גאלקין בישראל מישהו יודע איפה ומתי המופעים שלו? מחירים גם יועילו תודה.
C cicada New member 15/9/04 #1 גאלקין בישראל מישהו יודע איפה ומתי המופעים שלו? מחירים גם יועילו תודה.
D Dynamo1929 New member 15/9/04 #2 אני יודע שב18, יום שבת יש הופעה באמפיתאטרון בק.מוצקין. לגבי עלות הכרטיסים אינני יודע, אני אנסה להשיג כרטיס לפני הפתיחה, בקופה במקום המופע, מקווה שישארו מקומות פנויים...
אני יודע שב18, יום שבת יש הופעה באמפיתאטרון בק.מוצקין. לגבי עלות הכרטיסים אינני יודע, אני אנסה להשיג כרטיס לפני הפתיחה, בקופה במקום המופע, מקווה שישארו מקומות פנויים...
D Dynamo1929 New member 15/9/04 #4 כמובן יש לי את הטלפון של הקופות במוצקין, אני בטוח שהם יוכלו להפנות אותך למקום שבו תוכל לקבל את כל המידע הדרוש. בהצלחה. 04-8401057
כמובן יש לי את הטלפון של הקופות במוצקין, אני בטוח שהם יוכלו להפנות אותך למקום שבו תוכל לקבל את כל המידע הדרוש. בהצלחה. 04-8401057
A AeroSlash New member 15/9/04 #6 קומיקאי מעולה ../images/Emo45.gif אני כל כך אוהבת אותו, אני עדיין נקרעת כשאני נזכרת בקטעים שהוא עשה ב-Новый Год
קומיקאי מעולה ../images/Emo45.gif אני כל כך אוהבת אותו, אני עדיין נקרעת כשאני נזכרת בקטעים שהוא עשה ב-Новый Год
A Albus Dumbledore New member 15/9/04 #8 רגע!! זה לא הצעיר הזה שליפעמים מופיע בערוצים הרוסים? 19 ו 20 [בממיר אנלוגי, למרות שיש לי דגיטל אני לי מושג מה המיספר שלהם] אם כן אז לדעתי אני לא מבין מה כל הקטע הזה סביבו. ולא אני לא משועמם כידי ליראות את הערוצים האלה.
רגע!! זה לא הצעיר הזה שליפעמים מופיע בערוצים הרוסים? 19 ו 20 [בממיר אנלוגי, למרות שיש לי דגיטל אני לי מושג מה המיספר שלהם] אם כן אז לדעתי אני לא מבין מה כל הקטע הזה סביבו. ולא אני לא משועמם כידי ליראות את הערוצים האלה.
V vk3 New member 15/9/04 #20 מה שהיה לכולנו כשעלינו ארצה... ../images/Emo8.gif הקופסאות הקטנות הללו שיש להן 99 ערוצים סה"כ. מה שהיה לפני כניסת מתב/ ערוצי זהב/ תבל דיגיטאל וכול השאר...
מה שהיה לכולנו כשעלינו ארצה... ../images/Emo8.gif הקופסאות הקטנות הללו שיש להן 99 ערוצים סה"כ. מה שהיה לפני כניסת מתב/ ערוצי זהב/ תבל דיגיטאל וכול השאר...
D Dynamo1929 New member 16/9/04 #22 חחח זה מה שיש לי עד היום... רק ממתי הדבר המעפן הזה נקרא "ממיר"..?
S Sweet Russian Girl New member 15/9/04 #13 הוא קומקאי והוא גם מנחה את "מי רוצה להיות מליונר?"של רוסיה