גאליס 7-שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 200
ה200 הראשון כאן !!!!!
ויכול להיות שיש הפתעה גדולה בפרק , כי אין תקציר באתר...
יכול להיות שהיא חוזרת?
צפייה מהנה ודיון פורה!!!
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אז היא לא חזרה ..
במקום זה קיבלנו פרק שהבשר שלו היה רגיל לגמרי ... רק הפתיחה והסוף היו מיוחדים ...
זה כל התפקיד של מעיין רובין בגאליס? להיות החברה של רות? טוב היא לא מנחה רשמית, או משהו..
אוקיי יונתן אומר "האבא עשה את זה מספיק כל השנים.." אילו שנים בדיוק? את רוב שנותיו יונתן העביר בבית אומננה , רק את השנה שבין הקיץ הראשון לקיץ גאליסיה העביר תחת חסותו של ארי , רק בשנה הזו הם חיו כאבא ובן .... בשנה שלאחר גאליסיה הוא העביר תחת איבוד זיכרון עם רפאל שהעמיד פני אביו ובשנה האחרונה חצי שנה כנראה חי קצת עם ארי , ונסע למקסיקו לחצי שנה הקרובה לחיות חיים פשוטים עם דני...
אז אל תגיד שנים..
&nbsp

עלה לי בראש
שהחברה של רות היא לא אחרת מאשר... נעמי רובין!
&nbsp
אבל אני סתם מגזים פה. למרות שזה יכול להיות ממש דבילי ומגניב.
&nbsp
היי, ארי איבד את הזיכרון בשביל יונתן. אל תשכח. הוא חיפש את העבר שלו, כלומר את יונתן.

Roei152

Well-known member
מנהל
תגיד אתה לא מכיר את נעמי?
זאת נראית לך נעמי? הילדה הזאת שמתעצבנת בשיעור ארכולוגיה?
אם זאת הייתה נעמי .. ה עלול להתפתח משולש אהבה ... שתי בנות חכמות ויפות רבות על חתיך משגע וחכם...
&nbsp

נעמי לא ארכיאולוגית
למען האמת, נאמר הרבה פעמים שהיא לא הצליחה בזה וזה פגע בה.
&nbsp
עכשיו השאלה האם דוד בפרק הבא יבזבז את זמנו על הבחורה הלא נכונה. נעה פילטר עוד עלולה לחפור לו על בחורים מוזרים.

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו לא מתסדר לי ...
אתה אמרת לי שרות וארי גילו שיונתן מיועד לקפוא בגאלסיה.. ובגלל זה ארי יצא לחפש את הלוחות ,שהוא לא חזר , רות יצאה לחפש את אבן המשאלות ושזה לא הצליח ,היא החליטה בעצמה לקפוא...
איך כל זה התגלה לארי ולרות? ,איך הם ידעו שיונתן הוא המיועד?
&nbsp

