יאללה 200!
חכו חכו, אני בטוח שדוד ודני לא רק שלא יצליחו, אלא שגם בטעות יגרמו לזה שרות וארי יהיו ביחד.

רגע רגע... זאת נועה פילטר?! פאק... אגב, מי משחקת את רות? ואגב, שמתם לב ששמו לה נקודת חן קטנה על הסנטר? לתמר קינן יש אחת. רמז יפה.

הן מקימות אוהל לצלילי "TWO PRINCESS", ואני רק חושב על הקומדי סטור. אני ילד ניינטיז. מי משחק את ארי הצעיר? תסתכלו על המבטים של פילטר... אגב, למה הם לא נתנו גם לה להגיד שקוראים לה רות? או שהם סומכים שנהיה חכמים מספיק ונזהה את נקודת החן? פלאשבק ארוך וממש יפה. אני דווקא בעד המסע בזמן.

אז ככה, את רות הצעירה משחקת שירה מסט- שכמו שחשבתי, היא שיחקה ב"אחרי הצלצול", אז אני עדיין מזהה שחקנים. והיא גם מהפרסומת של מילקי? את ארי משחק אופק אהרוני.

איכשהו, השיחה בין רונה ודורי הזכירה לי שדורי האשים אותה בזמנו בפגיעה ביולי, ואז רונה אמרה שאם הוא חושב שלא אכפת לה ממנו, אז למה הוא טוען שהיא מנסה לגנוב אותו מיולי? דורי הגיב לה בזה שהיא רעה. מזכיר קצת. ודורי לא מודה במה שלא עשה מזכיר קצת את דפני, שהודתה במה שרונה עשתה. כל מיני דברים קטנים ודי טובים, שדי נראה לי שעוברים מעל כולם.

וואו, דוד, אם ארמונד הביא לך מישהו שערך את הוידיאו... אז הוא עשה חרא עבודה. "להרוג חזרה זאת הדרך". בטח. אבל איך דוד הכניס את דני לבונקר? רגע, הדגל הזה מאחורי דני, זאת תמונה של יונתן? דוד השתיל? פאק, הוא ממש השתיל דברים כדי להראות כאילו יונתן הוא דיקטטור קטן. רגע, התאריך הוא ה-26 באוגוסט? איך? הם עלולים לגלוש עם המחנה לספטמבר... איכשהו, אני חושב שמכונת הזמן דווקא תפגע בדוד בסוף.

יולי כזאת הזויה. לרגע זה נראה כאילו היא מתכננת וזוממת, אבל היא לא, היא פועלת למטרה טובה. וכל הקטע הזה עם הלעג לכתב יד... ונעץ בתחת...

איזו סצנה מוזרה בין ארי ויונתן. אב ובנו שבקושי מבלים ביחד.

הוגו מכסח הרקולסים בשחמט. "הוגו איז דה מן, אז לך תתאמן!". הוגו מסכן, הוא לא יודע שבגללו היו אס בי הלך. הוגו תמיד יסמוך על הפיזיקה.

ליעם, אתה טמבל... מה, שרון לא מבינה על מי הוא מדבר? כאן ליעם מתנהג כמו יולי, שרצתה שיעוף מגאליס לפני שנה. מה קובי קשור?! ליעם, אתה טמבל.

איך דני יכולה להאמין לדוד?

דוד וארי. זאת סצנה מעניינת. זה כזה הזוי להקשיב למה שארי דיבר עם רות. אתם יכולים להגיד לי איפה יש שני אנשים כאלה, שחושבים על תרבויות עתיקות?

מה הוגו עושה? אוי, דורי... אבל יפה, הוגו. נשמע דבילי כשהוא אומר "הקיר הזה", לא לנו! יפה, חברים. עכשיו לכו עם זה ליולי. רגע, דורי עוד לובש את החזייה?

מי עשה את העוגה, שרון? ערוץ הילדים? ולמה נינה שם? טוב, שרון ורועי דבילים... איכס, הצל שלהם.

ו... דוד הגיע.

פרק 200, וקיבלנו את החזרה בזמן. נחמד.