גרסת הבמאי
כמה חיכיתי לסצנה בין נינה ואלמוגי. מאז שרועי אמר לי שצריך להכיר את אבא של נינה, אז תכננתי את הסיפור הזה. ואלמוגי עדיין לא מוכן להכיר בבת שלו. וזה די דפק את נינה. לכל החיים, זה דפק אותה. אבל בסופו של דבר היא מי שהיא רק בגלל זה. ובסופו של דבר... היא מוכנה לסלוח לאלמוגי.

טוב, גם דני לא מתה יותר מדי על מה שליעם מתכנן לנו פה... אבל מה תעשה מול ליעם? עכשיו ליעם בדרך שלו. האם גיא ייעצר? ומי יעצור אותו?

נינה צריכה מאלמוגי רק דבר אחד. שיזכור שהפעם הוא יכול לעצור את הפגיעה בילדה אחרת. בילדה בגיל של הילדה שלו. אבל אלמוגי עובד עבור הצד השני, אז איך זה יקרה?

אליה במצב מה זה נורא. לאחרונה לא קל לכתוב אותה, היא תמיד מעבירה אצלי עצבים. אבל כולם חושבים שאליה לסבית. אולי זה נכון. טוב, אליה מוכנה לקלל את יובל. אני מאוד חושש.

יונתן מתכנן לעשות משהו בלי שדני יודעת? טוב, הוא כן מתכנן... אבל השאלה היא האם הוא יצליח כאן. והאם בלי ליעם יהיה טוב. הנה, אפילו צוחק על הריבים בין דני ויונתן... איזה מצחיק. יונתן וליעם סתם רבים על משקעים מהעבר. ועבור דני זה בכלל לא משנה... השאלה היא האם זה עומד להצליח עכשיו, כשגיא ממש קרוב...

גיא פשוט נראה מפחיד. הוא מתכנן תכנונים וזה ממש מפחיד. אז מתקרבים יותר ליקום אפס, השאלה היא מתי ימצאו אותו. גיא מתכנן משהו. לא נשמע טוב. נגלה מה זה בפרק הבא.

יובל ואדם. חברים קצת, בעיקר כי הם פחות מעורים במחנה. אולי עדיף הסיוט, באמת... בכל אופן, הנה באה הפסיכולוגית, יולי. והיא באה לעזור. יובל גם מאוהבת בשקד, אני חושב אפילו לזווג ביניהן... לא, נו, לא, שקד של הוגו. אה, של... נו, הבנתם. יולי מזמינה אותה ל... לא.

אוי, מסכן יוני. מסכנה דפני שצריכה להתמודד עם זה שהיא מסתירה ממנו מידע חשוב. עדי מעוצבנת מזה.

אוי, שיט. יופי, יולי. נורא נחמד. לא טוב, יולי, ממש לא. היא רוצה להשלים ביניהן, אבל נראה לי שלא ילך לה.

והנה אלמוגי. הנה הוא מתקשר לאיתן. עורך הדין המלומד צריך עצה אמיתית. מה עושים כשהבת שלך סולחת לך? ואיתן אומר לו- צריך פעם אחת ולתמיד פשוט לשתף פעולה, פשוט לעזור לחניכים. והנה, אלמוגי יוצא לפעולה. זה מתחיל. אנחנו נכנסים לישורת האחרונה.

עדי סופסוף נכנסת לעימות מול אדם. אז זה מעניין. ואדם פשוט לא מוכן, הוא רוצה להישאר חופשי, הוא לא מוכן להמר על כלום... אבל עדי מגלה את האסרטיביות שבה, היא סופסוף מוכנה להילחם על הדבר הזה. עקרונית. וזה אומר שאדם ודפני לא יהיו ביחד.

טוב, יובל גם מתעמתת עם אליה, וזה חשוב. רגע, מה זאת אומרת המקום שלהן? למה אליה מתכוונת? לא יודע... ועכשיו אליה עצבנית.

והנה, שוב, אליה ויולי מתעמתות. אליה ממש עצבנית עכשיו. אליה לא רוצה עצות מעשירים, עשירים יקבלו אותה, אבל ההורים שלה... הפרובינציאליים... אבל עד מתי אליה תרצה שכולם יסבלו כמוה? מתי היא תפסיק לסבול? יולי צודקת, גאליס זה הכי מסובך.

הנה זה מגיע. איתן מצטרף כחניך. ואיתו... אייל אלמוגי. הוא בא לעזור ליוני. האם עורך הדין יצליח לעצור את משה שוקרון? לך תדע...

השיר של היום, שני דברים שחסרים לנו במחנה...