גאליס 5-שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
בשמחה אענה לך על השאלות הללו....
א. תהיה עוד עונה של גאליס מרוב שערץ הילדים התהפך אין לי מושג אם זו -עונה רביעית במושגים העלליתיים או ששזה השליש האחרון של הענה השלישית...
ב. מועדון החנונים 2 עוד לא צולם לפי ידיעתי ... התקופה הקרובה הולכת להיותץ עמוסה במיוחד עבור שחקני הסדרה -יון כרגע בחו"ל לצילומי גוולסטאר , שחקני גאליס (בעיקר אליאנה ואין לי מושג אם גם נווה ) צריכים להתכונן לצילום סרט שני ... ושיר במקביל צריכה לצלם את שבט צוצלת 2 ואתהמחצית השניה של החממה 3 ככה שיכול להיות שיצלמו את מועדון החנונים רק ביוני יולי....
ג סוסי פרא כבר התחילה להתכונן לעלליה לאויר בפיסבוק... אך לפי השערתי תעלה לקראת סוף גאליס....

שיר m

Well-known member
ברוך הבא אורן:)
אני דווקא אוהבת את העונה הזאת הכי...
&nbsp
ואתה צודק, מעצבן שמתעלמים מההורים שלו.

לא נעים לי לומר...
אבל ממש נגעלתי מלראות אותם מתנשקים!
אין מה לעשות - עומר משחק כל כך טוב את הדמות והדמות היא אנוכית, גועלית, חוצפנית וחסרת כל רסן או מצפון אנושי, ובנוסף לכל הוא פשוט מנצל אותה וממש כמו שאודי אמר לו היום - "מאיה היא צעצוע בשבילך".
על הקטע הזה שהוא סוחט את אודי המסכן לגבי מאיה יש, לכאורה, מניע לפחות מבחינתו, בגלל כל העניין עם אבא שלו שיש לו משפחה מהצד, וזה לא שחלילה זה מצדיק לעשות דבר כזה לבנאדם אבל נניח שאפשר קצת להבין אותו על זה...
אבל על כל העניין ההתחלתי והמרכזי שזה התאונה, מה עוד אפשר לומר חוץ מפושע חסר מצפון שמסוגל להפליל את החבר הכי טוב שהיה לו ?!
לכן, אני גם ממש מקווה שלפחות מבחינת מסר חינוכי, עם כמה שכל העלילה הזאת בין ארז ואודי לא חינוכית בעליל, לפחות בסוף יהיה זה ארז שפשוט יתוודה ויסגיר את עצמו... זה הסוף המתבקש לסיפור שלהם, ואולי זה יהיה דווקא אבא שלו (אקי אבני) שאמור להופיע קצת , שיעשה לו את ה" סוויץ' " הזה...

מאיה פשוט תמימה ומבולבלת...
בתת מודע שלה היא ככה אבל על פניו - כלפי חוץ זה נראה קצת אחרת... ארז מזבל לה את השכל בלי סוף.
עם כל התכונות החלשות של אודי, לפחות שמחתי היום על איך שהוא דיבר אל ארז, בלי להמשיך להתחנחן אלא כמו שמגיע לו, גם אם במעשים הוא עוד לא ממש "שם" ולא יכול לעשות משהו, לפחות לא כרגע...
ולגבי כלא, זה אכן מה שיקרה.

שיר m

Well-known member

מירוסבן

New member

אודי ומאיה היו הזוג הכי יציב בעונה שעברה...
לא משנה כמה פעמים הם רבו הם תמיד חזרו ולולא ארז היה די משעמם והם בכלל לא היו נפרדים
&nbsp
לגבי ה"כלי משחק"
ארז ניצל את מאיה כדי לסחוט את אודי. כשהיא סיפרה לו שהיה מישהו ששבר לה את הלב והוא הבטיח שהוא לא ייתן לאף אחד לפגוע בה היא הפכה להיות נקודת חולשה שלו וארז ניצל את זה..
אבל לא נכון לומר שהיא "צעצוע שהם מעבירים בינהם"

שיר m

Well-known member
עוד עונה לשבט צוצלת?! זה אמיתי?
מי אישר את הדבר המטומטם הזה?
&nbsp
(אבל אני חולה על שניקי ורוותי
)

לחלוטין
זה היה גועל אחד גדול הנשיקה שלהם. אפילו בפעם הקודמת שהייתה נשיקה אינטרסנטית (נטלי-ליעם) זה לא היה מגעיל.
&nbsp
אגב, מה שהכי הטריד אותי בארז זה שהוא היה במופע של גאליס. זה פשוט... לא היה נכון. ממש לא. הוא הגיע והם הציגו אותו כחבר'מן כזה, והיי, אולי הוא ומאיה יצליחו בסוף... הם התעלמו מהעובדה הפשוטה שהדמות שלו היא של שקרן וכמעט רוצח של החברה הכי טובה שלו. טיפוס רע.

מירוסבן

New member
אני לא חושב שארז יסגיר את עצמו
האגו שלו לא ייתן לו
&nbsp
לדעתי אחרי שהסיפור כולו יהיה עמוק בבוץ תתגלה ראייה חדשה שתצביע על ארז ואז הכל יתהפך
&nbsp

מירוסבן

New member
אודי אמר לה בשיחה שהוא דואג לה ושהוא מתחנן בפניה שתתרחק מארז כי הוא יפגע בה
ההבעה שלה אחרי זה הייתה של לעשות לו דווקא
היא אולי תמימה אבל היא גם הצטיירה כבחורה מאד חכמה, אז ההשערה שלי היא שבגלל שהיא לא מבינה למה הם משקרים לה כל הזמן (והצטבר שם הר של שקרים) זה הפוך על הפוך והיא די בוחנת את שניהם...
כנ״ל לגבי ארז,בתכל׳ס אין שם איזה סיפור אהבה
הכל אינטרסים

כן, לגמרי...
אני עדיין בהלם איך עומר מצליח לשחק דמות כל כך שונה והפוכה למתוק והקורע הזה שהוא היה בהתחלה שלו, באליפים אם יצא לך לראות.
טוב, כנראה ככה זה כשגם מתבגרים תוך כדי...
לגבי המופע , ממה שאני מבינה העלילות שלהם שם הן תמיד לא ממש קשורות למה שקורה עם הדמויות בסדרה אלא כאילו דמויות בסיפור אחר לגמרי, אני מניחה שגם בשכונה זה יהיה ככה... והם לקחו אותו השנה למופע כי זה בכל זאת עומר, אליל הבנות - רק רווח בשבילם

אני כמובן לא יודעת אם זה יקרה...
אבל זה בהחלט מה שהייתי רוצה שיקרה, בכל אופן.
זה פשוט מתבקש אחרי כל העלילה הרעה הזאת ביניהם - להבדיל, זה כבר קרה לאלכס בעונה הקודמת , ואפילו לסיימון "נפל האסימון" ממש בדקה ה-90... אמנם נטלי רואס, למשל, היא רעה שיוצאת מן הכלל כאן, בגלל שגורלה הרי ידוע לכולנו אבל מי יודע , תיאורטית, אם היו משאירים אותה, אולי אפילו אחת כזאת הייתה "חוזרת בתשובה"...
בכל אופן, כמו שכבר אמרתי, חייבת להיות איזושהי משמעות והשלכות עליו עם זה שאבא שלו יופיע בהמשך...

אני ממש מסכימה עם מה שכתבת

כי היא באמת לא טיפשה ולעיתים זה לא ממש מסתדר לי הגיונית עם זה שיש בה גם לא מעט תמימות לגבי כל השקרים שארז מאכיל אותה...

שיר m

Well-known member
זה מה שעושה שחקן לשחקן טוב...
כשהוא משחק בצורה אמינה כל כך שני אנשים שונים...

באמת יפה לו
הנה ההוכחה שאפשר להיות מוכשר לאו דווקא אם למדת משחק...
למרות שאני כמובן לא נגד התמקצעות בתחום אלא להפך

למעלה