גאליוסי 2- פרק 37

גאליוסי 2- פרק 37

אנחנו ממשיכים לפרסם פרקים, כי תאמינו לי שאני עומד לגמור את זה!

אז אחרי הטוויסט החד משמעי בפרק שהיה, מה יקרה עכשיו?

ליעם ויונתן מנסים למלא את ההבטחה שלהם לגיא, לכעסה של לוסי. דורי מתעדכן ומעדכן בנוגע למה שקרה ומגלה שההפתעות לא מפסיקות. אדם מגיע להחלטה גורלית.

קריאה נעימה, בתקווה שגם לרועי.

גרסת הבמאי

הנה איך שדני הפכה ללוסי. אגב, למי שלא מבין, השינוי הזה פשוט נועד לתת לה גוף אחר שיתבגר בזמן שהיא נמצאת שם במחתרת. וכן, היא אכן התבגרה. אבל הגוף האמיתי שלה נשאר ללא שינוי. אז סלאש היה הראשון שחטף את הכדור לראש. והנה המוות של יונתן וליעם שם.
&nbsp
והנה לוסי מתעוררת מהחלום הזה. מסכנה. וכן, זה מכוון לגמרי שקוראים לה לוסי על שם הגיבורה של יונתן. במקור רציתי לקרוא לדמות של אביה "דיאנה", אבל נתתי לה את השם של לוסי כי חשבתי ש"דיאנה" זה דומה ל"דני". אז הפעם יונתן מעדיף שלא להציל. ודני מעדיפה שכן. היא מאוד מעדיפה. אבל יונתן ממש מאיים עליה.
&nbsp
דורי מעדכן את כולם. אז... כן, יש לנו צוות לעניין... אה, לא ממש... כלומר, האלה מגאליס סבבה, האלה אצל ספקטור... אז רונה בעצם הצילה את כולם. היא עזרה לאלמוגי. ולשקד. ועכשיו ברור מה קורה. וזה לא דמות לג'וי (נכתב לפני החזרה של או בוי, אבל יש להם דרך ארוכה, אלה). אז איך אפשר לחלץ את המחנה?
&nbsp
לוסי היא כזאת מסוכנת. בכל זאת, הנה המשימה. חטיפת מאיה. שזה כמובן משהו ממש לא בסדר. רחמים על יונתן. מצד אחד ליעם, מצד שני לוסי שהיא בעצם דני... חבל עליו. אבל אל תשכחו שכל החלטה במחתרת היא משותפת לשלישייה... וקרן מסכימה. לגמרי. לוסי במיעוט. אז האם היא יכולה להציל את החברות שלה?
&nbsp
יוני בשיחה חברית. שמהר מאוד הופכת לשיחה בין אדם ודפני, ששניהם נלהבים מאוד לרדת קצת על יוני. ועל נטלי. עד שהם קולטים. אדם לא רוצה. לא יכול.
&nbsp
כן, רונה מכירה טיפוסים כמו שקד. מצחיק לכתוב את זה. למרות שאת רונה אני לא ממש אוהב... לא יותר מדי. הצחיק אותי לכתוב את התגובות של שקד. שקד הולכת לצעוק...
&nbsp
מלא זוגות נפרדו. אבל הדוגמה של יוני עובדת. בכל אופן, הנה הוא משכנע את אדם. בעיקר כשהוא מבקר את עצמו. קצת עצוב לכתוב את יוני. בעיקר את הדוגמה שלו על הפחד. החיים קצרים והנה זה בא.
&nbsp
שקד עומדת על שלה! איזה יופי זה! שקד מתמרדת סופסוף! ואיתן לא ממש מעריך אותה. אבל חוסר ההערכה הזה יבוא ויחזור אליו. ועכשיו הוא יצטרך ללמוד. אמרתי ששקד תעבור תהליך...
&nbsp
כן, גיא אוהב את מאיה. אם יש דבר אחד טוב בגיא הזה זה שהוא אוהב את מאיה. זה ממש חמוד בעיניי. לוסי מתחילה להתחצף. היא החליטה. וכן, הייתה בין בילי וליעם פעם מריבה. מרביצה חזק, בילי. אבל הנה לוסי. והיא חושפת את הכול. יונתן וליעם בוגדים. לוסי עוזרת לחברים, בטח.
&nbsp
מסכנה נינה שנטשו אותה. וכן, אלמוגי, אתה מפספס חיים שלמים של הבת שלך. פספסת הכול. אבל חכו עם הסיפור הזה. והנה שקד מבקשת. היא רוצה להיות חניכה ולעזור לכולם. ורונה צריכה לעזור לכולם לחנך עוד דוגמנית על... ושקד נשבעת. היא תעזור. גם מול אלמוגי בסוף.
&nbsp
לא יודע למה ארץ עיר. לא יודע. אדם לוקח את עדי ומפנה אותה. נחמד. דפני בלחץ. היא תמיד בלחץ. בלי פאניקה! והנה זה. סופסוף. אדם ודפני. ביחד. דפני מצאה את מה שהיא חיפשה. והוגו ועדי מצאו בני זוג.
&nbsp
מאיה. דרמה קווין. אכזרית. כיף. והנה גיא מגיע. ויש לו תכנית, תאמינו לי שיש לבחור הזה תכנית. הוא חכם.
&nbsp
דורי בודק הודעות. כמה מרתק. טוב, בעצם ממש מרתק! והנה הפתרון... יונתן שלח הודעה ממש לפני. כי הוא ידע. הוא תמיד היה מוכן. גם אם הוא שכח את זה.
&nbsp
השיר של היום, תזכרו שעזרה תמיד תינתן בגאליס למי שזקוק לה...

בפרק הבא:

מאיה וגיא מתווכחים.
"אז בקיצור, אתה סתם תקוע!"
"לא. מאיה, האמת שדווקא את הבאת לי רעיון."
"מה הקשר?"
&nbsp
דורי, רונה ושקד צופים על העץ של גיא.
"כל הזמן הזה... זה היה קרוב כל כך אלינו. לכאן יונתן וליעם הלכו? אבל איפה הם?"
"אם אתם תקועים בסיוט, אז אני לא רוצה לחשוב."
"טוב, מה שבטוח זה שאנחנו חייבים לדעת איך נכנסים לשם."
&nbsp
קרן, לוסי ובילי יושבות ליד השולחן.
"הם בגדו בך, לוסי. את עשית את מה שאת צריכה לעשות. למה שתרחמי עליהם?"
"בילי... להוציא אותם להורג זה נורא כמו גיא."
"זה גם לא ממש משנה, לוסי... אני בעד. אנחנו שתיים מולך. מצטערת."
&nbsp
ליעם מסתכל על יונתן בכעס.
"לא יודע מי חשב להפוך אותך למיועד, אבל הוא היה כל כך מטומטם. אם יש דבר אחד שלמדתי מארבעת השבועות האחרונים, זה שאין לך אומץ. אתה לא יכולת להקריב אנשים בשחמט, אתה לא יכולת לצאת מול גיא כשהיה צריך, אתה לא יכולת להרוג את לוסי כשהיא הפריעה לנו."

למעלה