רשימת השירים אם הוא יודע אותה?...

אתר יותר טוב:

www.mygnr.com יש שם את כל מה שאת צריכה, לכי לחלק של הליריקס, שם יש דיסקורפיה. תראי איזה חמוד אני, ואני אפילו אוהב אותם
ועוד מידע חשוב... הידעתם שהשם האמיתי של סלאש הוא שאול?!

ganooov

New member
Tם אני לא טועה, סלאש נמצא ../images/Emo13.gif

במאמר - "היהודים הגדולים של הרוק".

מה??? סלאש יהודי???

אז כל הכבוד לו! גיטריסט מעולה שהוא גם יהודי! חחחחח! נ.ב: תודה על הלינק...

LadyG

New member
ואם הוא לא יהודי אז לא כל הכבוד לו?

אף פעם לא הצלחתי להבין את ההקשר הזה. למיטב ידיעתי אמו של סלאש היא אמריקאית שחורה - מה שקוראים היום אפרו אמריקאית אז אולי הוא יהודי מצד אביו כמו לני קרביץ? אבל מה זה בעצם חשוב.

לא אמרתי שאם הוא לא יהודי......

אז ל א כל הכבוד לו. פשוט אמרתי שכל הכבוד לו שהוא גיטריסט מעולה שהוא ג ם יהודי- אין הרבה מוזיקאים מעולים כמוהו שהם יהודים (חוץ מבוב דילן כמובן...)

ganooov

New member
אהההמממ: ../images/Emo13.gif

יש הרבה מאוד מוזיקאים מעולים כמוהו שהם גם יהודים, ולא מעט מהם עולים עליו. במאמר "היהודים הגדולים של הרוק" תמצאי כמה מהם, ויש שם כמובן גם את מארק קנופפלר
. בכל מקרה, היה כאן לא מזמן ויכוח האם סלאש מנגן עם רגש או לא - תחפשי.

RogerW

New member
אולי אפרו אנגליה?!?!

אני חושב שהוא במקור אנגלי, לא?!?!?!

LadyG

New member
אפרו אמריקאית. נולד באנגליה

אב אנגלי ואם אפרו אמריקאית אבל העביר את שנות ילדותו ב- L.A (כך לפי הביוגרפיות הרשמיות).

את השם כותבים כך:

saul זה שאול.... ובקשר לאומנים יהודים, מה עם הסולן של קיס? הוא ישראלי במקור. חיים משהו.

RogerW

New member
אתה מתכוון לבסיסט!!../images/Emo13.gif

אני חושב שהוא לא הסולן, אני חושב שאייס הוא הסולן, אבל מה שכן אני יודע שזה נכון, ג´ינ סימונס נולד בחיפה, והוא הבסיסט ואני חושב שגם המנהל של הלהקה, ושלא נשקח את הלשון שלו

חולוני

New member
בסדר..

אבל יש לזה צליל של ס´ ולא של ש´.. אם הוא היה גר בארץ, אז היו קוראים לו שאול.. אבל תמיד קראו לו סול. ונכון הסולן של קיס הוא יהודי וקוראים לו ג´ין סימונס, כשהשם המקורי שלו הוא חיים וייץ, והוא אכן נולד בארץ, בחיפה.

בן לי

New member
אם כבר

אם כבר מדברים על גאנס... מה הוא השיר שלהם שאתם הכי אוהבים? השיר המועדף עליי הוא COMA. פשוט יצירת מופת.

למעלה