גאליס 7-שבוע 6

Roei152

Well-known member
מנהל
הרצון שלי הוא שיהיו 50 פרקים
שרובם כבר שודרו .... ונשארו עוד 10 פרקים ....
אבל בגלל השיגעון שלהם מניח שזה יותר קצר...

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 7-שבוע 6 מתקדמים לקראת הסוף....
מה יקרה השבוע?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 206
עם מי ספקטור? בצד של יונתן או שמא של דוד?
איפה רות לעזאל? האם ניקה ולאון יצליחו להציל אותה ואת יונתן?
האם דני תקשיב ליונתן ותענה לחיזוריו של דוד?

סוף סוף

שתי הבנות שלנו התפכחו להן, כל אחת לגבי האחד שלה.
הפרק הזה במיוחד, כל אחד עזר לשני, גם ללא ידיעתו. איך הם מחברים את הכל... משהו.

רק מי היה מאמין שברכה תהיה זו שתחזיר לדני את השכל שלה בחזרה ???
אשכרה החזירו אותה רק כדי להיפרד סופית. היי שלום, ברכה. במותך הצלת חיים.
אז ליעם לא היה שם בשבילה, אבל הוגו הרג אותי, למשמע הבשורה הקשה.

ועדי, המפוכחת השנייה. סוף סוף באמת. פלאשבק לעילי זה תמיד נחמד. אני זוכרת את הסצנה הקורעת הזאת...
אגב, יוסי, באמת צדקת, והפרק הם דיברו על מערכון שני שהוגו כתב על גילי, אז בבריכה. פשוט לא שמתי לב למערכון שהיה בפרק הקודם, על האמזונה ביער.

ואכן צדקת גם לגבי ספקטור. וכן, מסתבר שאלה באמת שדות הנפט שנשרפו ולא המפעל עצמו. טעות שלי בהבנה. טוב, זה ברור שהמכונה עוד תחזור לככב במערכה האחרונה, אם לא לפני זה.
אבל אני בטוחה שיש לספקטור איזושהי תוכנית בקנה, והוא עוד יעשה משהו. לא נראה לי שהוא פשוט נכנע, בלית ברירה.
ואיפה רות באמת? כנראה שפשוט דחפו אותה מאחורה.

הנחשה חזרה לעצמה מהר, כצפוי. היא עוד קונה את ה"אהבה הבריאה" שהמטורלל מפגין כלפיה. אוף, די! אני רק רוצה שגם היא תקבל בדיוק את מה שמגיע לה בסוף, לא פחות מזה. אני ממש מקווה שהיא לא תהפוך לסוכנת כפולה או משהו בסגנון. למרות ש... אתם יודעים. היא תחזור לאהוב את כולם, כמו מה שהוא אמר לה: "שלא תתאהבי לי בהם בסוף". איזה מעצבן. שונאת את זה.

טוב, מחר נראה מה מתקדם בגזרת יולי ודורי, ורונה ואיתן, אצלם לא באמת קורה או אמור לקרות יותר מדי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי ..
לגבי עדי כן הייתי מדגיש את האחד. כזכור בעונה הקודמת גילי החליפה אותה.... לגבי דני זה כבר בנאלי ומשעמם...
אשכרה ברכה חזרה רק כדי להציל את דני... תודות להוגו. שבכלל יזם את זה...
האמת ? בשלב בו הוגו בכלל הכנייס את ברכה לחדר עם העוגה, חשבתי שברכה תרוץ לעוגה והוגו ידפוק כזו צרחה שהיא תאכל את העוגה -המסכנה .. לא מתוך צער אלא מתוך בהלה.. ויולי ודורי ודני בשביל העלילה ירוצו אליו ... מה שבאמת קרה בעקיפין..
מה יקרה מחר? צ

צודק לגמרי.
טוב, אתה יודע היטב שלא פחות מאסתי ב"זוג הנצחי" עם הריטואל הקבוע הזה...

לגבי עדי והוגו, אם ראית, לפני הפרק הם הקרינו את הקליפ שלהם "אם את עדיין אוהבת אותי", והאמת הייתה לי הרגשה שזה אולי גם רמז לעתיד לבוא בפרק. מתגעגעת למתיקות שלהם. מעניין אם בסוף הם יופיעו במערכון סיום הקיץ. האם הוגו ירצה בזה, וגם היא, אחרי הגילוי על אדם וכל מה שהיה כאן והוביל להשפעה השלילית עליה, ולשינוי הקיצוני והכל כך לא טבעי.

