ובכן
מי אלו האנשים שבבור?!
חשבתי בהתחלה "אה, גרסה קופצנית לשיר של גאליס..." ואז ליעם נכנס עם "אנחנו מאמינים בני מאמינים"... ואז הוא מסתכל על הרקולס, המסכנים מאוד.
לא זכור לי שדורי היה כזה קנאי... זה חבר טוב שלו, הוא לא אמור להיות כזה קנאי. היי, אבא של רונה. מעניין. מה קורה שם?
יונתן עם חולצה של הרמונ'ס... יפתח היה גאה. בכל זאת, יונתן עומד לקנא בדני בהמשך העונה, כי דני הופכת למיועדת והוא... נשאר שם.
וואו, הוגו פגוע. ממש. אבל לפחות דורי ואדם בסדר. "זיקוקים! על הניצוד של עתידים, זיקוקים"... אוי, ברכה העז? מה איתה? אבל לפחות ליעם הוא לא מר "חומר משלשל"...
מה קרה הם מתחילים ללמד היסטוריה? בעיני סבבה, אבל מוזר.
ליעם קוטף פרח מאדנית לא נראה לי טוב. לא יודע איך לאכול את רועי ואיתן... ואמרתי שאקדחי זיקוקים זה רעיון רע. מי המדריכה של עתידים?
גדול, עדי שומעת את השיר שהוגו שר לה... מה הוגו עושה? מה הוא כותב?
מה יש ליולי נגד דוד? זה הרבה יותר עמוק מסתם ליעם. ובכלל, יולי קצת מגזימה עם כל הקטע הזה.
ליעם ושרון מאוחדים נגד רועי.
קצת מוזר לי שגם עדי סלחה לרונה, אני מזכיר לכם מי הופללה על העניין הזה... רונה ודורי במצב מוזר.
אולי במורס!
ועדי במבט הכי מוזר שיש. הפכה לחנונית הארדקור.
החשיפה הכי מוזרה שיש: שזה אבא של רונה. ברור שזה האבא של רונה, כולנו יודעים את זה מאז... אולי... שהכריזו שערן חוזר לגאליס!
"הוגו שב"... אוי, לא... אל תמחזרו... רק שהפעם הם עושים משחקי הרעב. אבל זה שיר קצת הזוי... זה כאילו... "הוגו, אתה הזוי, אתה מוזר, אני אוהבת אותך". וזה נכון והכל... והוגו ממש ממש פגוע. זה נורא.
ברור שישאירו אותם בפנים.
פרק עצוב מאוד, זוגות מתפרקים כאילו אין מחר.