גרסת הבמאי
טוב, אז אלמוגי מכריז שהוא עומד להקים מפלגה ולהתמודד כחוק בבחירות (לגנץ אין כלום עליו). למה? ככה, זאת הדרך היחידה שהעלילה הזאת יכלה להיפתר. שהוא ינסה להתמודד ולשנות. שזה כמובן יהיה קשה מאוד... תנו ניחוש אחד מי הילדה שאלמוגי דיבר איתה. תודה, נינה, ששוב עזרת...

טוב, העלילה מגיעה ליישורת האחרונה... דני קצת יותר רגועה, ליעם הרבה יותר עצבני. אולי בגאליוסי 5 הוא יציל כוכב לכת מקביל... זה מסתיים.

דפני ואדם צופים, זה מעניין. אה... ורד... התגעגענו. אדם ואבא שלו. עצוב.

אלכס עצמו מתכווץ מוורד. טוב. נינה שואלת שאלה משמעותית, שאלה שאין לה תשובה. והפעם הראשונה שאני מתחרט שלא עשיתי עלילה ליולי, עלילה על אבא שלה... לצערי... היום הייתי עושה את זה אחרת. שלושה אנשים עם הורים מסובכים.

מסכן אדם. במצב כל כך קשה. אבל תמיד אפשר לדבר. ולא לשים לדפני חומר משלשל במשקה!

קטע פילר בין יובל ואליה. תזרמו עם זה.

גיא משתגע סופית. אולי הוא עומד להרוג את סלאש סופסוף? כן, הוא מטורף על כל הראש. רגע! מה מצאת, גיא?

תהל, מה קרה? מעניין... מעניין...

רגע... זה יקום אפס? זה? אז... אולי... לא משנה שסלאש ניצל, אולי עכשיו... כל היקומים נהרסים. והעבר והתמימות... בטח שנהרסו.

עם מי יונתן דיבר? טוב, פרידה אחת אחרונה... אז נקווה שזה מצליח. נקווה שהמתמטיקה טועה. יונתן קצת לחוץ... האם הפעם הם יחזרו?

יונתן מסתיר משהו, זה ברור עכשיו. אבל לא משנה, העיקר שליעם חוזר למצבו הרגיל. אבל הוא יכול בכלל לחזור? אולי.

אוקיי, שיחת סיכום אחרונה... אז בסוף אין מנצחים בכלל. או שאולי... אין מפסידים? כן, חוץ מנטלי, אבל היא בסדר עכשיו... מי יחזור להיות מדריך? אוי שיט! שוקרון! והוא מאוד, מאוד עצבני. על די הרבה אנשים במחנה... וזה מאוד רע. זה מפחיד, כמה שהוא כועס. הוא ממש מדבר ברוגע על כמה שהוא יהרוג את כולם. אוי, שוקרון, בנוגע לבקשה הזאת... זמנית לא ניתן לספק את השירות?

נו? נו? נו? כן. זה יקום אפס. גיא... הגעת לזה.

אני חושב שזה הסוף...