למה לכל הרוחות שירים ראפ בארץ כאלה אידיוטים למה אין איזה ראפר ישראלי שיהיה כמו טופאק או ביגי קצת מכות קצת דם ורצח בשירים ... מי שחושב כמוני שיגיב אולי נצליח לשנות משהו יא יא ריספקט מאן...
כי כשמישהו שואל על זה אז כולם עונים בצחוק כמו 80 אחוז מההודעות כאן שענו לך ואני אגיד לך משהו..מה אתה מגדיר גנגנסטא ראפ ?! כי היום פיפטי שר רק על בנות כסף ומכוניות וזה לא גנגסטא ראפ זה יפתי ראפ ! אל תדאג יש לי הרגשה שבקרוב אתה תגלה פה מישהו בארץ שעושה בדיוק מה שאתה מחפש
דבר שני..בקשר למאקוולי אתה צודק..חכה לדיסק שלו בקרוב אתה תאהב שם כל דבר כמו שאני בטוח שעוד מלא יאהבו.. דבר שלישי..אני מכיר אנשים שעושים את המוזיקה שאתה מחפש.. הם פשוט לא קוראים לזה גנגסטא ראפ..בשבילהם זה הראפ.. הם לא יכתבו לך שירי מסיבות ולא שירי בנות הם כותבים לך את האמת..ולפעמים האמת כואבת בגלל זה אנשים פה לא מקבלים את זה כי קשה להם לשמוע את האמת..הם מעדיפים לשמוע את טאבו + יפתי וכהן את מושון אתה מבין ..? אתה צריך להיות ילד כאפות בשביל להצליח בארץ זאת הנוסחא.. כל מה שאני יכול להגיד לך..תחכה..כולם יחכו ויראו מה יהיה על הסצינה הזאת עוד חצי שנה