גאנגסטא ראפ...

הרא9ר

New member
גאנגסטא ראפ...

למה לכל הרוחות שירים ראפ בארץ כאלה אידיוטים למה אין איזה ראפר ישראלי שיהיה כמו טופאק או ביגי קצת מכות קצת דם ורצח בשירים ... מי שחושב כמוני שיגיב אולי נצליח לשנות משהו יא יא ריספקט מאן...

golllll

New member
קודם כל, ישראל זו לא ארה"ב..

הרציחות והפשעים בארץ לא מתקרבים למה שיש שם..(וטוב שכך..) שנית, הם התחילו את הראפ הרבה לפנינו .. וסביר להניח שהם יהיו גם יותר טובים ..

Funky Giraffe

New member
היית מקריב את חייך למען הגנגסטא ראפ?

אני בכיף גם הייתי קצת מכה רוצח קצת דם... מה יש ... אולי נצליח לשנות משהו יא יא מאן ריספקט

יש ראפרים....

ישראליים שלא מוכרים אבל ליריקה כזאת מושקעת וגבוהה שכיף לשמוע את הסיטגמה של היפהופ ישראלי הוא מעפן

RuVeN the AnGeL

New member
כי אם הם היו עושים גנגסטא ראפ שיישמע מזוייף

הם היו יוצאים הרבה יותר אידיוטים נשמה......

oh-da

New member
מתארגנת קבוצת גנגסטרים ישראלים

שרוצים לעשות גנגסטא ראפ נא להביא גופה.

Trap1

New member
אתה מבין למה אין אצלנו גנגסטא ראפ

כי כשמישהו שואל על זה אז כולם עונים בצחוק כמו 80 אחוז מההודעות כאן שענו לך ואני אגיד לך משהו..מה אתה מגדיר גנגנסטא ראפ ?! כי היום פיפטי שר רק על בנות כסף ומכוניות וזה לא גנגסטא ראפ זה יפתי ראפ ! אל תדאג יש לי הרגשה שבקרוב אתה תגלה פה מישהו בארץ שעושה בדיוק מה שאתה מחפש

הרא9ר

New member
הי טריפ1

אתה צודק כבר נשבר לי מההיפ הופ הישראלי אבל דווקא שמעתי שיר לא מזמן של ראפר חדש בשם מקאוולי ששר על אבא שלו בואנה לפנים!!!

Trap1

New member
דבר ראשון זה טראפ 1 לא טריפ

דבר שני..בקשר למאקוולי אתה צודק..חכה לדיסק שלו בקרוב אתה תאהב שם כל דבר כמו שאני בטוח שעוד מלא יאהבו.. דבר שלישי..אני מכיר אנשים שעושים את המוזיקה שאתה מחפש.. הם פשוט לא קוראים לזה גנגסטא ראפ..בשבילהם זה הראפ.. הם לא יכתבו לך שירי מסיבות ולא שירי בנות הם כותבים לך את האמת..ולפעמים האמת כואבת בגלל זה אנשים פה לא מקבלים את זה כי קשה להם לשמוע את האמת..הם מעדיפים לשמוע את טאבו + יפתי וכהן את מושון אתה מבין ..? אתה צריך להיות ילד כאפות בשביל להצליח בארץ זאת הנוסחא.. כל מה שאני יכול להגיד לך..תחכה..כולם יחכו ויראו מה יהיה על הסצינה הזאת עוד חצי שנה

חמודי, בוא תלמד משהו

אתה צריך להיות ילד כאפות כדי להצליח בחיים, רק תסתכל על ביל גייטס ודי ג'יי סופרים

Trap1

New member
רק בישראל צריך להיות ילד כאפות בשביל להצליח

ולא צריך את סופרים או גייטס יש אותך ביאאאאץ'''

Trap1

New member
אוווווווווווווווו כבודדדדדדדדדדד

אתה יודע מה בשבילך אני מוכן..oh HASID the allmighty pimp please forgive me ... דרך אגב מתי אתה מביא את המאפיה לעשות לי איזה בורקס ?

למעלה