שיר m

Well-known member
בדיוק, גם אני חשבתי. אולי שנתיים

יאללה 200!
חכו חכו, אני בטוח שדוד ודני לא רק שלא יצליחו, אלא שגם בטעות יגרמו לזה שרות וארי יהיו ביחד.
&nbsp
רגע רגע... זאת נועה פילטר?! פאק... אגב, מי משחקת את רות? ואגב, שמתם לב ששמו לה נקודת חן קטנה על הסנטר? לתמר קינן יש אחת. רמז יפה.
&nbsp
הן מקימות אוהל לצלילי "TWO PRINCESS", ואני רק חושב על הקומדי סטור. אני ילד ניינטיז. מי משחק את ארי הצעיר? תסתכלו על המבטים של פילטר... אגב, למה הם לא נתנו גם לה להגיד שקוראים לה רות? או שהם סומכים שנהיה חכמים מספיק ונזהה את נקודת החן? פלאשבק ארוך וממש יפה. אני דווקא בעד המסע בזמן.
&nbsp
אז ככה, את רות הצעירה משחקת שירה מסט- שכמו שחשבתי, היא שיחקה ב"אחרי הצלצול", אז אני עדיין מזהה שחקנים. והיא גם מהפרסומת של מילקי? את ארי משחק אופק אהרוני.
&nbsp
איכשהו, השיחה בין רונה ודורי הזכירה לי שדורי האשים אותה בזמנו בפגיעה ביולי, ואז רונה אמרה שאם הוא חושב שלא אכפת לה ממנו, אז למה הוא טוען שהיא מנסה לגנוב אותו מיולי? דורי הגיב לה בזה שהיא רעה. מזכיר קצת. ודורי לא מודה במה שלא עשה מזכיר קצת את דפני, שהודתה במה שרונה עשתה. כל מיני דברים קטנים ודי טובים, שדי נראה לי שעוברים מעל כולם.
&nbsp
וואו, דוד, אם ארמונד הביא לך מישהו שערך את הוידיאו... אז הוא עשה חרא עבודה. "להרוג חזרה זאת הדרך". בטח. אבל איך דוד הכניס את דני לבונקר? רגע, הדגל הזה מאחורי דני, זאת תמונה של יונתן? דוד השתיל? פאק, הוא ממש השתיל דברים כדי להראות כאילו יונתן הוא דיקטטור קטן. רגע, התאריך הוא ה-26 באוגוסט? איך? הם עלולים לגלוש עם המחנה לספטמבר... איכשהו, אני חושב שמכונת הזמן דווקא תפגע בדוד בסוף.
&nbsp
יולי כזאת הזויה. לרגע זה נראה כאילו היא מתכננת וזוממת, אבל היא לא, היא פועלת למטרה טובה. וכל הקטע הזה עם הלעג לכתב יד... ונעץ בתחת...
&nbsp
איזו סצנה מוזרה בין ארי ויונתן. אב ובנו שבקושי מבלים ביחד.
&nbsp
הוגו מכסח הרקולסים בשחמט. "הוגו איז דה מן, אז לך תתאמן!". הוגו מסכן, הוא לא יודע שבגללו היו אס בי הלך. הוגו תמיד יסמוך על הפיזיקה.
&nbsp
ליעם, אתה טמבל... מה, שרון לא מבינה על מי הוא מדבר? כאן ליעם מתנהג כמו יולי, שרצתה שיעוף מגאליס לפני שנה. מה קובי קשור?! ליעם, אתה טמבל.
&nbsp
איך דני יכולה להאמין לדוד?
&nbsp
דוד וארי. זאת סצנה מעניינת. זה כזה הזוי להקשיב למה שארי דיבר עם רות. אתם יכולים להגיד לי איפה יש שני אנשים כאלה, שחושבים על תרבויות עתיקות?
&nbsp
מה הוגו עושה? אוי, דורי... אבל יפה, הוגו. נשמע דבילי כשהוא אומר "הקיר הזה", לא לנו! יפה, חברים. עכשיו לכו עם זה ליולי. רגע, דורי עוד לובש את החזייה?
&nbsp
מי עשה את העוגה, שרון? ערוץ הילדים? ולמה נינה שם? טוב, שרון ורועי דבילים... איכס, הצל שלהם.
&nbsp
ו... דוד הגיע.
&nbsp
פרק 200, וקיבלנו את החזרה בזמן. נחמד.

היי, שכחתי לשאול
איפה דידה ואדם?
&nbsp
אני מבין שהם לא הופיעו בכל העונות, אבל עדי היא דמות חשובה!
&nbsp
ואדם, החומר המשלשל שלו הטיל צל על כל הסדרה!
&nbsp
למה לא הופיעו?

עוד ירכזו את הפרקים שלהם...
יש להם את הסיפור עם הכי פחות תהפוכות, באופן יחסי כמובן. אבל גם אצלם לא חסר... עוד נחזור למתיקות הזאת. (מתיקות פרט לנוכחותו הלא קשורה של אדם ביניהם, כמובן)

הוגו נחלץ עכשיו לעזרתו של אהוב ליבו, ועוד יחזור למערכונים והכל...

וואלה, לא שמתי לב לנקודת חן. פשוט תיארתי לעצמי שזו רות.
זה כנראה מהדברים האלה שאני מצליחה לקלוט רק בצפייה חוזרת, כמו עוד פאשלה שהייתה להם בפרק הקודם. כשהנחש נכנס לראשונה בפרק וניגש לארי, הוא מגיע נטול הכובע, ותוך כדי השיחה שלהם הוא פתאום מופיע עליו, ושוב אין, ושוב יש. הזויים לגמרי אלה.
אני חושדת שהם הוסיפו את זה בעריכה או משהו. אין לי הסבר אחר. כנראה הבינו כמה מטופש זה נראה עליו, אם לא מספיק הלבוש.
בטוח יש פאשלות שמשום מה פספסנו. יש להם לפחות אחת בכל פרק.

