גאליוסי 2- פרק 44

גאליוסי 2- פרק 44

בשבוע הבא תהיה גם הפתעה קטנה לקראת הפרקים.

אבל קודם כל, הפרק של השבוע. אני כן מבטיח שפרק 45 יהיה חתיכת פרק.

ליעם מחליט החלטה שמסכנת את כל התכנית של יונתן. איתן המום ממה שהוא רואה, ועדי מגיבה בצורה מפתיעה. יוני מנסה למלא את ההבטחה שלו.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

כן, היה לי קשה לכתוב את עמון לבד. בכלל, סצנות לבד זה הכי קשה בעולם. יש לך דמות אחת שמדברת! אבל רציתי שעמון יהזה את אבא שלו והוא היה צריך לשתות בשביל זה.
&nbsp
שקד והוגו. לא בדיוק הזוג הכי טבעי בעולם אבל זה עובד. וכל השאר מוכנים לזרום עם הקטע הזה, לגמרי. כולם. טוב, יובל קצת פחות כי היא ממש בקטע של שקד, אבל כל השאר כן. אה, ונוי יכולה לא לזרום, אבל זה תלוי כמה אוכל נותנים לה. אבל עדי זורמת, וזה הכי חשוב בעולם. כן, גם היא. מסכן איתן.
&nbsp
עמון שוב מתכנן לשלוט בלוחות. יפה. אז עמון רוצה לעבור ליקום עם שליטה בלוחות. הוא יצליח? עמון לא מקשיב. איך הוא יגמור הפעם?
&nbsp
יפה, התכנית של שקד נמשכת. חמודים אלה. אה, עדי כן מתעצבנת מזה ויש לה כמה כללים. אז כן, עדי מגנה על הטריטוריה שלה. לא שזה עוזר יותר מדי. ושקד בכל זאת לא מתה עליה וחושבת שהיא עקומה. ומתברר שלמרות הכול, למרות שעדי מרשה, הוגו ושקד באמת רוצים להיות ביחד. תהרגו אותי. מה זה? מה יצרתי? למה? עדי המסכנה.
&nbsp
ליעם לא ישן טוב? מוזר. טוב, לא משנה. הם חייבים לשתף פעולה למרות הכול. אז תכנית לא משהו, אבל כל מה שיש. וגיא ויונתן מדברים על היסטוריה. שני מחוננים, ניתן להגיד. אבל לא, גיא לא יינצל לעולם, אתם יודעים את זה. וגיא דואג מאוד מהמצב שלהם... הוא לא רוצה הרס... כלומר, לפחות לא בינתיים. טוב, הם יצטרכו לסמוך אחד על השני.
&nbsp
מה יוני מתכנן לנו? מה? אה. נקמה באנאהי. איזו? טוב, תהל קלעה בול לסיפור של אנאהי... יולי, מה את רוצה עכשיו? יוני מתכוון למצוא לנו אליבי. אבל איך?! איך?! לא יודע. אז יולי מתכוונת לעזור ליוני למצוא את האליבי הזה. למי לגלות הפעם?
&nbsp
עדי ואיתן. מעניין. שיחה מעניינת. עדי מציבה לו מראה מול הפנים ומסבירה לו מה הוא עושה לא בסדר. עדי מסבירה לו בדיוק מה הבעיה הענקית פה.
&nbsp
הוגו. הוגו תמיד יסדר דברים, הוא המיועד האמיתי, כולנו יודעים! אז יוני קיבל את האפשרות לעקוב אחרי אנאהי. רגע. מה מחר? שיט, מחר... בפרק הבא... יוני ותהל במבצע ריגול!
&nbsp
אז עדי מסבירה שמי שהוא חלק מהמחנה, כולם תומכים בו. כל הזמן. וזה נכון, אתם תראו את זה. עדי היועצת הטובה. תמיד הייתה.
&nbsp
אז הנה הם מגיעים, ו... ליעם חיבק את גיא. למה ליעם חיבק את גיא? למה לברוח? ליעם, מה לעזאזל תכננת? אני לא מבין, מה עשית?! שיט, ליעם גנב לו! רגע אחד...
&nbsp
פצצה?! ברצינות, ליעם?! מאיפה אתה יודע בכלל... למה?!
&nbsp
נינה ואלכס. נו. ברור לכם לאן אני הולך מפה. די, הם בסדר גמור, נינה רוצה, אלכס רוצה... הנה, הם חוזרים. ונינה הוכיחה שלפעמים מותר לגלות משאלות. נכון? יפה. הם ביחד.
&nbsp
ליעם בגד. לא יפה. אז המכשיר אצל עמון והוא לא יפוצץ בינתיים... חוץ מ... רגע... מה ליעם לקח? מה הוא גנב מגיא? לא את האקדח מעביר המימדים... רגע, אבקה?! ליעם ועמון משתפים פעולה?! אוי שיט. ועכשיו גיא כועס. מאוד כועס. טוב, באמת... עכשיו מה? לאן ליעם הלך ומה הוא יכול לעשות עם המכשירים האלה?
&nbsp
השיר של היום, לכבוד ליעם. ליעם לא עוצר בכלל...

בפרק הבא:

נטלי מובלת בידי הסוהרת אל החדר. יוני יושב ליד שולחן. נטלי מתיישבת מולו.
"חיים שלי... *מנסה לגעת בה. נטלי מתרחקת.*"
"אל תיגע בי. איפה היית כל כך הרבה זמן?!"
"היו בעיות במחנה. אל תשאלי... נורא. אבל עכשיו אני כאן. ואני אעזור."
&nbsp
שקד יושבת ליד הוגו כשעדי ואיתן גם שם.
"קוראים לו משה שוקרון. *עדי והוגו מסתכלים אחד על השנייה.*"
"ש... שוקרון? היא עובדת עם..."
"היא, אבא שלי... כולם בסוף חייבים לו. אני רק אומר לכם... תיזהרו."
&nbsp
הוגו ועדי עומדים מול אדם ודפני.
"עכשיו אני מבין למה היא עשתה לנו פעילות של חפש את המטמון..."
"כ...כלבה. על מה שהיא עשתה ליוני אני אף פעם לא אסלח לה."
&nbsp
יוני ותהל יושבים ברכב מול הבניין של ספקטור. יוני מסתכל בטלפון.
"זה מה שאני צריך לעשות. ואל תדאגי, תהל. אם אני יודע שאת רוצה שאני אחזור, זאת רק עוד סיבה."
"תשמור על עצמך. *היא נותנת לו חיבוק.* תזכור שאני שם. ואם משהו קורה... רוץ לשם."
"בסדר. תירגעי. *מתנתק ממנה.* יש לי אימא היסטרית אחת... אני לא יודע אם צריך עוד אחת. אבל זה נעים. אל תדאגי, תהל. אני אחזור לפה, ויהיה לי האליבי הזה."
&nbsp
יוני רואה את אנאהי ושוקרון בכניסה לבניין ולוחץ במהירות על כפתור המעלית.
&nbsp
מבצע השגת האליבי- בפרק הבא!

למעלה