האמת שכשהם נכנסו לחדר, שכחתי לגמרי מקיומה של העוגה על השולחן. לרגע שכחתי שמדובר באותו מועדון, הן בשביל דני והן בשבילם.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ראיתי את הפרק בערוץ הפעם...
ראיתי את הפרק בVOD... את יודעת .. זה עולה לVOD אפילו במקביל לשידור המקורי...
אז מה כלללו הפעם במתחינות? את הקליפ המתוק והסבר של נווה על הוגו מהעונה הראשונה?

האמת שלאחרונה הם קצת הרגיעו.
והם משדרים רק קטע אחד, לפחות ברוב הפעמים. היום שידרו רק את הקליפ המרגש שלהם. הורג אותי השיר הזה. הוא כבר אוטומטית מתחבר לי רק אליהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי המועדון..
נו באמת ? היה שקוף מדי שהביאו את ברכה רק בשביל להציל את דני ...
&nbsp

עזוב.
לפעמים קורה לי שאני צופה ברגע מסויים, אבל הראש כאילו במקום אחר, אז יוצא שמתפספס לי משהו, פה ושם. לא מעבר לזה.
טוב, לא בהכרח יכולנו לנחש את זה כבר מהשיחה שלה עם הוגו בחוץ, אלא רק בשניה שהם נכנסו למועדון. אגב, זה יפה שהוגו מבין עיזית. חמוד כזה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מההה מההה
מהההה מההה , מהההההה .
ברכה שולחת חיבוק לכולם מהשמים...

מה קורה, רועי?

לקחת את זה בצורה מיוחדת, אני רואה.

אבל זה באמת נחמד איך מעבר לחניכים, הם קימבקו גם את החברה הזאת, לזכר ימי התום האלה. יאללה, מחכים לעוד מישהי...

לספקטור יש אקדח!
נו, כמו שאמרתי, ספקטור איש עסקים וחתם על עסקה. ברור. טוב, זה אומר שהם כן ימצאו את יונתן. בערך. יודעים מה ספקטור ביקש. אני רק רוצה שפעם אחת יגידו את זה.
&nbsp
נו באמת, הנחשים... זה ממש לא הקטע שלי לראות אותם ביחד. וואו, רועי ממש לא מכבד את הצוות שלו. שרון לוקחת משהו מספר הטריקים של רותם טישלר. תנו לי לנחש: מסמר תועה?
&nbsp
רייסין. ועוד בעוגה שדני אוהבת. מסבירים עליו. דוד הופך למטורף יותר מיום ליום. וזה אמור לשלוט בעולם.
&nbsp
דידה, בחייאת דידה... דורון, בחייאת דורון! וואו, אני מרגיש שכל העלילה הזאת היא פרסומת לערוץ הילדים. וזה הזוי, כי אנחנו צופים בערוץ הילדים! אגב אדם, אני חושב שאתה תהיה טל מוסרי הבא. באמת.
&nbsp
דוד, אל תדאג, זה שההרקולסים מסתכלים לא אומר כלום. מי ישאל אותם? מי ישים לב שהיו בכלל באזור? "הייתי מת" לאכול את העוגה. יפה, דוד. מי אמר שלרעים אין הומור...
&nbsp
אה, לא ידעתי שהסתירו את החבר'ה במשרד.
&nbsp
מי האידיוט שחסם את הוגו?! רק אני הסתכלתי על הרשימה של השמות? יופי, מר תומר פישמן, חסמת את הוגו. אני לא מאמין שאדם השתמש במערכונים על גילי! זה נורא! רק תחשבו מה יהיה המערכון האחרון! והקטעים האלה לא היו מצחיקים בכלל! אין, הוגו, אתה קדוש מעונה.
&nbsp
הביקורת על יולי שעדי נתנה הייתה ממש לא במקום... צודק הוגו.
&nbsp
"אלישע"?! ומה ליעם עושה בחוסר המעש שלו? טוב, הוא הציל את דני, לפחות. אבל אולי פגע בעצמו!
&nbsp
היי ברכה. חשבתי שנמאס לה לשמוע את הוגו. זאת בטח הסצנה הכי מוזרה שנבו צילם אי פעם. למה גם הוגו צופה באלישע?
&nbsp
"טריקולד שוקולד" זאת כפילות מיותרת. אגב, יולי ודורי: לא הופיעו כבר שני פרקים! טוב, לפחות ארי מטפל בעניינים. בבן שלו לא.
&nbsp
עוד שנייה הוגו היה מספר כמה כיף שבשלט של הוט אפשר להריץ אחורה. ברכה עז חכמה.
&nbsp
מה עובר בראש של שרון?
&nbsp
עדי, לא לזה התכוונו שתהיי מכורה למחשבים... אנחנו חייבים לראות פעם את שקד אגוזי. אווווווו... ידעתי שאדם ייפול מתישהו ויעשה משהו שעדי יודעת שקרה להוגו ולא לו! עילאי! מה קורה...
&nbsp
אני לא מבין, פרק שלם דני תוהה אם לשבור דיאטה?! ואיפה רונה, דורי ויולי?! אוקיי, דורי ויולי מופיעים כמנחמים.
&nbsp
"ברכה מתה?!". וואו, זה היה אחד מהמשפטים ההזויים ביותר אי פעם. חבל, בקושי הכרנו אותה.
&nbsp
אז יפה, הרבה דברים התגלו היום לאנשים.

