גאליוסי- פרק 18

גאליוסי- פרק 18

איזה כיף לחזור לגאליוסי!

אני ממש נהנה מהפרקים לאחרונה, לא חלמתי שאגיע עד לפה... אולי נגיע עד לסוף! וב"נגיע" אני מתכוון לי ולרועי.

והפעם:

יונתן ודני מסיירים ביער ונקלעים לבעיה. החניכה החדשה מתאקלמת במחנה וגורמת לבעיות רציניות, לצערה של יולי. מיקה יוצאת לפגישה, ותוך כדי יוני מגלה דבר מפתיע על עילאי. הוגו חושף בפני דורי את הסוד של עדי ואז חושף מידע קטן משלו.

קריאה נעימה לכל מי שהולך איתי לכדברא! אה, רגע...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה ממש מפרגן לי אה?
היחיד שקורא את גאליוסי בעקביות , היחיד שמוכן להשפיל את עצמו מגילו המבוגר וללכת איתך לפגוש באופן אישי את הכוכבים שמתאיממים לגיל 8 .. האמת ? אני מקווה שיהיו שחקנים כרימונד אמסלם או ליטמן , או עדנה בליויוס במפגש כי אחרתת , לא יהיהה לי למי להתגאות , כי רוב הסביבה שלי לא מכירה את אביה מלכה או דנה לב , אולי ביוהנתן אני יכול להתגאות כי אבא שלו שחקן תיאטרון די מוכר ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
קורא
עדיין לא הגבת לי על פרק 17 אגב...
מה קרה בגאליסיה?
אמרת שבעונה הזאת יונתן לא יצטרך לשחרר ערים אבודות ? למה נראה לפי הפרקים האלו שזה הכיוון ?
רק לפי המילים נוי מרצה להם , זה נשמע יותר גרוע מההצטרפות של איימי לחממה.
בהחלט יותר גרוע....
הייתי מצפה שגם הוגו ישאר ... דורי ואלכס , מבין.... אבל הוגו שבראש שלי אוהב גם בנים ?
מה קינגו ואנזו רוצים ויונתן צריך להציל לעזאל ?
נקמה על לוחות הגורל ? זה הכל ? אחד הגלדגולים הקודמים של יונתן הביא את לוחותת הגורל למערה של גאליס וואנזו וקינגו רוצים לחטוף אותם בחזארה?
ברק וגאיה מאיפה צצו?
&nbsp

רועי, יש עוד פרק

ושם נקבל קצת הסברים.
&nbsp
נוי קרן שמש. סוכנת מעולה. לא אלוטל אבל בכל זאת סוכנת מעולה. הבעיה היא ששקד יותר מושכת מאיימי...
&nbsp
האמת שלא החלטתי בעצמי אם הוגו עושה את זה להכעיס את עדי או כי הוא באמת נמשך לשקד...

למעלה