גאליוסי- פרק 22

גאליוסי- פרק 22

פרק שאני מניח שרועי לא יאהב...

אבל הוא ממש כיפי! ממש ממש!

ליעם כועס ממה שיונתן ביקש מגיא, ואלכס חוזר המום מההפגנה. איתן וספקטור מנסים לגלות איך לטפל בנטלי, ואליה מבהירה ליובל מה היא מרגישה. נינה נפגעת מאלכס ועושה מעשה דראסטי.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

אז יונתן נשבר וחייב לבקש הפסקה. הוא חייב הארכת זמן, עוד זמן זה כל מה שדרוש מול היריב הזה.

אז לגיא יש תכנית. הוא קיבל את הבקשה הזאת ועכשיו הוא מוכן לתת ליונתן הארכת זמן.

יונתן קיבל הארכת זמן, השאלה היא אם בכלל חמישה ימים יעזרו לו לפתור את הכול... עוד חמישה ימים זה פרק 30, חברים. תהיו בטוחים שזה עומד להיות גדול. אבל ליעם מתעצבן. והיה מגניב הקטע של המורס.

כן כן. אלכס מבשר לעמליה. והיא מסבירה לו למה לא כדאי לגלות כלום.

גיא המטורף זה עלילה כל כך טובה! מעניין מה יקרה קודם. הוא ימצא את היקום ויפצח את סוד האטום, או שיונתן ימצא אותו...

טוב, אלכס מקריב קצת כדי שנינה לא תוכל לצאת. מעניין אם היא כן תצא בסוף. ומתי היא תגלה.

אוי, אליה... תמיד כל כך תקועה בדת שלה. שונאת לסביות. מתעבת את זה. מצד שני, היה כיף לכתוב את נטלי ודפני סופסוף מדברות כמו חברות. לא מתערבות, אבל חברות.

יוני ויולי לא מסתדרים הכי טוב בגלל הפרידה.

אז שני דברים חשובים בסצנת המדריכות: הראשון, אנאהי ממש מודה שהיא פושעת, בצחוק. שתיים, תהל צריכה ללכת למקום כלשהו מחר. תזכרו את זה?

מה... מה מתכננים על נטלי? מה יש על נטלי? מה הם רוצים? ולי נדמה ששקד חושדת!

אוי וויי. כן. נינה נישקה את דורי. בטעות! בטעות! שום דבר! אה, חוץ מזה שיובל ראתה.

יוני מקבל את החידה וצריך לפתור אותה. ואיכשהו בא לי להוסיף את קטע התודה הזה, בו יונתן מודה לאלו שעוזרים לו. זה גאליס. חכו ותראו.

בעיה מרכזית בקטע הזה היה שצריך לחשוב איך הדמויות יגיבו. ואנחנו יודעים איך דורי אמור להגיב- כמו שהוא הגיב כשזה באמת קרה. אז איך לא נותנים לו לספר? נינה תאיים עליו, יש לו חברה אחרת, שקשורה גם לאלכס... בכל מקרה, מצב אחר לגמרי. אלא אם יובל תספר משהו...

והשיר של היום, לכבוד ההתפתחות הרומנטית הבעייתית...

בפרק הבא:

ליעם שולף את הסכין כשיונתן במשרד.
"אם אתה תמשיך לסלוח לגיא, הדם יהיה על שלך."
"ליעם."
"איזה קטע! אני לא מקשיב!"
ליעם יוצא מהחלון.

נינה נכנסת למועדון, שנטלי ויולי נמצאות בו.
"לעזאזל! לעזאזל! לעזאזל!"
"אוקיי. נטלי, צאי."
"אוי. זה הקטע הכי טוב בך. את תמיד הולכת להכי דפוק ומנסה לייעץ לו."

דפני ואדם משחקים בקוביות.
"תפסיק כבר. נטלי בחורה טובה, אפילו ל...לא נתת לה הזדמנות."
"אני לא צריך."

אלכס עומד מול נינה.
"נינה, אני נשבע לך שאני רק מתכוון לטוב. למה את לא מבינה?"
"יודע מה? לא צריך הפגנות. עזוב הפגנות."
"אוי, סופסוף... זה מה שאני תמיד אומר!"

יובל יושבת ליד דורי ואליה.
"לך תדע. בחור כמוך, יש לו כמה אקסיות. גם הרבה מחזרות. מה יקרה אם אחת מהן תבוא ותנשק אותך ככה?"
"איך את מדברת? תהיי בשקט."
"אני רק אומרת שזה די חבל. כאילו, את בטח תיפגעי. אלא אם אתה בחור כזה נחמד וטוב לב עד שלא תעשה את זה. נכון?"

איתן מסתכל על ספקטור.
"זהו. מהיום בערב היא לא תזיק לנו."
ניתן לראות את נטלי יושבת במועדון.
"חיסול התרחש היום..."

Roei152

Well-known member
מנהל
מי מעתיק ממי?
הנשיקה בטעות של נינה ודורי זהה לנשיקה בטעות עם יולי , גם אז הנשיקה באה אחרי שדורי עודד אותה , , דורי רק צריך לתפוס בחורה עצובה ולעודד אותה בשביל לקבל? אגב זה לא קליף האנגר טוב , אם רצית שלא אדע שיובל יודעת מזה , הית צריךי לחשוף אותה בסוף .. וכן אני לא אוהב את זה ..
אז אלכס יודע ומסתיר מנינה , יופי שווין ביחסים .. לשאר אין הרבה התקדמות בעלילה .. אהבתי את השיחה של דפני ונטלי .

למעלה