לשחקנית שמשחקת את רות הצעירה קוראים סיון מסט, לא שירה. מי שצפה ב"ראש גדול", ודאי זיהה אותה מיד (שם גם קראו לה סיון), כמו בהופעה שהיא נתנה בעונה השנייה של "בני ערובה", אותה אני עוד חייבת להשלים במלואה. ואכן, היא גם מהפרסומות האחרונות למילקי. ארי הצעיר לא מוכר לי. לגבי הנועה הזאת, תיארתי לעצמי שלא יהיה לה תפקיד משמעותי במיוחד, לפחות לפי איך שזה נראה.

ובדיוק! הקומדי סטור, כמובן. למרות שהיום זה הרבה פחות מצחיק מאז.

איכס הצל שלהם, ולא פחות איכס שליעם אשכרה נישק אותה. ממש קיוויתי שנצליח להימנע מזה עד הסוף. אבל צריך להפגין אהבה, לא?

נכון.
האמת שנתקלתי בסדרה הזאת ממש במקרה, ביוטיוב, לפני איזה שנתיים. רק אז הבנתי שלפני כמה שנים שודרה סדרה מטופשת להפליא (די במובן הטוב של המילה), וכמובן שגם כל החבר'ה לקחו בה חלק: דניאל, תותי, שבאמת כיף שנזכה לראותה בחזרה עם השיער המתולתל שלה, לוקאס, ידין ולירון קורן, הלא הוא עמון, הזכור לטוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
למרות שלא ראיתי אותה...
די מ צחיק אותי לחשוב שבעצם הכרנו גם את דניאל ,תותי ,ידין ועומרי בסדרת דיסני ... למרות שזזה לא משתווה להיכרות שלנו עם חבורת יומני שיותרר בלטו... שם באמת הכרנו כוכבני נוער...

אם יבוא לך, תוכל להשלים את הפרקים ברגע.
כיוון שמדובר בפרקים קצרצרים - דקות ספורות בלבד לכל פרק. ממש ככה. בוא נאמר שאם ממש ישעמם לך, אפשר להריץ כמה מהם.
כן, ברור שאין מה להשוות אותה ל"יומני" ו"כוכב". אלה סדרות של ממש, וזה סיטקום דבילי למדי, שאפשר לצפות בו.

Roei152

Well-known member
מנהל
נועה הזאת
השם שלה הוא מעיין רובין .... היא החלה לפרסם סרטוני יוטיוב מצחיקים על סטיטואויות כמו איך להתלבש לדייט, איך להתנהל בדייט , איך להתנהל בעבודה ,בית ספר וכל זאת תחת שם במה "נועה פילטר "
הערוץ התלהב ממנה והזמין אותה להצטרף אליו ... היא מגישה פינות בתוכניות המנחים ... היא לא מנחה , אבל מגישה פינות שלרוב הן קומיות ...
התפקיד של "נדחפים" היה יותר גדול.... אבל לכי תדעי ... אולי התפקיד שלה יהיה יותר גדול... דויד אולי יחטווף אותהה או משהו
אגב השחקן שמשחק את ארי מזכיר לי מישהו ואני לא מצליח להזיכר מי ?

כן, אני יודעת.
למרות שמעולם לא עניין אותי לצפות בסרטונים שלה. כבר דיברתי על העובדה שהערוץ מתלהב מכל "כוכבני הרשת" והריאליטי למיניהם, כמו עם שגיא והביטבוקס שלו.

טוב, מורטון באמת נעלם כלא היה. גם ניקה כמעט ולא נראית בינתיים, ומה נסגר עם ספקטור. אני ממש מקווה שזה לא יתהפך בחזרה לכיוונו. אך ורק דוד.

השערה מזעזעת על נועה פילטר!
תחזיקו חזק, אבל מישהו העלה השערה שהיא לא כזאת מופרכת.
&nbsp
תרדו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp