גאליוסי

גאליוסי

זה פרק טוב!

למה? כי הפרק הזה הוא הפרק שרשמית מגיע לנקודה שממנה הפסקתי לכתוב את הגרסה השלישית!

בגרסה הראשונה הגעתי לפרק שלושים ומשהו... אבל היא מאוד שונה מהגרסה הזאת. אז זה חשוב מאוד!

התכנית להשתלטות על המחנה מתקרבת לרגע האמת. המשימה השנייה של המחנה מתחילה. נטלי מרגישה שהיא עומדת להתפרק, ויולי מקבלת שיחה שמערערת אותה לגמרי. קינגו ואנזו חושפים את ההיסטוריה שלהם ואת התכנית שלהם.

קריאה נעימה, רועי! וכל השאר, אם יש כאלה!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק ראשון מתוך 3 שלא קראתי עדייין ..
מוזר לי קצת לחזור גם לגאליס בגרסה שונה , לאחר כ"כ הרבה זמן שהתעסקנו בחממה , אני יודע שבגאליס זה שונה , אותם הדמויות , אמורים לדמיין את אותם השחקנים , אבל פתאום עולות לי אריאל מורטמן כדני , ג'יסיקה אמלי כנינה
תזכיר לי רק מה גדי החליט?
הולך להיות משולש דפני -יוני- נטלי ? הידידה הטובה שמבינה שהיא מאוהבת שהיא רואה את הבחור תפוס?
סתומה ? זה השם של שקד אגוזי אצל יולי ? תכלת ... ולמה יולי מסתירה מליעם את השיחות איתה?
סוף סוף יונתן!!!
מהו הסיפור המיתוסי ? ואיפה דני משתלבת בסיפור הזה?
&nbsp
פרק מדההים...

יש, קראת...

וואלה, גם אני ברמה של גיורא. רגע, בעצם אני יותר טוב ממנו, כי אני לא מבטל עונות ככה סתם.
&nbsp
גדי דנצינגר- החליט להעביר את עדי איתו לבוסטון לנהל מסעדה.
&nbsp
לא הולך להיות משולש. אני מקווה שלא! תמיד חשבתי על זה אבל לא.
&nbsp
יולי מאוד לא רוצה לקשר את ליעם לנושא הזה של הדוגמנות, היא לא רוצה לזכור שהיא בכלל באה לשם. אגב, אני המצאתי את הקטע שהן קוראות אחת לשנייה "סתומה" לפני שהכרתי את תכלת. האפסה.
&nbsp
סיפור מיתוסי נהדר, דני תשתלב.

למעלה