ג'אמפי לא אוכל....

• פותח הנושא nrsl
  • פורסם בתאריך

nrsl

New member
ג'אמפי לא אוכל....

ובשביל ג'אמפי אוכל זה במקום ראשון מייד אחרי אוויר, הכלב לא רוצה לאכול מאתמול בערב. הבוקר נתתי לו מהיד ואכל 3-4 גרגרים וסטו.. אני חושבת שהוא פשוט בדיכי בגלל איב, הבחור הגדול מתחיל לתפוס ביטחון על-חשבוננו ועל חשבון ג'אמפי. אתמול בתי ראתה פעמיים את איב קופץ על השיש מה עושים ? פעם שניה שזה קרה זה היה ממש מאחורי גבי כשהייתי במטבח הכלב 'מצפצף' עלינו ?! אשמח לעיצות רות

nrsl

New member
אביה כנסי

אביה בוקר טוב לפי מה שאני קוראת פה את נשמעת נערה ממש מדהימה עם המון יכולות ו
ענק וחם, באמת כל הכבוד את
אולי תתפלאי אבל אנשים הם לא אותו דבר, יש לכל בן-אדם את ה ' שריטה ' האישית שלו וכמובן שאת האופי שלו. אני מטבעי מאד רגישה למחויבות שאני לוקחת על עצמי, ולכן כש-XXX התקשרה אלי ו' ניגנה ' לי על המצפון אני הרגשתי לא בסדר והלחצתי את עצמי לפינה שלצערי לא נוחה לי. מה לעשות לי יש בעייה עם 'סמכות' ואפילו אם זה רק נדמה לי שהיא סמכות. בניגוד לחלק מהכותבים פה (אנשים שאני ממש מצדיעה להם
ומאד מאד מעריצה אותם כי הם
אני לא מוכנה לוותר על הנוחות שלי ועל שפיותי ורווחת בני ביתי, וכשקשה לי אני מודיעה. יכול להיות שלא תיארתי לי עד כמה זה יהיה קשה, ולכן לא ישר אימצתי כלב/ה חדשים אלא ניסיתי עם ' בית אומן ' אבל לא הולך אז אני לא רוצה להכנס עם הראש בקיר. מקווה שאת מבינה בברכת יום נפלא רות

shima

New member
כיצד הבהרת לאיב שאסור לקפוץ על השיש?

ממליצה על שימוש בפחית רעש במקרים כאלו. ובכלל יש מקום להציב לאיב גבולות בבית, שידע מה מצפים ממנו. לא להרשות לו הכל כל הזמן, אולי שהילדים יעבדו איתו על פקודות בזמנם החופשי? ובקשר לג'אמפי- האם אתם נותנים לו לאכול ראשון? רחוק מאיב? הייתי ממשיכה לעקוב לראות שאין לו בעיה רפואית.

NoKi2sh

New member
ממליצה על ,לא " תקיף ומור-פה

לכיוון הפה(לא העיניים!), זה מגעיל אותם, ואחרי כמה וכמה פעמים הוא יקלוט
אצל סאיה זה עבד

NoKi2sh

New member
זה...

ספריי מנטה לא רעיל, קונים בסופרפארם. כזה זה יעיל מאוד. ולא מזיק

nrsl

New member
לא יכולתי להבהיר לו כלום כי לא ראיתי אותו בזמ

דונינה

New member
מאתמול בערב הוא לא אכל ? !

זה עדיין מוקדם מידי בכדי להצביע על דיכי , לא ? באופן כללי נראה לי שקשה לכל בני הבית ולאו דוקא לג'אמפי , איב זקוק לבית חם אוהב ומחנך , . הכלב לא מצפצף עליכם הוא פשוט חסר חינוך בסיסי , כלב שגדל כל חייו בכלביה קשה לצפות ממנו שתוך כמה ימים יתנהג ככלב ביתי לכל דבר ,וכמו שאמרת כל אחד עם ה שריטה שלו ולא כל אחד מתאים לשמש כבית אומנה, לפחות ניסית
. דברי עם XXX או מישהו אחר מהעמותה לא נראה לי שישאירו את איב אצלך בכח . מקווה שאיב ימצא בית מהר ולא יצטרך לחזור לכלביה מה שלא יטיב איתו ( בלשון המעטה )

avia4pets

New member
../images/Emo124.gifעופרה רוזנשטיין יו"ר העמותה

מבקשת שתצרי איתה קשר בדחיפות ושהיא מודה על לך הימים שאיב היה אצלך עד היום. 0523264943.

