גאליס 6-שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
אמממ
כפי שאתה רואה העברתי את התגובה שלך לשרשור המרוכז של הפרק.
בבקשה לשרשר דעות לשרשורים מרוכזים לסדרות יומיות
תודה...
גם הוגו לא בובה על חוטים... שיסלח לעדי כ"כ מהר....
דורי ועדי עושים את אותה טעות ..

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 6-שבוע 2 צפייה מהנה ודיון פורה!!!

שיר m

Well-known member

"חברה זה זמני, אקסית זה לנצח"

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תדאגי ....
כמו שאומרים " אי אפשר לעצור אהבת אמת, אפשר רק לעכב אותה קצת.." זה יקרה לגבי עדי והוגו .. מה שמוזר לי זה שמאז תחילת העונה התעלמו לגמרי מהחברה איתה הוגו יצא מהעונה הקודמת-גילי... מספרים לעדי עד כמה הוגו היה אומלל שזרקה אותו ,לא מספרים לה שגם הוא המשיך הלאה.....

שיר m

Well-known member
צודק
לא הזכירו במילה אחת את גילי וזה ממש מעצבן.
&nbsp
(בלי קשר, דורי לא היה צריך להגיד לעדי שהוגו עשה את עצמו מדבר איתה...)

Roei152

Well-known member
מנהל
למה?
למחר...
זה עוד יותר מוכיח לעדי כמה הוגו אוהב אותה ....
מחר נדע סופית מה קרה עם גילי....

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב איך שרועי התנהג....
זאת פעם ראושנה שאדם מבוגר נגרר למחלמות קבבוצת ותיקים VS חדשים..
אגב הפרק אנחנו לאט לאט בונים את העליצללות
עלילת עדי והוגו , שוב יצטרף אליה דורי .... הפעם מתוך כוונה טובה.... רונה כרגע יותר מתמקדת בעלילה עם אבא שלה... שעוד לא ממש ברור מה היא...
עלילת ליעם ויולי .. הפעם מצטרפים אליהם דויד ושרו...
עליללת יונתןן ודני אנחנו יודעים בינתיים שאנחל בונני (ארמונד) ממוביל אותה לכיוון הרצוי... מציאת ההרפתקה הבאה ...

ובכן
מי אלו האנשים שבבור?!

חשבתי בהתחלה "אה, גרסה קופצנית לשיר של גאליס..." ואז ליעם נכנס עם "אנחנו מאמינים בני מאמינים"... ואז הוא מסתכל על הרקולס, המסכנים מאוד.

לא זכור לי שדורי היה כזה קנאי... זה חבר טוב שלו, הוא לא אמור להיות כזה קנאי. היי, אבא של רונה. מעניין. מה קורה שם?

יונתן עם חולצה של הרמונ'ס... יפתח היה גאה. בכל זאת, יונתן עומד לקנא בדני בהמשך העונה, כי דני הופכת למיועדת והוא... נשאר שם.

וואו, הוגו פגוע. ממש. אבל לפחות דורי ואדם בסדר. "זיקוקים! על הניצוד של עתידים, זיקוקים"... אוי, ברכה העז? מה איתה? אבל לפחות ליעם הוא לא מר "חומר משלשל"...

מה קרה הם מתחילים ללמד היסטוריה? בעיני סבבה, אבל מוזר.

ליעם קוטף פרח מאדנית לא נראה לי טוב. לא יודע איך לאכול את רועי ואיתן... ואמרתי שאקדחי זיקוקים זה רעיון רע. מי המדריכה של עתידים?

גדול, עדי שומעת את השיר שהוגו שר לה... מה הוגו עושה? מה הוא כותב?

מה יש ליולי נגד דוד? זה הרבה יותר עמוק מסתם ליעם. ובכלל, יולי קצת מגזימה עם כל הקטע הזה.

ליעם ושרון מאוחדים נגד רועי.

קצת מוזר לי שגם עדי סלחה לרונה, אני מזכיר לכם מי הופללה על העניין הזה... רונה ודורי במצב מוזר.

אולי במורס!
ועדי במבט הכי מוזר שיש. הפכה לחנונית הארדקור.

החשיפה הכי מוזרה שיש: שזה אבא של רונה. ברור שזה האבא של רונה, כולנו יודעים את זה מאז... אולי... שהכריזו שערן חוזר לגאליס!

"הוגו שב"... אוי, לא... אל תמחזרו... רק שהפעם הם עושים משחקי הרעב. אבל זה שיר קצת הזוי... זה כאילו... "הוגו, אתה הזוי, אתה מוזר, אני אוהבת אותך". וזה נכון והכל... והוגו ממש ממש פגוע. זה נורא.

ברור שישאירו אותם בפנים.

פרק עצוב מאוד, זוגות מתפרקים כאילו אין מחר.

Roei152

Well-known member
מנהל
הזכרת לי משהו....
הצעקה של יולי על דוויד "אל תתחצף למי שמאכיל אותך" לא היתה במקום .... יולי לא מאכילה את דויד ולא אחראית על הצרכים שלו... יולי היא רק מנהלת הפעילות... ודואגת להיות שם בשביל הצוות והיא יכולה להחליט על הפעילות עצמה ....אם כבר ארי אחראי עליו.... בתור מנהל גאליס....
ולגבי דני שהופכת למיועדת ... אי אפשר להסייק שהיא הוופכת למיועדת , היא יותר זאת שהעונה רוצה לגלות מה קורה סביבם ... זה כן.....