וואי.
רק עכשיו אני קולטת למה התכוונת במה שספקטור ביקש. אני חושבת שבגלל שאני כל כך לא רוצה להאמין בזה, למרות היחס שלו אליו, לא באמת ראיתי את זה מגיע עד לכדי בקשה בספר. גם כן "עסקה". אז זו הדרך שלהם לטפל בנושא? מוזר משהו, בטח כשזה מגיע בשילוב עם החלק העל טבעי.

אני מקווה שלא יהיה לנו שידור חוזר לסצנת המסמר. מה, אתה חושב שהיא תנסה להפליל את דורי בדרך כזאת?
מה שלא יהיה, אני מקווה שליעם יתחיל סוף סוף לחשוד בה, גם אם אני עדיין רוצה שזו תהיה רק יולי שתציל אותו, בדומה לו בעונה הקודמת. אוף. ליעם חייב את הגורם המאזן והמרגיע שלו. אותה.

הרגה אותי הכניסה של דורון ביניהם!
הכי לא צפוי. אין, הם כאלה קיטשיים. כמה נשיקות, כמה... אני לא יכולה לסבול את הדביקות הזאת אצל הזוגות שמפגינים את האהבה שלהם דרך נשיקות תכופות. לא רק שזה מעיד על משהו שהוא לא אמיתי, אלא בעיקר גורם לי עוד יותר להתגעגע אליה עם הוגו. הם לא זקוקים למפגני הראווה האלה כדי לדעת שזה אמיתי ביניהם.

להפליל את ליעם, כמובן.
טעות שלי.
אבל איך היא תוביל לזה בדיוק? מה דורי יעשה לו, שיגרום לליעם ולפתיל הקצר שלו להתפוצץ עליו?
עכשיו כשאני חושבת על זה, יש מצב שיהיה לנו שידור חוזר למסמר. סוג של. מה, הם לא יכולים לצאת מקוריים, לשם שינוי, ולא למחזר את עצמם שוב? אני מקווה שזה יהיה משהו אחר.

Roei152

Well-known member
מנהל
ליעם + דורי = מלחמה
אנחנו הולכים לקבל פעם שלישית שליעם מתפרץ על דורי...
פעם ראשונה -בגלל מערכת היחסים שלו עם דני בעונה הקודמת
פעם שניה -בגלל יולי שנישקה אותו...
פעם שלישית -לא ידוע...
כבר הבנתי את זה ...
&nbsp

אכן.
עכשיו הוא כבר קיבל את ה"זוגיות" הטריה שלהם. הנחשה סובבה את כל עולמו, זה פשוט מדהים.
אין, תאמין לי, אלה מסוגלים לא רק שלא לעצור אותה בסוף, אלא שגם הנחש לא ייעצר. אני הכי פסימית בעניין הזה, מה לעשות.
אני לא רוצה אותה 'סוכנת כפולה', לא מתחרטת בדקה ה-90 ולא כלום! מבחינתי, זו ממש לא דמות ששקולה לשאר חברי המחנה, והיא והחצי השני שלה הם לגמרי "חיצוניים", עם הדרך בה הם בחרו לחזור.
רק יולי, דורי והשאר צריכים להפיל אותה, וזהו. אחרת חבל על כל המאמץ שהם משקיעים בתוכנית להפלתם. היא, את השיעור שלה צריכה לעבור רק אחרי שהיא תילקח משם. אבל זה באמת לא הולך לקרות, אז...

ובעונה ראשונה
אחרי שליעם טען שהוא ניסה להפריד בין יולי ודורי (ואז גם קילל את יולי וגרם לדורי- המופיל- לדמם כהוגן).

שיר m

Well-known member
שהחיינו!
כמה זמן אפשר להסתובב עם טריקולד בלי לאכול אותה? מה זה ההתעללות הזאת?

&nbsp
יש משחק מילים שלא השתמשו בו עם דוד דני והמוות?
&nbsp
ברכה מצטרפת למני אי שם בגן עדן

&nbsp
שרון טיפוס מגעיל ומטומטם.
&nbsp
ליעם הערס עדיין

&nbsp
ועדי סוף כל סוף קולטת מה קורה מסביבה.
&nbsp
פרק טוב:)

למעלה