גאליוסי 2- פרק 57

גאליוסי 2- פרק 57

אז אנחנו מתחילים גם אנחנו את הסיום! בעוד שמונה ימים, הפרק האחרון מגיע!

והפעם... יכול להיות שגיא...?

אייל אלמוגי לוקח החלטה חשובה, והחבורה יוצאת למשימה האחרונה שלה. שוקרון מחליט לפעול, וגיא מגיע אל הרגע שחיכה לו יותר מכל...

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

טוב, אז אלמוגי מכריז שהוא עומד להקים מפלגה ולהתמודד כחוק בבחירות (לגנץ אין כלום עליו). למה? ככה, זאת הדרך היחידה שהעלילה הזאת יכלה להיפתר. שהוא ינסה להתמודד ולשנות. שזה כמובן יהיה קשה מאוד... תנו ניחוש אחד מי הילדה שאלמוגי דיבר איתה. תודה, נינה, ששוב עזרת...
&nbsp
טוב, העלילה מגיעה ליישורת האחרונה... דני קצת יותר רגועה, ליעם הרבה יותר עצבני. אולי בגאליוסי 5 הוא יציל כוכב לכת מקביל... זה מסתיים.
&nbsp
דפני ואדם צופים, זה מעניין. אה... ורד... התגעגענו. אדם ואבא שלו. עצוב.
&nbsp
אלכס עצמו מתכווץ מוורד. טוב. נינה שואלת שאלה משמעותית, שאלה שאין לה תשובה. והפעם הראשונה שאני מתחרט שלא עשיתי עלילה ליולי, עלילה על אבא שלה... לצערי... היום הייתי עושה את זה אחרת. שלושה אנשים עם הורים מסובכים.
&nbsp
מסכן אדם. במצב כל כך קשה. אבל תמיד אפשר לדבר. ולא לשים לדפני חומר משלשל במשקה!
&nbsp
קטע פילר בין יובל ואליה. תזרמו עם זה.
&nbsp
גיא משתגע סופית. אולי הוא עומד להרוג את סלאש סופסוף? כן, הוא מטורף על כל הראש. רגע! מה מצאת, גיא?
&nbsp
תהל, מה קרה? מעניין... מעניין...
&nbsp
רגע... זה יקום אפס? זה? אז... אולי... לא משנה שסלאש ניצל, אולי עכשיו... כל היקומים נהרסים. והעבר והתמימות... בטח שנהרסו.
&nbsp
עם מי יונתן דיבר? טוב, פרידה אחת אחרונה... אז נקווה שזה מצליח. נקווה שהמתמטיקה טועה. יונתן קצת לחוץ... האם הפעם הם יחזרו?
&nbsp
יונתן מסתיר משהו, זה ברור עכשיו. אבל לא משנה, העיקר שליעם חוזר למצבו הרגיל. אבל הוא יכול בכלל לחזור? אולי.
&nbsp
אוקיי, שיחת סיכום אחרונה... אז בסוף אין מנצחים בכלל. או שאולי... אין מפסידים? כן, חוץ מנטלי, אבל היא בסדר עכשיו... מי יחזור להיות מדריך? אוי שיט! שוקרון! והוא מאוד, מאוד עצבני. על די הרבה אנשים במחנה... וזה מאוד רע. זה מפחיד, כמה שהוא כועס. הוא ממש מדבר ברוגע על כמה שהוא יהרוג את כולם. אוי, שוקרון, בנוגע לבקשה הזאת... זמנית לא ניתן לספק את השירות?
&nbsp
נו? נו? נו? כן. זה יקום אפס. גיא... הגעת לזה.
&nbsp
אני חושב שזה הסוף...

בפרק הבא:

גיא מחייך אל הכפפה. סלאש מסתכל עליו וסשה שמח.
"טוב, קדימה. הגיע הזמן להתחיל בתכנית האחרונה."
"התכנית ה... מה?"
"תכנית אחרונה! קדימה, לקום!"
העובדים מתחילים לקום ולרוץ לעשות משהו. יש הרבה פעילות וסלאש מסתכל על הכול.
&nbsp
ליעם הולך בעצבים בתחנת אוטובוס כשדני ויונתן מסתכלים עליו.
"נו, למה הוא לא מגיע?!"
"ליעם, חכה רגע."
"אין זמן!"
"תירגע. תנשום עמוק. מתי נשמת עמוק בשנה האחרונה בכלל?"
&nbsp
נשמע הקול של ליעם.
"כן. היה אחד שלא הגיע לפגישה איתי. מתברר שחבל, כי הוא השיג עסקה טובה יותר. עם הספקטורים. שוקרון. חבל דווקא..."
שוקרון מסתכל על כולם שקצת נבוכים.
"מה השתתקתם?! איפה יונתן המיועד?!"
"אה... תראה... הוא פשוט... לא פה כרגע."
"לא פה? הוא לא הבן שלך?"
"כן, הוא פשוט... יצא לעשות משהו."
"אתה מחרטט אותי?!"
&nbsp
שוקרון מסתכל על כולם.
"אני החלטתי. עד שיונתן יבוא, כל שעה, החל מעכשיו, אני אהרוג מישהו."

למעלה