"גאים באוויר"

volfson

New member
"גאים באוויר"

אם אני לא מתבלבל זה שמה של סידרה ששודרה במוצ"ש בערוץ 3. רציתי לשאול אם הסידרה משקפת באמת את חיי הקהילה ההומואית ? ובקשר לסידרה. האם במוצ"ש היה הפרק האחרון ? האם תלמיד התיכון מת ? (זה הרי שידור חוזר, אז אשמח לשמוע ממישהו שכבר ראה ...) תודה.

RedRose

New member
הכי גאים שיש..

או באנגלית- queer as folk. האחות האמריקאית לסידרה הבריטית ששודרה שיס+, ולה קראו קוויר בעיר. בכל אופן, זה לא היה הפרק האחרון, ביום שבת תחל העונה החדשה, אני לא אגיד מה קורה עם ג´סטין (תלמיד התיכון) כי אני לא רוצה להרוס לאנשים שלא רוצים לדעת. ואם זה משקף את חיי הקהילה.. זה משקף את החיים של חלק ממנה. כאילו, יש אנשים שזה החיים שלהם, ויש אנשים שלא. בו נגיד שאם יעשו סידרה על הומו בן 17 שלא יודע מי הוא, מה הוא והוא כל הזמן מדוכא ולא יוצר מהבית, הסידרה לא תצליח. אז עשו סידרה פרובוקטיבית. מסתבר שזה עובד כי יהיו עוד 2 עונות עם תקציב גדול יותר.

volfson

New member
תשמע - אחלה סידרה.

אגב , תודה שאלה לא מגלה. הקטעים של שוק הבשר במועדון - זה נכון ? ראו פעם את הבחור הצעיר עושה עיניים למישהו, ומייד הם היו בשירותים ... זה נכון או שזה כמו סקס והעיר הגדולה של ההומואים ? הסידרה אהודה על הומואים ?

RedRose

New member
אני מניח שהסידרה אהודה,

כי יש לה רייטניג די גבוה (עובדה שעושים עוד 2 עונות..). היא לווא דווקא אהודה רק על הומואים, אבל אני מניח שהקהל הגאה נותן את מרבית הרייטניג. חוץ מזה, הקטעים של שוק הבשר.. כן, זה קיים גם המועדונים, אבל לא נראה לי שבאותו קנה מידה. כמו שאמרתי, לקחו משהו והפכו אותו לפי כמה וכמה פרובוקטיבי ומוחצן כדי למשוך רייטינג. אבל זה קורה גם בחוץ..

סהר 27

New member
גאים באוויר זה ברדיוס במוצ"ש

שוק בשר במועדונים חי וקיים עוד מהזמנים שהייתי יוצא למועדונים וזה היה בצעירותי

MARMELAD

New member
שוק בשר במועדונים

זה בהחלט משהו שקיים. אבל מה שיש בהכי גאים שיש זה שוק בשר בכל תחומי החיים. בריאן הולך לפגישה עסקית - נכנס לשירותים - מזדיין עם אחד הלקוחות. הוא הולך לבי"ח - מזדיין עם האח. זאת הצגה של אורח חיים זנותי ומוקצן, שלא קיים במציאות. לגבי הרייטינג, אין לי נתונים אבל אני לא חושב שהעונה השנייה הייתה נצפית כמו העונה הראשונה (ובכל זאת מדברים על עונה שלישית ורביעית)

למעלה