היא לא אמרה את זה
היא אמרה "אתה ישן אצלי במחנה".
&nbsp
וזה נכון. כי אין לו איפה לישון.
&nbsp
אבל הבעיה הייתה עם "אצלי במחנה" כי... טוב... זה לא שלה!
&nbsp
ובנוגע לדני: יונתן אמר שהם רוצים אותו, שהיער קורא לו- וכל פעם היא לא הרגישה בסדר, וטענה שהם צעקו את השם שלה ולא את שלו.
&nbsp
דני רוצה ללמוד מה התפקיד שלה. והאמת? הפעם נראה כאילו היא המיועדת. והיא זאת שתמצא דברים.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה אותו רעיון
דויד אין לו קורת גג ... לפחות לפי מה שאנחנו יודעים כי יכול להיות שיש לו דודים /סבים/קרובי משפחה יולי תופסת בעלות על נתינת החסות לו כאילו בזכותה יש לו איפה לישון ולאכול.... וזה לא נכון ארי הוא שאחראי על העניינים האלו גם אם דויד לא משלם לו זה עניין שלו ושל ארי לא שלה...
דני לא מתחוכמת כמו יונתן ... אני בספק לגבי זה ... שהיא תמצא את הנתיבים...
כן היא יותר רגישה העונה .. והיא יותר קשובה לקריאות אבל ברגע שיחליטו להכנע לקריאות.. שארמנוד (אנחל ) שולח לה יונתן שוב יתפוס את עמדת המוביל....

ובעצם
זה עדיין היום הראשון, אם אני לא טועה.
&nbsp
כך שהוא אפילו לא ישן אצלה במחנה, אלא סתם נמצא שם.
&nbsp
דני לא מתוחכמת כמו יונתן? בוודאי שהיא כן, היא גם זאת שמזהה בדרך כלל מי בוגד. היא מתוחכמת כמוהו אם לא יותר.

יאללה אנחל!
אז אני אתחיל דווקא מהסוף.
באמת תהיתי מתי נראה אותו שוב, בקונסטלציה שתוביל אותם שוב אל עורך דין.
מהלך יפה. אז הוא אשכרה עקב אחריהם עד למקסיקו?
אבל אני, מן הסתם, לא ממהרת להסיק מסקנות ולהיות בטוחה שהוא למעשה רע. הרי כבר היינו בסיפור כזה בעונה הקודמת...
הלוואי שהוא באמת רע. כלומר, ידוע כמובן שהנבל יהיה ספקטור הזה, אבל אני תמיד שמחה לעוד כמה בחבורה.

אבל לא לגמרי הבנתי מה שכתבת לגביו, רועי - מה הכוונה שהוא זה שמוביל או גורר את דני להמשך החיפוש העצמי? הרי זו רק גיחה ראשונה שלו בהקשר של המחנה, וגם מה באמת היה הקטע של ה"עבודות בכביש"? רצון להסתיר מה באמת מתרחש שם באזור?

נעבור לזוג המתוק לשעבר - אז אתה מבין, רועי? זה הקונפליקט שלהם. הכי פשוט שיש, רק לכאורה כמובן. וכן, גם אני ראיתי שהם הגיבו בפייסבוק לכמה גולשים שתוהים בדיוק כמוך מה עלה בגורלה של גילי... אז, כאמור, היום נגלה ונוכל לסגור את הפינה הזאת ולהמשיך הלאה.
העדי הזאת מתוקה ממש, עם כל הקיטשיות שבמחוות ההתנצלות שהיא עשתה לו. נו, כמו רוב הסיפור שלהם. אבל כן, מאחורי כל החזות ההומוריסטית, נמצא הוגו רגיש ופגוע מאוד... אבל לא נורא, תנו חיוך - כי הכל לטובה! כמו שאומרים.

אבל אני אגיד לך מה אני חוששת שיקרה - אני חוששת שיקרה מה ששיערת, והיא ודורי אשכרה יהיו ביחד מתישהו !!! כאילו, את זה הסקת רק על סמך הפוסטר ?! וואו. לא יודעת, נראה לי היוזמה הזאת של לקיחת הפתק, דווקא מצידו של דורי (למרות שהוגו חבר שלו), אמור לזרוק לנו רמז... אם תרחיש כזה באמת אמיתי, אז עדי, כמו החשש של הוגו, תחזור שוב על טעותה ותהיה שוב עם בחור אחר.

המשך...
אחלה של בחור, דוד. תגידו, לצאת מה"פרנואידיות" שלי לרגע ולא לחשוד בו וכאלה?
הרוויח ביושר את הקבלה היפה שלו כחניך לכל דבר.

טוב, שרון קרציה רצינית. נטפלת אליו עוד מהרגע הראשון. חביבתי, את הרכבת שלך פספסת כבר מזמן... אבל טוב, לא ממש יעזור לי, אז נחכה להמשך איתם...

עדיין ממש מוזר לי לראות את רום (איתן) בדמות הזאת. ציפיתי לכיוון אחר לגמרי, אבל טוב, פה הוא משחזר לא מעט ממורן של חסמב"ה. ליעם הוא איגי מס' 2 בשבילו.

שיר m

Well-known member
העבודות עצמן לא משמעותיות
הכוונה היתה להחזיר אותם למחנה.
(רק שהנהג מונית ייאלץ לישון במחנה אם אין לו דרך לצאת
)
&nbsp
באמת בקטע הזה של הפתק גם אני חשבתי שאולי הם יהיו ביחד... אבל לא אחרי הוגו, בבקשה לא לשבור לו שוב את הלב...

למעלה