nrsl

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

לכם אנשים שהזכרתם לי למה אני כל כך אוהבת כלבים וכל כך לא אוהבת אנשים, כי אנשים הם @'$#E@!W.
לכם על שהזכרתם לי נשכחות, משהו שכולנו למדנו בצבא ואני 20 שנה אחרי נזכרת בו שוב !! לעולם לעולם לעולם
להתנדב. זהו אני את הלקח שלי למדתי, אני ה
התורן, אבל לא עוד. אני אמשיך את חיי עם בני משפחתי על 2 ועל 4 ויותר לא תשמעו שאני רוצה לעזור לאף אחד. אני עכשיו יושבת כותבת ו-
, ואני מאד מאד
בעיקר על עצמי שעוד פעם לא הקשבתי לבעלי. שלום ולא להתראות רות רק רוצה לציין שמבין האנשים הח #@! יש כמה בודדים שאפשר לציין אותם כי הם
ויותר תודה שילה, סמדר ודרורה אתן

kernosh

New member
לא כולם כאלו

גם אני אכלתי את החרא שאת אכלת ואפילו יותר ( מאותם אנשים ועוד כמה ) לא כל העמותות כאלו ובוודאי לא כל האנשים אל תכעסי על עצמך תכעסי עליהם

toomuchdogs

New member
רות מה קרה?

(אני מתעלמת מהזכרת שמה של דרורה איתי באותו משפט
) מה קרה? אני לא מבינה? אין כלום בשרשור הזה שיגרום לך לתגובה הזו? מה פיספסתי? את לא עונה לי בטלפון!!!!

avia4pets

New member
רות מה קרה? ../images/Emo24.gif אשמח אם תוכלי לשלוח לי

מסר. ובכל מקרה מצטערת בשם העמותה על כל עוול שנגרם מצדינו לך לבעלך או לאחד הכלבים !
.

קוקה7

New member
היי רות....

שוחחנו היום בטלפון, לפני ההודעה האחרונה שלך, אני מצטערת שאת מרגישה ככה, עצוב לי שלא יצרת איתי קשר ברגע שהתחיל להעיק עליך כי הייתי דואגת להוציא את איב באותו רגע, אני זוכרת שאמרתי לך וציינתי בפניך שאני יעשה הכל כדי שהכלב לא יחזור למכלאה, לכן היית צריכה לפנות אלי, ולא לדבר עם אף אחד, חשוב לי שלא תרגישי טמבלית תורנית כי את לא, עשית משהו למען הכלב וכשאמרת שלא מסתדר לכם קיבלתי את זה, פשוט היה לי הרושם שאחרי השיחה שלך עם XXX הסכמת להשאיר אותו. לא שיערתי לרגע שאת נלחמת עם עצמך. שחלילה לא תקבלי את הרושם שראשון אוהבת חיות מפילה כלבים על אנשים כי זה לא נכון. אני מבינה מאוד מדוע קשה לך, אני הייתי אצלך את זוכרת...? בכל אופן אני מודה לך על גבי הפורום על שאת משמשת לו בית אומן, מחר אני אקח אותו.... שוב תודה.

nrsl

New member
קוקה שלום

לא עליך אני כועסת ומה שדיברנו עליו נשאר בעינו. פשוט אחרייך מישהי אחרת התקשרה ואני לא אומר פה שום דבר כי שוב יפרשו את דבריי ויגידו שאני משמיצה אז בשום פנים ואופן אל תרגישי רע כי זה בפרוש לא מהשיחה איתך. אז אמרתי שנדבר ואני לא אהסס להתקשר אליך כשנחליט מה עושים הלאה. סיכמנו, O.K ? רות

למעלה