גאליוסי 2- פרק 49

גאליוסי 2- פרק 49

והפעם בגאליוסי 2, אנחנו מגיעים לרגע חשוב ביותר בסיפור.

כי מפגש אחד מצופה... הגיע. אבל מחר... מחר זה יסתיים בבום.

נינה אומרת את מה שהיא מרגישה, וליעם, יונתן ודני מתווכחים שוב. יולי מנסה ליצור פיוס, לא בהצלחה רבה, ואילו אדם עדיין מסרב לעזור לדפני.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

כמה חיכיתי לסצנה בין נינה ואלמוגי. מאז שרועי אמר לי שצריך להכיר את אבא של נינה, אז תכננתי את הסיפור הזה. ואלמוגי עדיין לא מוכן להכיר בבת שלו. וזה די דפק את נינה. לכל החיים, זה דפק אותה. אבל בסופו של דבר היא מי שהיא רק בגלל זה. ובסופו של דבר... היא מוכנה לסלוח לאלמוגי.
&nbsp
טוב, גם דני לא מתה יותר מדי על מה שליעם מתכנן לנו פה... אבל מה תעשה מול ליעם? עכשיו ליעם בדרך שלו. האם גיא ייעצר? ומי יעצור אותו?
&nbsp
נינה צריכה מאלמוגי רק דבר אחד. שיזכור שהפעם הוא יכול לעצור את הפגיעה בילדה אחרת. בילדה בגיל של הילדה שלו. אבל אלמוגי עובד עבור הצד השני, אז איך זה יקרה?
&nbsp
אליה במצב מה זה נורא. לאחרונה לא קל לכתוב אותה, היא תמיד מעבירה אצלי עצבים. אבל כולם חושבים שאליה לסבית. אולי זה נכון. טוב, אליה מוכנה לקלל את יובל. אני מאוד חושש.
&nbsp
יונתן מתכנן לעשות משהו בלי שדני יודעת? טוב, הוא כן מתכנן... אבל השאלה היא האם הוא יצליח כאן. והאם בלי ליעם יהיה טוב. הנה, אפילו צוחק על הריבים בין דני ויונתן... איזה מצחיק. יונתן וליעם סתם רבים על משקעים מהעבר. ועבור דני זה בכלל לא משנה... השאלה היא האם זה עומד להצליח עכשיו, כשגיא ממש קרוב...
&nbsp
גיא פשוט נראה מפחיד. הוא מתכנן תכנונים וזה ממש מפחיד. אז מתקרבים יותר ליקום אפס, השאלה היא מתי ימצאו אותו. גיא מתכנן משהו. לא נשמע טוב. נגלה מה זה בפרק הבא.
&nbsp
יובל ואדם. חברים קצת, בעיקר כי הם פחות מעורים במחנה. אולי עדיף הסיוט, באמת... בכל אופן, הנה באה הפסיכולוגית, יולי. והיא באה לעזור. יובל גם מאוהבת בשקד, אני חושב אפילו לזווג ביניהן... לא, נו, לא, שקד של הוגו. אה, של... נו, הבנתם. יולי מזמינה אותה ל... לא.
&nbsp
אוי, מסכן יוני. מסכנה דפני שצריכה להתמודד עם זה שהיא מסתירה ממנו מידע חשוב. עדי מעוצבנת מזה.
&nbsp
אוי, שיט. יופי, יולי. נורא נחמד. לא טוב, יולי, ממש לא. היא רוצה להשלים ביניהן, אבל נראה לי שלא ילך לה.
&nbsp
והנה אלמוגי. הנה הוא מתקשר לאיתן. עורך הדין המלומד צריך עצה אמיתית. מה עושים כשהבת שלך סולחת לך? ואיתן אומר לו- צריך פעם אחת ולתמיד פשוט לשתף פעולה, פשוט לעזור לחניכים. והנה, אלמוגי יוצא לפעולה. זה מתחיל. אנחנו נכנסים לישורת האחרונה.
&nbsp
עדי סופסוף נכנסת לעימות מול אדם. אז זה מעניין. ואדם פשוט לא מוכן, הוא רוצה להישאר חופשי, הוא לא מוכן להמר על כלום... אבל עדי מגלה את האסרטיביות שבה, היא סופסוף מוכנה להילחם על הדבר הזה. עקרונית. וזה אומר שאדם ודפני לא יהיו ביחד.
&nbsp
טוב, יובל גם מתעמתת עם אליה, וזה חשוב. רגע, מה זאת אומרת המקום שלהן? למה אליה מתכוונת? לא יודע... ועכשיו אליה עצבנית.
&nbsp
והנה, שוב, אליה ויולי מתעמתות. אליה ממש עצבנית עכשיו. אליה לא רוצה עצות מעשירים, עשירים יקבלו אותה, אבל ההורים שלה... הפרובינציאליים... אבל עד מתי אליה תרצה שכולם יסבלו כמוה? מתי היא תפסיק לסבול? יולי צודקת, גאליס זה הכי מסובך.
&nbsp
הנה זה מגיע. איתן מצטרף כחניך. ואיתו... אייל אלמוגי. הוא בא לעזור ליוני. האם עורך הדין יצליח לעצור את משה שוקרון? לך תדע...
&nbsp
השיר של היום, שני דברים שחסרים לנו במחנה...

בפרק הבא:

יונתן מכין את התיק שלו. דני נכנסת.
"אז שאני אבין... זה היום? זה קורה היום?"
"כן, דני. היום אנחנו עושים את מה שתכננתי."
"אתה חייב לשתף אותו! אתה רוצה לעצבן אותו? מה יקרה אם הוא יבוא ואנחנו נריב, ואז גיא יהרוג את שניכם? או גרוע יותר!"
"מה יותר גרוע?"
"שליעם יהרוג אותך."
&nbsp
נינה יושבת ליד אלמוגי.
"ממי ירשת את זה?"
"את מה?"
"את היכולת לסלוח ככה. ממני בטוח לא. ממנה בטוח לא, היא אף פעם לא הצטיינה בלסלוח."
"אמרתי לך. זה מה שקורה כשאין לך אבא."
&nbsp
הוגו נעמד מול אדם.
"אתה יודע, גם לי יש קווים אדומים. נמאס לי ממך."
"מה קרה?"
"אתה יודע טוב מאוד מה קרה."
&nbsp
דפני יושבת ליד איתן.
"כשאתה אוהב בן אדם, אתה מוכן לא לשמור על התחת של עצמך. אתה מוכן לצאת ק...קצת מהאזור הזה ולהסתכן בשבילו. כן, גם לעזור למי שנחשב אויב שלך. ובגלל כל הדברים שאתה עשית, פגעת בה ובנו. אז היא לא סולחת."
"אני לא חשבתי... לא ידעתי ש..".
"שמה? שמישהי יושבת בכלא בגללך? ששקד לא אוהבת שמציעים לה נישואין בכאילו?"
"יצאתי כל כך טמבל."
&nbsp
סלאש מסתכל על גיא.
"גיא, מה עשית?"
"הרסתי אותם."
"גיא, מה עשית?!"
"אתה יודע מה משותף לך ולהם?"
"מה?"
"שגם הם לא יבינו."

למעלה